Yeni kanalımın ismi ve grafikleri

IceMachine

Kayıtlı Üye
Merhabalar, malum önceki kanalımın ismi hakkında baya olumsuz yanıtlar aldım bugün baya düşündüm bu isim geldi profil resmi ve kapak resminide yaptım isim ve resimler hakkında yorumlarınızı alabilirsem sevinirim.

RedTorch (Kırmızı Meşale)

RedTorch Gaming - YouTube

Nacizane fikrim kapak çok sade olmuş bir oyun kanalına göre, kanalın amacını biraz daha belli edicek bi kapak yaptır derim ben :)

resim aslında biraz andırıyo ben söylemiyim adını sanırım tahmin ettiğim oyun videoları olucak :)

isim hoşuma gitti oyun kanalına gider marka potansiyeli var başarılar dilerim :D

Biraz düşündüm bencede iyi isim teşekkürler hocam, bu arada kapak resmini bir güncelledim bir bakarmısın o maskotu biraz daha tam görünebilir hale çekebilirim uygunsa?

resim aslında biraz andırıyo ben söylemiyim adını sanırım tahmin ettiğim oyun videoları olucak :)

Evet örnek bir kapak ekledim, ilk olarak minecraft gelmicek ilk olarak farklı birşey denicem hocam eğer o tutarsa o konsept ile ilerlicem.

Hocam arka plan cok koyu kalmış orayı mavi bulutlar ile doldurmanız ilgi cekici hale getirebilir örnek olarak oynayacağınız oyun belli ediyor kendini şöyle olabilir arka fon

Piksel Piksel düzenli bulutlar koymanız güzel bir görüntü oluşturabilir bol kazançlar hocam

Hocam arka plan cok koyu kalmış orayı mavi bulutlar ile doldurmanız ilgi cekici hale getirebilir örnek olarak oynayacağınız oyun belli ediyor kendini şöyle olabilir arka fon

Piksel Piksel düzenli bulutlar koymanız güzel bir görüntü oluşturabilir bol kazançlar hocam

Hocam ilk minecraft oynamıcam sadece resimsiz olmasın diye sade birşey yaptım o maskotuda öylesine koydum iyiyse durur yani :)

bence kapak çok amatörce olmuş daha görkemli daha çekici ve daha profesyonel olabilirdi bence

Merhabalar, malum önceki kanalımın ismi hakkında baya olumsuz yanıtlar aldım bugün baya düşündüm bu isim geldi profil resmi ve kapak resminide yaptım isim ve resimler hakkında yorumlarınızı alabilirsem sevinirim.

RedTorch (Kırmızı Meşale)

RedTorch Gaming - YouTube
merak ettiğim birşey var Red Tource Subscribes nasıl yaptın o olayı söylermisin tıklayınca abone ol kısmı çıksıun ?

Hocam ilk minecraft oynamıcam sadece resimsiz olmasın diye sade birşey yaptım o maskotuda öylesine koydum iyiyse durur yani :)

Hocam ben minecraft oynayacaksın sandım ozaman yapacağın diğer resimde canlılığa biraz önem ver boğmasın insanları :)

merak ettiğim birşey var Red Tource Subscribes nasıl yaptın o olayı söylermisin tıklayınca abone ol kısmı çıksıun ?

"?sub_confirmation=1" kanal linkine şu tırnak içindekileri eklerseniz istediğinize ulaşıcaksınız.

Hocam ben minecraft oynayacaksın sandım ozaman yapacağın diğer resimde canlılığa biraz önem ver boğmasın insanları :)

Hocam taktığınız şey o mudur şimdi Allah aşkına :) en kısa zamanda yaparım yenisini o zaman önerebileceğiniz bir kapak varmı yani şunun gibi olsun gibisinden?

"?sub_confirmation=1" kanal linkine şu tırnak içindekileri eklerseniz istediğinize ulaşıcaksınız.

Hocam taktığınız şey o mudur şimdi Allah aşkına :) en kısa zamanda yaparım yenisini o zaman önerebileceğiniz bir kapak varmı yani şunun gibi olsun gibisinden?

Hocam yok malesef ama demek istediğimi anladınız :)

Hocam yok malesef ama demek istediğimi anladınız :)

Evet anladım haklısınız hocam ben zaten geçici koydum onu zamanla değişir o hatta şimdi bakınayayım olursa yaparım bir tane :) minecraft maskotunu kaldırayayım mı yoksa net gözüken bir yere mi taşıyayım düşünceniz varmı iyi olmuş mu ?

Evet anladım haklısınız hocam ben zaten geçici koydum onu zamanla değişir o hatta şimdi bakınayayım olursa yaparım bir tane :) minecraft maskotunu kaldırayayım mı yoksa net gözüken bir yere mi taşıyayım düşünceniz varmı iyi olmuş mu ?

Bence dursun hocam minecraft oynamasan bile biri gelir kanala görür minecraft oynuyor der abone olur sıkıştır biyere minecraft cok tutulan bir oyun az cok biliyorsundur

Bence dursun hocam minecraft oynamasan bile biri gelir kanala görür minecraft oynuyor der abone olur sıkıştır biyere minecraft cok tutulan bir oyun az cok biliyorsundur

Evet biliyorum dediğim gibi, ilk başta bir cod ghostu yarın ps4 üzerinden bitiricem hocam teker teker atıcam onu fakat türkçe olarak değil ingilizce olarak atıcam videoda konuşmucam bir izlenim yakalayabilirsem öyle gidicem olmadı tekrar konuşurum türkçeye döndürürüm.

Evet biliyorum dediğim gibi, ilk başta bir cod ghostu yarın ps4 üzerinden bitiricem hocam teker teker atıcam onu fakat türkçe olarak değil ingilizce olarak atıcam videoda konuşmucam bir izlenim yakalayabilirsem öyle gidicem olmadı tekrar konuşurum türkçeye döndürürüm.

Bence hiç dönmeyin hocam devam edin ingilizce başlayın öyle gidin disiplinli olun videoların kanıtlarını alın sahte telife karşı vs vs :)

Bence hiç dönmeyin hocam devam edin ingilizce başlayın öyle gidin disiplinli olun videoların kanıtlarını alın sahte telife karşı vs vs :)

Hocam baya kişi böyle diyor dediğim gibi introyuda hazırladım ilk başa intro katıcam sonlara doğruda meşale simgemi eklerim tamamdır sanırsam :)

istersen sana kapak fotoğrafı yapabilirim skype emircan728 eklersen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri