Yeni Etiket Sistemi [Anlatım]

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

M00nsp3ll

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sms.yerinial.net
merhaba arkadaşlar,

Az önce video yöneticisine girdim ve Youtube'un hepimizin işine çok yarayacak işlerimizi hızlandıracak yepyeni özelliğini gördüm inanılmaz sevindim. Hemen Kısaca bu özellikle neler yapabileceğimizi anlatmak istiyorum.

Video yöneticisinde istersek tek tek istersek toplu olarak en çok kullandıgımız etiketleri yada, oluşturduğumuz etiketleri sadece tik koyarak ekleyebiliyoruz.
Bunun için Videoyu/videoları seçerek üst kısımdaki etiket kısmına geliyoruz ve sadece eklemek istediğimiz etiketleri seçip uygula diyoruz

j4CxZrU.png

yeni etiket oluşturmak için etiket butonuna tıkladıgımızda gelen arama kısmına yeni oluşturacağımız etiketi yazıyoruz ve yeni oluştur diyoruz.

CZ7AXdP.png

Listedeki etiketleri görüntülemek için Sol taraftaki etiketler kısmına giriyruz
UnyjnlJ.png

Bu sayfada tüm etiketlerimizi görebilir, hangi etikete ait kaç videomuz oldugunu öğrenebilir ve videoları görebiliriz.
4XGKfwX.png

herhangi bir etiketinize tıkladıgınızda o etiket uygulanan videolar listelenir. yine bu sayfada üstteki menüden, ilgili etiketin o videoya ait olmadıgını düşünürseniz.

aMuJcRe.png

bu menüden değişiklik yapabilirsiniz.

Hepimizin işine çok yarayacak, daha hızlı ve organize bir şekilde şekilde etiket girmemizi sağlayacak Bir yenilik. Kanalınızı oluşturdugunuzda en çok kullanacağınız etiketleri önceden hazırlayıp, etiket bulamama sorununa baştan son bulabilirsiniz.

Hepinize bol kazançlar diliyorum.

Teşekkürler dostum bende farkettim gece ama yarın ayık kafayla kurcalarım diyordum.Oturup anlatmışsın sağolasın

Evet dun gece 03 civari bi anda panelde bu ozelliklerin geldigini vs gosterdi fazla incelememistim,sabaha bakarim diye.Konuyu acip bilgilendirmen guzel olmus tesekkurler.

eline emeğine sağlık güzel paylaşım

Arkadaşlar ben sistemi inceldim. Toplu etiketlemede yaptım. Ancak 1 gün geçmesine rağmen video sayfalarını düzenleden baktığımda etiketleri göremiyorum.

Sizde bir inceler misiniz bu durumu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri