Merhaba, yt'den bıkan arkadaşlar var benim gibi bir telifde dünyası başına yıkılan ve telif yiyince tüm çalışma azminin sona erdiği insanlar var. Web işine bulaşmak isteyenler var ama sadece bununla ilgili E-Ticaret kategorisi altında kategoriler listelenmiş. Ben ise webmaster için özel kategori istiyorum. (Script alım-satım,yeni siteler(Site tanitimi yapma kategorisi),sosyal aglar,beyin fırtınası,webmaster dayanışma(blogcular genel,wordpress destekvs.) gibi)
Beni çekemeyen bir çok kişi var yine itiraz edeceklerinden eminim. Yinede bir not alalım. Bu kategorinin açıklaması şudur "Site hakkında duyurular, yenilikler, üyelerden öneriler, olumlu olumsuz eleştiriler, forum kuralları ve site ile alakalı tüm konular."
Kusura bakmayın ofisdeyim şuan işlerim baya uzadı klavyenin içi kül dolmuş bazen bazı tuşlar basmıyor
Beni çekemeyen bir çok kişi var yine itiraz edeceklerinden eminim. Yinede bir not alalım. Bu kategorinin açıklaması şudur "Site hakkında duyurular, yenilikler, üyelerden öneriler, olumlu olumsuz eleştiriler, forum kuralları ve site ile alakalı tüm konular."
Kusura bakmayın ofisdeyim şuan işlerim baya uzadı klavyenin içi kül dolmuş bazen bazı tuşlar basmıyor