Yeni gelen Dünya geneli uygulaması ve para kazanmanın kapanması :(

• Kullanıcı Fressher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Youtube iyice sıkıştırıyor bizi arkadaş hasgüzel birşeyler kazanıyordum.Neyse ben kanalları full kontrol ediyim durumları nedir

Evet dün YT bu yeni özelliği çıkarttığında kaç dünya engelinde para kazanma uçacak diyordum, Bunuda bugün görmüş olduk.
Bir kanal 2 Dünya Engeli yediği zaman Para kazanma Patates.
Önlemimizi ona göre alacağız

mesaj yazmıstım ama silinmiş galiba tek dünya engelindede bu uyarı oluyor.
safsda.jpg

Sanırım burda 28 mayıs tarihine kadar 2. dünya engeli yeme diyor.28 mayısa kadar hesap durumu iyiyse tekrar normale dönecek.Burda dikkat etmemiz gereken üst üste 2 dünya engeli yememek...

Gitti kanalım gitti:( az önce bu resmini paylaştığım kanalım şimdi gümledi beyler.Bunlar 2.'ciyi falanda beklemiyorlar.

500 aboneli kanalım kara listeye alınmıştı sarı oldu inş süresi geçtikten sonra düzelir.Ayrıca diğer kanalım da 2 tane vardı direk sildim para kazanma duruyor

bu uygulama ne zaman başladı 1 hafta önce 1 kanalda 2 tane yemiştim kanal hala sağlam

Dünya engeli gelen kanalın Gmail'ini silme botu yapsın biri :D

Az önce engel yedim ama hiçbir ihtar eklenmedi. eskisi gibi sildim videoyu o kadar.

bununda bir açığı var sanırım.

mesaj yazmıstım ama silinmiş galiba tek dünya engelindede bu uyarı oluyor.
safsda.jpg

Sanırım burda 28 mayıs tarihine kadar 2. dünya engeli yeme diyor.28 mayısa kadar hesap durumu iyiyse tekrar normale dönecek.Burda dikkat etmemiz gereken üst üste 2 dünya engeli yememek...

Gitti kanalım gitti:( az önce bu resmini paylaştığım kanalım şimdi gümledi beyler.Bunlar 2.'ciyi falanda beklemiyorlar.

Gitti derken para kazanmasımı gitti tek dünya engelinde?

şimdi sorun acaba para kazanma gittiğinde para yatıp yatmadığı.
Eğer ki para yatıyorsa sıkıntı olmaz ama para yatmazsa geçmiş olsun hepimize :cool:

Bana tek dünya engeli gelmiş gece bot videoyu silmiş ama uyarı falan yok arkadaşlar her şey yeşil bendemi bir gariplik var :cool:

Son 1 haftadır durumum bu 2 engel ve para kazanma uçar..

bu yeni durumda para kazanması kapanan kanal diğer kanalları da etkiler mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri