ye oturi spor yapma yürüme alırsın ama bol ye tıka basa sonra hiç hareket etme![]()
Yanlış konuya yazdın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ye oturi spor yapma yürüme alırsın ama bol ye tıka basa sonra hiç hareket etme![]()
[MENTION=13118]acan38[/MENTION] hocam merakla cevabınızı bekliyorum, bu yıllarda Türkiye'de clickbankla ilgili bunları bilen nadir insanlardansınız
clickbank adwords ikilisi hakkında sorusu olan varsa seve seve yanıtlayabilirim. 2009 dan beri clickbanktan iyi paralar kazandım günlük bin dolarları gördüm zamanında
Türkçe içerikli portal sitem var (1k özgün konu var her telden içerik var ) günlük 1-2-3 k hhiti var bu hit ile clickbank tan para kazanabilir miyim? ne kadar kazanırım ona göre reklamları ekliyeceğim
Türkçe içerik ile clickbanktan satış yapmanız pekte mümkün değil. ama bunun yerine Türkçe affiliate pazarlarını kullanarak güzel miktarlar kazanabilirsiniz.
adreslerini verebilirmisin
clickbank adwords ikilisi hakkında sorusu olan varsa seve seve yanıtlayabilirim. 2009 dan beri clickbanktan iyi paralar kazandım günlük bin dolarları gördüm zamanında
Benim günde 1k hit alan blogum var. Adsense ekledim hala boş gözüküyor. Bir türlü para kazanamadım şu blogdan , site tr içerik
bingadsten sağlam anlayan varsa ingilizce %30-40 optin rate li landing pageler yapmıştım zamanında ama reklam maliyeti 100 se satışlar 80 veriyordu. bingden anlayan varsa beraber calısabiliriz![]()
Arkadaşlar açtığımız blogları bir şekilde hitlendirebilirsek inanın güzel kazançlar sağlayabiliriz. Olaya sadece adsense açısından bakmayın. Mesela diet ile ilgili ingilizce bir blog kurdunuz. Günde 300-400 hitiniz var. Adsense belki 7-8 lira bırakacak. Ama clickbank tarzı bir satış ortaklığına girseniz, bannerlarını koysanız ve çok değil günde o 300-400 hitin biri satışa dönüşse elinize 20 dolar para kalır. Blog işinde para var, biraz beyin fırtınası yapmak lazım. Herkes kartlarını açık oynasa birimizin bilmediğini diğeri tamamlasa güzel sonuçlar çıkacak ortaya, değerli yorumlarınızı bekliyorum...
merjaba hocam, şuan bir yöntemin var mı clickbankla ilgili, malum adwords bitti
bingadsten sağlam anlayan varsa ingilizce %30-40 optin rate li landing pageler yapmıştım zamanında ama reklam maliyeti 100 se satışlar 80 veriyordu. bingden anlayan varsa beraber calısabiliriz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.