Yeni gmail açamıyorum !

• Kullanıcı Turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Selamın Aleyküm . kardeşim ben her gün yaklaşım 30 tane kanal onaylı açıyorum . satışlarımda Allah'a şükür şuanda iyi gidiyor . yaptıgım şeyler robot oldugu anlaşılmaması için biraz yavaş yazıyorum . her kanaldan sonra ccleaner'dan çerezleri temizliyorum ve google cleandan %95 i geçmesi lazım onada dikkat et. ve her kanaldan sonra modemi resetle İP değişmesi lazım . eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana :DD

Aynı şeyleri bende yapıyorum ama olmuyor nedense :(

Kardeşim bende başlayalı 3 hafta felan oldu sıkıntı çıkmadı açıkcası pek fazla bişey de bilmiyorum ama yakın zamanda bende bu işi bırakıp video yüklemeyi düşünüyorum

cidden 18.08.2013 üyelik tarihin
Mesajlar: 1,998 anlayamıyorum kusura bakma bu şekilde bir başlık konuyu kızacaklar cıkabilir ama mesaj atan kişi forumda 10 mesajı olan biri olsa anlayacagım yeni üyelerden
Yönetim Şu konuya bir el atamadı 500 tane aynı konudan var haftada banko 3 4 tane açılıyor benzer konu Bir sürü şey anlatmışlar konuları okuyup denesen eyvallah napsın yani forumdaki teamle baglanıp pcden senin yerine mailmi açsınlar
1.Her gmail için temiz ip temiz çerez olması lazım
2. 40 kuruşa satan kişiler var o kadar uygun bişey satışını yapmayacaksınız onaysız gmail alın 2000 mesaj atıpta kazanamıyorum diyorsanızda hocam cidden zaman israfı hiç uraşmayın youtube falanla Sitem EDİYORUM AKŞAM AKŞAM ŞAKA GİBİ KONULAR AÇILIYOR

Mesaj sayisi ile ne alakasi var

Telefon onayına yakalanmadan ? windowstan ? günde 5 - 15 arası ?
nasıl yapıyosunuz acaba ? ben okdr temizlige ragmen açamıyorum. iki farklı pc iki farklı modem ve internet ile .

windowstan açıyorum diyenlerden öneri geldi mobil telefonun internetini modem olarak kullanın pc den öyle açın diyo bi arkadaş kendisi de mail satıcısı.

olay sade temizlik değil hatta ip de değil bi çok etken var. flash playerden tut mac adresine kadar bir çok sebep olabilir. mesela mail alıyorsun ama herkesin sıkça kullandığı isim soyisimlerle mail almaya kalkarsan telefon onayı ister.

Aynı şeyleri bende yapıyorum ama olmuyor nedense :(

1. mozilla portable tarayıcı ile çalış. temizlemene gerek kalmaz.
2. her kanalı açtıktan sonra modeme gir ip adresini temizle.
3. mantıklı isimler doğum tarihleri kullan.

ben bu şekilde windowstan günde 50 kanal açtığımı bilirim.

1. mozilla portable tarayıcı ile çalış. temizlemene gerek kalmaz.
2. her kanalı açtıktan sonra modeme gir ip adresini temizle.
3. mantıklı isimler doğum tarihleri kullan.

ben bu şekilde windowstan günde 50 kanal açtığımı bilirim.

mozilla portable kullanıyorum hertürlü ip ccleaner vb temizlik yapıyorum ama yakalanıyor yine.

3. madde de takıldım. türkiye ip si ile açıyorum ama ben yabancı isimler kullanıyorum dogum tarihlerini de 1985 1994 arası yapıyorum . isim yabancı yazdıgım için böyle telefona yakalanıyor olma olasılıgı varmıdır acaba ?

mozilla portable kullanıyorum hertürlü ip ccleaner vb temizlik yapıyorum ama yakalanıyor yine.

3. madde de takıldım. türkiye ip si ile açıyorum ama ben yabancı isimler kullanıyorum dogum tarihlerini de 1985 1994 arası yapıyorum . isim yabancı yazdıgım için böyle telefona yakalanıyor olma olasılıgı varmıdır acaba ?

sanmıyorum bende türkiye ip si kullanıyorum. bugüne kadar yakalanmadım mutlaka bu üçünün birinde hata vardır. farklı sekmede eğer faklı bir gmail açıksa oda olabilir tümünden çıkış yap öyle dene yinede olmuyorsa mac adresini değiştir. birde öyle dene.

sanmıyorum bende türkiye ip si kullanıyorum. bugüne kadar yakalanmadım mutlaka bu üçünün birinde hata vardır. farklı sekmede eğer faklı bir gmail açıksa oda olabilir tümünden çıkış yap öyle dene yinede olmuyorsa mac adresini değiştir. birde öyle dene.

yok daha neler gmail portable kullanıyoruz aynı anda bir gmail açıcak kdr saf degilim hocam :) suanda kullandıgım laptop bir de masaüstü var onun modemi internetide ayri. satın aldıgım gmailleri de ordan açıyorum satın almadıgımda.
satın aldıklarıma girerkende temizlik ip degiştiririm kendim açarkende.
dediginiz gibi temizlik herşey tamemken yakalanıyorsa aklıma bitek türk ip si kullanırken yabancı isim ile açtıgımdan olabilir düşüncesi geldi yarın türkçe isim soyisim ile denicem birde. umarım yanlıs yapıyorumdur yabancı isim kullanarak cünkü oda olmazsa baska seçenek gelmiyor aklıma. anroidden baska.

yok daha neler gmail portable kullanıyoruz aynı anda bir gmail açıcak kdr saf degilim hocam :) suanda kullandıgım laptop bir de masaüstü var onun modemi internetide ayri. satın aldıgım gmailleri de ordan açıyorum satın almadıgımda.
satın aldıklarıma girerkende temizlik ip degiştiririm kendim açarkende.
dediginiz gibi temizlik herşey tamemken yakalanıyorsa aklıma bitek türk ip si kullanırken yabancı isim ile açtıgımdan olabilir düşüncesi geldi yarın türkçe isim soyisim ile denicem birde. umarım yanlıs yapıyorumdur yabancı isim kullanarak cünkü oda olmazsa baska seçenek gelmiyor aklıma. anroidden baska.

valla hocam ben hiç takılmadım bilemiyorum artık yaptığım tüm taktikler bunlardan ibaret hatta ben ccleaner kullanmıyorum bile sadece portable ve ip resetleme.

dünkü gmail konusmalarımızdan sonra bugun masaüstü pc mde internet explorer ve portable firefox ile paslaşarak telefon onayına düşmeden 10 mail açtım cok sevincliyim sorularıma cvp veren arkadaşlara teşekkür ediyorum :)

vınn la açmanın bi farkı varmı aynı ip yi alma şansı azalıyomu vınn da

Sende tam olarak paslaşarak ayrıntılı bir şekilde nasıl yaptın söyle bizde aydınlanalım

Caglar kardeşim vinn ip aralıgı ile bilgim yok ama mail creatorlar da vinn kullanıyor demekki bir sorun yok vinn açısından..

Redwind kardeşim tabiki açıklayayım...

Daha önce gözüm kapalı dalıyormusum gmail açarken :D

Bugun nasıl açtım ?

İp degştim sonra ccleaner jetcleaner vb. temizlik yaptım. asıl olay temizlikten cok gmail açarken yazdıklarınız.
temizlik yapmama ragmen yakalanıyordu eskiden bugunde birkaç defa yakalandı pes etmedim ip degiştirip tekrar denedim. zaman aralıgı bırakmak lazım birazda. 10 dakikada 1 gmail açıp 1 defa mozilla portable sonra internet explorer ve daha sonra tekrar mozilla şeklinde yapılabilir. ben öyle yaptım.
sürekli mozilla portable ile denicem birde. temizlik yapmadan sadece ip degiştirerek yakalanıcak mı bakalım dün bukonuda bir arkadaş o şekilde açtıgını söylemişti cünkü.

Ayrıntılar önemli burada. İsimler dogum tarhleri kurtarma maili girdim kopy paste yapmamak cok önemli ozaman telefona yakalanır. manuel girin ve kafanızda kesin ne yapıcagınızı belirleyin gmail açmadan ben yanlıs yazıp sildigimde bile telefona yakalandı :D

kafanıza bir isim belirleyin dogum tarihi direk onu yazın kararsızlıkla yanlıs yazmayın :D
benm tecrübelerim suanda bunu söylüyor kardeşim.

Saygılarla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri