Hocam google translate, etiket olayına genel varsayılan etiketler ayarladım, her video için ayarlamıyorum baştan 10 tane etiket girdim, açıklama içinde baştan 5 tane açıklama geliyor, sadece video ismini translate edip yolluyorum. Daha 2 gün oldu ama fransız kanalında 15 tane izlenmiş video bile olmuş ki sadece öylesine 20 video attım. Yani hergün düzenli 5'er video girdikten sonra güzel şeyler olacağa benziyor.
Batu Reyiz; ne durumdasın? İnşaallah; güzel işler oldu? PM Atmak isterdim fakat; post sayım kurtarmıyor
Size tavsiye edebileceğim; "BestUtube2013" bu uygulamayı app store'da indirin.Her kategori; ülkelere göre ayrılmış videolarla.Bende internette de bi arayayım deyince; rastgeldim bu sayfaya.
Varsa sizden; yoksa bir tanıdığınızın Apple ürününü kullanıp bu uygulamayı indirin.Pişman olmayacaksınız diye düşünüyorum.
Ben liste yaptım;
Automobile, Animation,Animals,Business,Comedy,Cooking.......Space,Vehicle...
İsterseniz kısaca; kendi çalışma sistemimi anlatayım.
----------------------------------------------------------------
Ben de; Sayfalarca plan yapıyorum.Henüz uygulama fırsatım olmadı
"Kategori>Altkategori>Konu>Altkonu" yapıyorum.Ve uygun videoları indirip, dosyalıyorum.
"Altkonu" 'nun kanalını Uygun isim bulup açınca;
1-BANNER
2-LOGO
3- (İmkanım varsa; İntro)
ayarlıyorum.
Videoları atıp, Videolar bir yandan yüklenirken, 'Keyword Tools' ile İndirdiğim video'nun başlığını; TBM'li bir cümleye çevirmeye çalışıyorum.
Misal; Türkçe olarak; "Araba takla attı" yazacağıma; "Kaskolu araba; takla attı.Araç sigortacılar şaşkın!!" gibi başlık mesela. Bu örnek tam olamadıysa da; az çok; anlatabildim sanırım.
Şuan ne mi durumdayım??
4 ay önce yüklediğim; 1 Video'dan kazandığım 50 $ ile beklemedeyim
Henüz; Planlar var; icraat yok.
Bugün yine
kategorileri arttıracağım.Ve
Altkategoriler'e geçeceğim.Araştıracağım.
Yarına;
altkonu>konu 'ya geçer; Yeni kanalı açar;
kanalı tasarlar ona uygun videoları ararım.
2. gün; Video arama devam eder.Daha sonra; Videoları atarım.Düzgünce; Etiketlerim.
Bakalım yaw :S Kafayı yiyecem yaw !
Uyku saatim;
23.00-02.30 uyu
12.00-14.30 uyu
-İngilizce bir yandan;
-(Bilgisayar Mühendisliği) Dersler bir yandan;
-Okumam gereken, beni bekleyen kitaplarım bir yandan;
-Hızlı Okuma eğitimim bir yandan;
-İzlemem gereken; Dizi Film'ler bir yandan
hahoooooo
Evet hocam; siz ne durumdasınız? Başarılı olabildiniz mi?