Yeni dolandirma sistemi dikkat !

Apoled

Kayıtlı Üye
Biraz önce ozel destek yaşam hatti diye bir yerden aradilar ve bana adimi soyadimi adresimi söyleyip geçen sene check up icin onay verdigimi ve check up yaptirmadigim icin sozlesme cayma bedeli 310 tl ödeme mo söylediler. Ben kendilerine böyle bisey yapmadigimi ve ses kaydini dinletmelerini söyledim kendileri bana bu isleme ancak yasal yollarla yapilmasi gerektiğini söyledi. Neyse okadar profesyonellerki tam bir şirket havasi o oraya aktariyor o oraya ödeme birimi falan var hatta. Neyse o kadar inandiricilarki benden bu bedeli kredo kartimle odememi falan istediler. Bende o an inandim ve verdim tam verirken kafam dan etti ve konusmalardaki amatorlugu anlayıp iptal etmek istedim kendisi odeme hattini yollayıp onay vermemi yoksa 2650 tl yasal faizi odemem gerektiği ni söyledi. Ben tabi kapattim teli ve hemem googlede araştırdım şirketi ve dolandiricilarmis. Inanirmisiniz kapatıyorum ariyorlar en az 4 kere bende hemem bankaya kredi kartını iptal ettirdim ve yeni kart talep ettim. Yani ucundan döndüm diyebilirim. Çok dikkatli olan aşırı profesyonel çalışıyorlar.

bende yeni bişi var sandım. günde kaç farklı şirketten kaç tane arama böyle yapıyolar. hala böyle dolandırıyolarsa helal olsun o aldıkları paralara

benide arıyolar can skıntısına iyi geliyor arada polisim savcıyım ses kaydını alıyorum falan diyorum konuşup duruyorlar :D ararlarsa dalga geç hocam havadan sudan bahset sevgilime hediye alıcam ne alim hangi iddaa sitesinden oynim falan işte güzel oluyor :D

Telefondan kredi kartı bilgisi verilir mi? Biraz dikkatli olun kim olursa olsun kredi kartı bilgilerinizi isteyemez.

Buna benzer bi firmadan aradılar aynı tarzda.. Bilgileri vs istediler. Vermeden önce ;konuşma bende de kayıt ediliyor bilginiz olsun dedim. Yüzüme kapadılar :(. Ne güzel eğleniyorduk :D

bende yeni bişi var sandım. günde kaç farklı şirketten kaç tane arama böyle yapıyolar. hala böyle dolandırıyolarsa helal olsun o aldıkları paralara

senin için eski olan,başkası için yeni olabilir...

Siz yeni denk gelmişsiniz bu dolandırma yöntemi yeni değil, eskiden beri vardır. Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.

Geçen aynı şeyi bana yaptılar deprem sigortası ve trafik sigortası yaptırmışım :) İşin garip tarafı da ne üzerime ev var nede araba bunu bildirdim ve arıyan kızın sesi güzeldi numarasını istedim vermedi :)

Aradıklarında geyık yap hocam :D

Ben en son İzmir Emnıyet Mudurüydüm , ondan önce Jandarma albay :D :) bu tarz geyıge geyık iyi gelıyor :D

Hocam gerçekten nasıl oldu anlamadim adamlar adresimi ve üzerime kayıtlı kartları biliyor. Ve okadar profesyonellerki bir anda masil verdiğini anlamiyorsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri