Biraz önce ozel destek yaşam hatti diye bir yerden aradilar ve bana adimi soyadimi adresimi söyleyip geçen sene check up icin onay verdigimi ve check up yaptirmadigim icin sozlesme cayma bedeli 310 tl ödeme mo söylediler. Ben kendilerine böyle bisey yapmadigimi ve ses kaydini dinletmelerini söyledim kendileri bana bu isleme ancak yasal yollarla yapilmasi gerektiğini söyledi. Neyse okadar profesyonellerki tam bir şirket havasi o oraya aktariyor o oraya ödeme birimi falan var hatta. Neyse o kadar inandiricilarki benden bu bedeli kredo kartimle odememi falan istediler. Bende o an inandim ve verdim tam verirken kafam dan etti ve konusmalardaki amatorlugu anlayıp iptal etmek istedim kendisi odeme hattini yollayıp onay vermemi yoksa 2650 tl yasal faizi odemem gerektiği ni söyledi. Ben tabi kapattim teli ve hemem googlede araştırdım şirketi ve dolandiricilarmis. Inanirmisiniz kapatıyorum ariyorlar en az 4 kere bende hemem bankaya kredi kartını iptal ettirdim ve yeni kart talep ettim. Yani ucundan döndüm diyebilirim. Çok dikkatli olan aşırı profesyonel çalışıyorlar.