Yeni güncelleme sonucu Çocuk kanalımın değişen gelir oranı

• Kullanıcı ergunarat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ergunarat

Kayıtlı Üye
Merhaba ,

Yeni güncellleme sonucu topluluk,bitiş ekranı ,kartlar ,bildirim zili vb. özellikler olmamasına karşın güncellemenin başladığı 07.01.2019 tarihindeki kanala gelirim aynı görüntülenme ve izlenme dakikası karşılaştırıldığında %65 oranında düşmüş.Bu daha başlangıç tabii.Bu görüntüye bakılırsa bence devam edilebiliniir. Çocuk kanalları için sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

2 milyon izlenmeye 3 bin e yakın alırken bugün 400 tl aldım. Varın siz hesap edin

Ocak ayı düşüşleri, yıllardır olan durumlar

eee ben çocuk kanalımı büyütmeye çalışıyorum ne yapayım bu aşamadan sonra pes mi edeyim kazançlar çok mu etkilenecek???

Ocak ayı düşüşleri, yıllardır olan durumlar

Bu düşüşün ocak ayı ile ilgisi yok, hiç mi ocak ayı düşüsü yaşamadık. Çocuklara yönelik kişileştirilmiş reklamların çıkmasından dolayı ki çoğu kanalda reklamda çıkmıyor o da ayrı konu.

Bu düşüşün ocak ayı ile ilgisi yok, hiç mi ocak ayı düşüsü yaşamadık. Çocuklara yönelik kişileştirilmiş reklamların çıkmasından dolayı ki çoğu kanalda reklamda çıkmıyor o da ayrı konu.

2011 den beri spam yaparım her ocakda izlenim de kazançta düşerdi son 3 yıldır da Tr deki bilinen bir özgün kanal sahibiyim çocuk içerik denebilecek tarzda. 3 yıldır o da ocak şubat hatta mart kazançlarım 3x düşer.

2011 den beri spam yaparım her ocakda izlenim de kazançta düşerdi son 3 yıldır da Tr deki bilinen bir özgün kanal sahibiyim çocuk içerik denebilecek tarzda. 3 yıldır o da ocak şubat hatta mart kazançlarım 3x düşer.
Doğru ocak şubat mart düşüşlerini bende geçmiş senelerden tecrübe eden birisiyim.senelik gelirde %65-%80 arası kayıp olacak.ayda ortalama 10k kazanan içerik üreticisi yıllık 120 k yerine 24-36k arası kazanabilir.tabii Youtube'un bu durumda gelirler konusunda alternatif çözümler üreteciğini umuyorum

175,000 izlenime 2 starlin atması ile ocak ayının bi alakası olduğunu düşünüyormusun ? Bende 2013 den beri bu işi yapıyorum ocak düşüşüsünü de biliyorum ama bu düşüs o düşüs değil arkadaşım.

175,000 izlenime 2 starlin atması ile ocak ayının bi alakası olduğunu düşünüyormusun ? Bende 2013 den beri bu işi yapıyorum ocak düşüşüsünü de biliyorum ama bu düşüs o düşüs değil arkadaşım.

O size özel bişey, ben ve çevremdeki arkadaşlarımda sizin gibi durum yok arkadaşım.

Evet çocuk kanalları. Ama çocuğumuzu vs yanımıza alıpta çektiğimiz tarzda tabiki değil

ister çocuğunu yanına al, ister oyuncağını çocuksa çocuktur, katagorisi çocuk kanalıdır.
[MENTION=52194]onaysız[/MENTION] sende değişiklik olmamasının sebebi youtube un yaptığı güncellemeden kaçma sebebi olabilir mi..

ister çocuğunu yanına al, ister oyuncağını çocuksa çocuktur, katagorisi çocuk kanalıdır.
[MENTION=52194]onaysız[/MENTION] sende değişiklik olmamasının sebebi youtube un yaptığı güncellemeden kaçma sebebi olabilir mi..

Onaysız yazan üye herkesi kendi gibi sanıyor.
Yok 2013'ten beri spam yapıyormuşta bilmem neymişte.
Sanki forumdaki üyeler 2013'te spam yapmıyordu.
:D

İlerde kanalım spamdan kapandı diye başlık açarsa hiç şaşırma.
Yada adsensem banlandı hiçbirşey yapmadım diye.

2 milyon görüntülenme 600 bin reklam gösterimi normal mi? Bu kadar etkilemez diye düşünüyordum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri