Yeni Hırsızlık Yöntemi

depoyu doldurana kadar başından ayrılmamak lazım. bazıları da sen içeri geçince bidon çıkartıp pompayla bidona da dolduruyor biraz.

bende pelicanın ordakinden alıyorum sürekli. ama içeri girerken anahtarı yanıma alıp kapıları mutlaka kitlerim. benzinlikte çalışıyor diye güvenilir olmuyor o insanlar. bankada çalışanlara bile güven olmuyo artık.

O çip dediginiz şey immobilizer çipi araba o devre arabanın yakınında olmadan araba çalışmaz arabadaki devreyle eslestigi zaman çalışır. Muhtemelen bu eleman çete elemanıdır bu şekilde araba çalıyorlar.

Niye allaha havale ediyosunuz kardeşim bunları yarın birilerinin arabasını çalmaya devam edecek bu hırsızlar.

helal olsun dikkatin için gerçekten ama şimdi o pompacı hangi akla hizmet çipi aldı... o çip olmadan araba çalışmayacağını bilmesi gerek... son olarak bence ekmeğine daha fazla yağ çalmadan bence şikayet et ...

Yalnız mübarek ay felan diyerek şikayetçi olmamanız saçma yarın gider başkasına aynısını yapar asıl bu mübarek ay için şikayet etmeliydin vebal altında kalmışsın

Selamun aleyküm. Bugün başımdan geçen bir olayı anlatıcam. Avcılar e-5 te beylükdüzü istikametine doğru giderken üniversiteyi geçtikten sonra pelican malla gelmeden sağda shell var. Mazot almaya girdim. Anahtarı pompacıya verdim kartla ödeme için içeri girdim geri geldim fişi verdim anahtarı aldım anahtarı kontağa soktum tam çevirdim anahtar kutusu 2 ye ayrıldı . içindeki çip yok. Dedim heralde kutu açılınca arabanın içine düştü. Arabanın içini aradım taradım pompanın sağını solunu heryere baktım çip yok. Çip uçtu. Pompacıya soruyorum ben bilmiyorum diyor. Hiçde belli etmiyor ********. Sonra düşünmeyebaşladım nasıl oldu çip nere gitti. Güvenlik kamerasına baktırmak aklıma geldi. İstasyonda bir görevli buldum açda şu saatte 5 numaralı pompaya bakalım dedim oda kamera odasının anahtarı bizde yok anahtar olan görevli 1 saate gelir. Dedim iyi bekliyicem bu arada pompacıyıda yanına ççağırdı adam dedi abi böyle böyle senlik bir durummu oda yok benlik bir durum değil dedi.Ama ses tonu ele verdi. Geri döndü gitti. Kameraları açıcak görevliyi beklerken bu ******** pompacı çipi 5 ile 6. pompanın arasına atıp sıvışmış 50 kere baktığım yerde olmayan çip bir anda oraya ışınlanmış. Ramazan günü işinden etmemek için Allaha havale ettim ayrıldım. Dikkatli olun pompacılara dikkat. Bahsettiğim çip.
maxresdefault.jpg

tamda ofisimin yani bliyorum orayi gecmişl olsun ustad

Bence shell'e şikayet ediniz. Hatta bu rezilliği ekşi sözlüğe birileri taşısa çok iyi olur. Çünkü daha sonra başkalarının canı yanabilir. Ne kadar duyulursa millet o kadar dikkat eder.

bende pelicanın ordakinden alıyorum sürekli. ama içeri girerken anahtarı yanıma alıp kapıları mutlaka kitlerim. benzinlikte çalışıyor diye güvenilir olmuyor o insanlar. bankada çalışanlara bile güven olmuyo artık.

bi gun bi yemege gidelim hocam bende ordayim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri