Yeni fırsat kapısı: bloglar

• Kullanıcı enigma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )
[MENTION=13118]acan38[/MENTION] hocam merakla cevabınızı bekliyorum, bu yıllarda Türkiye'de clickbankla ilgili bunları bilen nadir insanlardansınız

clickbank adwords ikilisi hakkında sorusu olan varsa seve seve yanıtlayabilirim. 2009 dan beri clickbanktan iyi paralar kazandım günlük bin dolarları gördüm zamanında

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] hocam merakla cevabınızı bekliyorum, bu yıllarda Türkiye'de clickbankla ilgili bunları bilen nadir insanlardansınız

Hocam bu işi profesyonel olarak yapmayı düşünüyorsan en iyisini yine blog ile yapabilirisin, ama clickbank çalışacaksan ingilizce şart. dönüşüm oranının en yüksek olduğu yöntem e mail marketing tir. Ama sağdan soldan edinilen mail listelerinden bahsetmiyorum.

Hem blogu hemde ücretli reklam ağlarını mail listesi oluşturmak için kullanabilirsin. İletişimi kesmemelisin Ve listendeki aboneleri devamlı ücretsiz bonuslarla beslemelisin.
Ne zamanki güveni tam olarak sağlayabildin o zaman satışların zirve yapar.

Türkçe yapacaksan bu işi satış ortağı olmaktansa ürün sahibi olmak daha iyidir.

Son düzenleme:
clickbank adwords ikilisi hakkında sorusu olan varsa seve seve yanıtlayabilirim. 2009 dan beri clickbanktan iyi paralar kazandım günlük bin dolarları gördüm zamanında

Türkçe içerikli portal sitem var (1k özgün konu var her telden içerik var ) günlük 1-2-3 k hhiti var bu hit ile clickbank tan para kazanabilir miyim? ne kadar kazanırım ona göre reklamları ekliyeceğim

Hocam bu affiliate işini ben de deniyordum ama spinner ile çok bir ziyaretçi gelmiyor. Sağlam güzel ingilizce yazmak lazım ama onunla da uzun süre uğraşılmıyor. Ama dediğin gibi günde 400-500 hite 1-2 satış yapılsa bile iyi bir şeyler bırakablir.

Türkçe içerikli portal sitem var (1k özgün konu var her telden içerik var ) günlük 1-2-3 k hhiti var bu hit ile clickbank tan para kazanabilir miyim? ne kadar kazanırım ona göre reklamları ekliyeceğim

Türkçe içerik ile clickbanktan satış yapmanız pekte mümkün değil. ama bunun yerine Türkçe affiliate pazarlarını kullanarak güzel miktarlar kazanabilirsiniz.

merjaba hocam, şuan bir yöntemin var mı clickbankla ilgili, malum adwords bitti

bingadsten sağlam anlayan varsa ingilizce %30-40 optin rate li landing pageler yapmıştım zamanında ama reklam maliyeti 100 se satışlar 80 veriyordu. bingden anlayan varsa beraber calısabiliriz :)

Facebook yandex yada yerli yabancı popads adcash revenue gibi sitelerde reklamını veremezmiyiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim günde 1k hit alan blogum var. Adsense ekledim hala boş gözüküyor. Bir türlü para kazanamadım şu blogdan , site tr içerik

Son düzenleme:
bingadsten sağlam anlayan varsa ingilizce %30-40 optin rate li landing pageler yapmıştım zamanında ama reklam maliyeti 100 se satışlar 80 veriyordu. bingden anlayan varsa beraber calısabiliriz :)

bing uzmanıyım diyebilirim. skype ekle görüşelim..

---------- Spam Engelliyici 11:25 ---------- Önceki Mesaj 11:21 ----------

Arkadaşlar açtığımız blogları bir şekilde hitlendirebilirsek inanın güzel kazançlar sağlayabiliriz. Olaya sadece adsense açısından bakmayın. Mesela diet ile ilgili ingilizce bir blog kurdunuz. Günde 300-400 hitiniz var. Adsense belki 7-8 lira bırakacak. Ama clickbank tarzı bir satış ortaklığına girseniz, bannerlarını koysanız ve çok değil günde o 300-400 hitin biri satışa dönüşse elinize 20 dolar para kalır. Blog işinde para var, biraz beyin fırtınası yapmak lazım. Herkes kartlarını açık oynasa birimizin bilmediğini diğeri tamamlasa güzel sonuçlar çıkacak ortaya, değerli yorumlarınızı bekliyorum...

blog yaparak günde 300-400 hit çekebiliyorsan özellikle ingilizce niche kelimelerden deli para kazandırabilirim, cpa,ppd,clikbank yada başka platform hiç farketmez, önemli olan trafik çekebilmek,

burda en önemli faktör istediğin kelime ile trafik yaratabilmek , onu yaptıktan sonra zaten clikbank tanda ürün satarsın cpa da çalışırsın ppd de çalışabilirsin

siz bana istediğim kelime ile organik trafik yaratın ben size para kazanma yollarını göstereyim, tabiki deneme yanılma yoluyla, a/b testleri ile, ama kimse zengin olma hayali kurmasın....

merjaba hocam, şuan bir yöntemin var mı clickbankla ilgili, malum adwords bitti

adwords bitmedi istersem yarım saate istediğim ürüne reklam verebilirim. Fakat ücretsiz reklamcılık bitti. ücretli kurtarmıyor çok sağlam ürünler gerekli.

bingads tan daha önce büyük kar ettim fakat artık kar etmek çok zor.

Konuyu uplıyayım belki yeni fikirleri yazmak istedikleri olan ya da görmeyenler vardır.

Merhabalar,

Bu konuda çok güzel bilgi alışverişi olmuş merak ettim de son durum nedir acaba uğraşan sonuç alabilen var mı ? skype grubu varsa beni de ekler misiniz skype: nevzat_hero
[MENTION=7869]furkaneses[/MENTION] [MENTION=34381]succesflyy[/MENTION] [MENTION=13885]WaDa[/MENTION]

Evet bu şekilde kazanç sağlayan oldu mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri