Yeni gmail hesabı almam için yöntem lazım. Lütfen bir el atın.

• Kullanıcı anadolu4511
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

anadolu4511

Kayıtlı Üye
Mozilla Firefox'a ip değiştirici kurdum. Sürekli geçmişi silip, ip değiştirip telefon onaysız mail almaya çalışıyorum olmuyor. İllaki telefon onayı istiyor.

k7.net, textnow, pinger gibi sistemlerin patladığını duydum. Ve şu son günlerde kimse bu sistemlere güvenmiyor. (Ki ben yinede pinger ve textnow dan almaya çalıştım. Ama başaramadım. )

Bir siteye üye olup 10 nuara aldıktan sonra, bilgisayara telefon özelliği katab-n programı kurup. Siteyle uygulamayı eşleştirerek mail almayıda denedim. Bunu da başaramadım.

Valla şimdilik aklıma gelen ve denediğim yöntemler bunlar. Ama hala gmail alamıyorum. Lütfen yardım edin. 3 tane kanal var. Farklı konularda video yüklemek için başka kanallar lazım. Ama kanal açamıyorum. Bir el atın. Başka yöntemlerde vardır elbet.

1 tel ile 2 kanal açılabiliyor. 3 arkadaşın ile iletişime geçsen 9 kanal açabilirsin.

babam müdür yardımcısı okulda çok seviliyor öğrencileri tarafından

bugün geldi bana dediki sana 100 gmail açtırıyorum öğrencilere :D

mesajım bulunsun bi ara denerim

babam müdür yardımcısı okulda çok seviliyor öğrencileri tarafından

bugün geldi bana dediki sana 100 gmail açtırıyorum öğrencilere :D

Öyle bir şansım yok malesef. :)

http://www.ytpara.com/youtube-ban/10140-spama-karsi-yontemim-bedava.html ben bu konudaki yöntemi kullanamaya başladım işe yaradı yanlız ben Ccleaner kullanıyorum ip adresimi de kendim cmd üzerinden kodlarla değiştiriyorum

Ustam onu denemiştim. Ama geçmişi silmek için cclenear kullanmamıştım. onu kullanarak deneyeyim birde. eyvallah.

mesajım bulunsun bi ara denerim

Ustam sen konuyu okumamışsın, sadece başlığı okumuşsun dicem. Oda değil.
Başlığın tamamını bile okumamışsın galiba. :)
Ben yöntem arıyorum.

Öyle bir şansım yok malesef. :)

Ustam onu denemiştim. Ama geçmişi silmek için cclenear kullanmamıştım. onu kullanarak deneyeyim birde. eyvallah.

Ustam sen konuyu okumamışsın, sadece başlığı okumuşsun dicem. Oda değil.
Başlığın tamamını bile okumamışsın galiba. :)
Ben yöntem arıyorum.

pardon başka yere yazıcaktım buraya yazmışım aynı anda çok sekme açık da karıştırmışım pardon

Mozilla Firefox'a ip değiştirici kurdum. Sürekli geçmişi silip, ip değiştirip telefon onaysız mail almaya çalışıyorum olmuyor. İllaki telefon onayı istiyor.

k7.net, textnow, pinger gibi sistemlerin patladığını duydum. Ve şu son günlerde kimse bu sistemlere güvenmiyor. (Ki ben yinede pinger ve textnow dan almaya çalıştım. Ama başaramadım. )

Bir siteye üye olup 10 nuara aldıktan sonra, bilgisayara telefon özelliği katab-n programı kurup. Siteyle uygulamayı eşleştirerek mail almayıda denedim. Bunu da başaramadım.

Valla şimdilik aklıma gelen ve denediğim yöntemler bunlar. Ama hala gmail alamıyorum. Lütfen yardım edin. 3 tane kanal var. Farklı konularda video yüklemek için başka kanallar lazım. Ama kanal açamıyorum. Bir el atın. Başka yöntemlerde vardır elbet.

üstat pm göndermiştim bi bak istersen

Aklıma bir fikir geldi, okuldan açıp onaylasam ve sonra evden video yüklesem sorun çıkartırmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri