Yeni kanal projem, fikirlerinizi alabilir miyim?

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim 1.5 yaşında basenji ırkı olan bir köpeğim var, pek bilinen bir ırk değildir, tazının alt segmenti bir köpek, şimdi köpeğime gopro aparatı siparişi verdim sırtına kamerayı koyacağım ve günlük dışarı çıkardığımda ne yaptığına dair videoları yt de paylaşacağım. youtube'a da baktım bu tarz içerik bulamadım hem tr de hem yabancı. tutup tutmayacağını sormayacağım çünkü her içerik tutar işi doğru yaptıktan sonra onu zamanla göreceğiz. benim sorum başka ne eklenebilir ne yapılabilir? arka fona hareketli müzik mi yoksa rehabilite videoları oluyor sakinleştirici o tarz bir şey mi koysak, insanlar otobüs tır simülasyon oyunlarını saatlerce izliyo rahatladıkları için, bizim kanal da o tarz bir şey mi olsa? yani ne yapılabilir ne eklenebilir her açıdan fikir ve yorumlarınızı bkeliyorum teşekkürler.

Edit: tamamen denemedir bir video çektim, gimbal şart sanırım çok fazla sallantı oluyor fikirleriniz nedir?
https://www.youtube.com/watch?v=nMTJRV4rn80

köpeğim bu, ismi SHERLOCK :)

Son düzenleme:
Bence kameranın sarsılmaması burada çok önemli bi etken :D Geliştirilebilir şöyle parkur yaptırabilirsin. onunla kamp yapabilirsin gibi gibi şeyler üretilebilir bence.

Bence kameranın sarsılmaması burada çok önemli bi etken :D Geliştirilebilir şöyle parkur yaptırabilirsin. onunla kamp yapabilirsin gibi gibi şeyler üretilebilir bence.

o konuyu ben de çok merak ediyorum ama verdiğim siparişteki aparat ile çok sarsılmaz gibi geliyor sırta tam oturuyor çünkü

---------- Spam Engelliyici 18:05 ---------- Önceki Mesaj 18:05 ----------

Maaşallah gözlerinden zeka fışkırıyor

ah bi benim gördüklerimi görsen :D ama çakallığa çalışıyor kafası

o konuyu ben de çok merak ediyorum ama verdiğim siparişteki aparat ile çok sarsılmaz gibi geliyor sırta tam oturuyor çünkü

2 ayrı kamera ile video kaydı alırsanız daha güzel olur video geçişleri falan. Dediğiniz simülasyon oyunları muhabbet var diye izleniliyor. Videonun çok uzun olmamasına dikkat edin sadece yürüyüş vb olacaksa

2 ayrı kamera ile video kaydı alırsanız daha güzel olur video geçişleri falan. Dediğiniz simülasyon oyunları muhabbet var diye izleniliyor. Videonun çok uzun olmamasına dikkat edin sadece yürüyüş vb olacaksa

el sensörlü dronelardan da 1 tane aldığımız zaman çok daha keyifli olur sanırım

bir video çektik arkadaşlar sizce tutar mı böyle bir içerik ? tabi şu an çok sade haliyle denedim tamamen test amaçlı yükledim

eğer videolarınız da konuşma olmayacak ise direk ingilizce yapın

Nereye gidecek diye sonuna kadar merakla izledim hiç bişey yapmadı :D Bence kanal güzel aynı konseptte başka kanal varmı bilmiyorum ama güzel olmuş.

Nereye gidecek diye sonuna kadar merakla izledim hiç bişey yapmadı :D Bence kanal güzel aynı konseptte başka kanal varmı bilmiyorum ama güzel olmuş.

:D bende izlerken zevk aldım, kuşları kovalıyordu o yüzden bi oraya bi buraya koşturdu :D gimbal alırsam sallantıyı sıfıra indiriyor o zaman efsane görüntü ortaya çıkıyor ama gimbal fiyatı 1300 tl :/

Go Pro hero 7 Black çok iyi hocam kullandığım en iyi aksiyon kamerası stabilizasyon efsane ötesi hypersmoth diye bir özelliği var alırsan pişman olmazsın

Go Pro hero 7 Black çok iyi hocam kullandığım en iyi aksiyon kamerası stabilizasyon efsane ötesi hypersmoth diye bir özelliği var alırsan pişman olmazsın

gopro 5 bendeki hocam 2 yıl önce almıştım, ama benim olayım farklı köpek sürekli hareket halinde olduğu için yani kameranın buna yapabileceği bir şey yok, gimbal şart

güzel sabitlersen birde elektronic stabil özelliği varsa kamerada gimbale gerek yok

Güzel bir fikir de bunu nasıl videoyu sarsmadan yapabilirsin onu çözmen lazım. Ayrıca bu fikri daha da geliştirirsen tamamen sana özgü olur. Başarılar.

Güzel bir fikir de bunu nasıl videoyu sarsmadan yapabilirsin onu çözmen lazım. Ayrıca bu fikri daha da geliştirirsen tamamen sana özgü olur. Başarılar.

gimbal diye aparat var hiç bir şekilde sarsmıyor, elektronik denge sistemi yapmışlar ama gel gör ki fiyatı 1300 tl :)

Hocam köpek gerçekten çok sempatik eğer saldırgan bir ırk degilse parklarda caddelerde vb yerlerde gezdirip insanlarin tepkilerini sırtındaki kameradan kaydedip seriler yapabilirsin, çok korkan, komik tepkiler veren veya samimi güzel tepkiler veren birileri mutlaka çıkacaktır bu da videonun güzel izlenmesini sağlayabilir. Ama sırtındaki kamera ne kadar kaliteli olursa olsun köpek koştukça stabilitesi düsüyor ve görüntüyü kötü gibi yapıyor, hem sırtındaki kamera hem de kendin bir kamerayla çekip editlemen daha iyi olur. Bütçe yoksa ilk etapta cep telefonundan dahi çekebilirsin benim tavsiyem budur iyi günler başarılar dilerim

gopro 5 bendeki hocam 2 yıl önce almıştım, ama benim olayım farklı köpek sürekli hareket halinde olduğu için yani kameranın buna yapabileceği bir şey yok, gimbal şart

hocam go pro hero 7 black kullanırsanız gimballa gerek kalmaz yinede seçim sizin ben kullandığım için biliyorum

Hocam köpek gerçekten çok sempatik eğer saldırgan bir ırk degilse parklarda caddelerde vb yerlerde gezdirip insanlarin tepkilerini sırtındaki kameradan kaydedip seriler yapabilirsin, çok korkan, komik tepkiler veren veya samimi güzel tepkiler veren birileri mutlaka çıkacaktır bu da videonun güzel izlenmesini sağlayabilir. Ama sırtındaki kamera ne kadar kaliteli olursa olsun köpek koştukça stabilitesi düsüyor ve görüntüyü kötü gibi yapıyor, hem sırtındaki kamera hem de kendin bir kamerayla çekip editlemen daha iyi olur. Bütçe yoksa ilk etapta cep telefonundan dahi çekebilirsin benim tavsiyem budur iyi günler başarılar dilerim

teşekkür ederim hocam bilgilendirme için, yok köpek zararsız oyun oynamayı da seviyor zaten, stabilite işte gimbal aparatı ile çok mükemmel oluyor hiç sarsmıyor ama 1300 tl fiyatı

hocam go pro hero 7 black kullanırsanız gimballa gerek kalmaz yinede seçim sizin ben kullandığım için biliyorum

bendeki gopro5 hocam da gopro8 in videosunu izledim köpekte yine de sarsıyor gimbal performansını vermiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri