Selamun aleyküm. Bugün başımdan geçen bir olayı anlatıcam. Avcılar e-5 te beylükdüzü istikametine doğru giderken üniversiteyi geçtikten sonra pelican malla gelmeden sağda shell var. Mazot almaya girdim. Anahtarı pompacıya verdim kartla ödeme için içeri girdim geri geldim fişi verdim anahtarı aldım anahtarı kontağa soktum tam çevirdim anahtar kutusu 2 ye ayrıldı . içindeki çip yok. Dedim heralde kutu açılınca arabanın içine düştü. Arabanın içini aradım taradım pompanın sağını solunu heryere baktım çip yok. Çip uçtu. Pompacıya soruyorum ben bilmiyorum diyor. Hiçde belli etmiyor ********. Sonra düşünmeyebaşladım nasıl oldu çip nere gitti. Güvenlik kamerasına baktırmak aklıma geldi. İstasyonda bir görevli buldum açda şu saatte 5 numaralı pompaya bakalım dedim oda kamera odasının anahtarı bizde yok anahtar olan görevli 1 saate gelir. Dedim iyi bekliyicem bu arada pompacıyıda yanına ççağırdı adam dedi abi böyle böyle senlik bir durummu oda yok benlik bir durum değil dedi.Ama ses tonu ele verdi. Geri döndü gitti. Kameraları açıcak görevliyi beklerken bu ******** pompacı çipi 5 ile 6. pompanın arasına atıp sıvışmış 50 kere baktığım yerde olmayan çip bir anda oraya ışınlanmış. Ramazan günü işinden etmemek için Allaha havale ettim ayrıldım. Dikkatli olun pompacılara dikkat. Bahsettiğim çip.