Yeni Kazanç kapısı 1Broker

• Kullanıcı plesk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

plesk

Kayıtlı Üye
Yeni Kazanç kapısı 1Broker

Merhaba arkadaşlar malum youtube dan kazanamıyoruz.bende yeni kazanç kapısı olarak 1Broker i kullanıyorum.

Peki nedir bu Forex Crypto alım satımı yapabildiğimiz bir sistem. Bu işlemleri yapabilmek için bilgi sahibi olmanıza gerek yok.Sitede bulunan uzmanların yaptığı işlemleri kopyalıyoruz. Tamamen otomatik. sadece kimi kopyalacaksak kişinin üzerine tıklayıp Copy tuşuna basıyoruz geri kalan herşey otomatik işliyor.

Siteye paramızı bitcoin olarak yatırıp çekebiliyoruz.

Bu şekilde Alım satım yapan Arkadaşı kopyalıyoruz.
X69Blo.png

Kopyaladıktan sonra Amount per Trade yazan yere mesela 0,001 yazıyoruz yanında kaç dolarlık işlem yaptığımız yazıyor.Hemen altındada o arkadaşın kaç işlemini kopyalayacağımız yazıyor. ben orayı hep 10 olarak tutuyorum
Y6qvVa.png

Aşağıda Kopyaladığımız kişinin son işlemlerini görüyorsunuz.gayet iyi bunun gibi 5-6 kişi var.adamlar kendileri kar zarar oranını araştırıp işlemleri yapıyorlar.bu işte gerçekten ustalar.
j6X4NG.png

Küçük bir yatırımla mesela 100$ ile girip sistemi görüp sonraki dönemlerde daha büyük yatırımlar yapabilirsiniz.Ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Ne para yatırıp çekmede nede başka bir şekilde hiçbir sorunla karşılaşmadım.Bütçemi arttırıp buradan aylık kazanç elde ederek devam edeceğim.

Her sistemde olduğu gibi burada da risk mevcut.Kendi başınıza öğrenmeden iş yapmayın.güvenilir Kişileri kopyalayın bırakın onlar halletsin işi.

Bakın bu adamlar işlerinde çok iyiler insanlar uzun süredir güveniyor.yanında kaç kişinin işlemlerini kopyaladığını görebilirsiniz ve aylık % kazançlarını görebilirsiniz.

DDBlr6.png

Kayıt İçin Tıklayın: https://1broker.com/?r=51539

Refsiz ( https://1broker.com/ )

Herhangi bir sorunuz varsa cevap verebilirim.Kısa sürede deneyim sahibi oldum.kopyalamanın yanısıra kendimde işlem açıp başarıyla alım satım yapabiliyorum.

Arayış içinde olan bir şeyler kazanmak isteyenlere umarım faydalı olur.

Selamlar sevgiler.

[MENTION=34032]ramob7[/MENTION] fikrinizi almak isterim. Hyip midir?

Hocam 5 aydır kullanıyorum demişsiniz kazancınız ne kadar oldu yatırım yaptınız mı cevap verirseniz sevinirim.

Devir komisyoncu devri.

Hocam ilk 250$ ile girdim 2 ayda 400$ oldu.sonra ben kendim alım satım yaptım vs kendim biraz batırdım.tekrar toparladım. En temizi direk en iyi adamları kopyalamak zarar etmek imkansız demiyorum ama çok zor. Diyelim adam işlemi başlattı gitti uyudu sen oturup izliyorsun %20 kâr yakaladın işlemi ordan kapatabiliyorsun.belkide yarın düşecek hazır kâr ettin kapatıyorsun.

Kazanç kişiye gore değişiyor tek 1 adamı takip et mesela adam 1 ayda %800 kazanç yapmış ben 30 kişiyi takip ediyorum farklı şeyler deniyorum.hersey açık

Son düzenleme:
Üye olacağım bilgiler için sağolun..minimum kaç dolarla giriliyor hocam

Hocam ilk 250$ ile girdim 2 ayda 400$ oldu.sonra ben kendim alım satım yaptım vs kendim biraz batırdım.tekrar toparladım. En temizi direk en iyi adamları kopyalamak zarar etmek imkansız demiyorum ama çok zor. Diyelim adam işlemi başlattı gitti uyudu sen oturup izliyorsun %20 kâr yakaladın işlemi ordan kapatabiliyorsun.belkide yarın düşecek hazır kâr ettin kapatıyorsun.

Kazanç kişiye gore değişiyor tek 1 adamı takip et mesela adam 1 ayda %800 kazanç yapmış ben 30 kişiyi takip ediyorum farklı şeyler deniyorum.hersey açık

herkes kazanıyorsa dükkan sahibinin zarar etmesi gerekir,

herkes kazanıyorsa dükkan sahibinin zarar etmesi gerekir,
Herkes kazanamaz cunki benim gibi daldan dala ziplayanlar var.bak ben bugün kendi başıma işlem açtım neler oldu.aksama duzelir o ama şuanda durum bu [emoji3] düzgün iyi işi bilen adamları kopyalarsan kazanırsın. 700 kişi 1 adamı kopyalıyor bir bildikleri var herhalde
ea026db82a6420dbf4991ae5ee3f20c1.jpg

Kazanç

Kardeşim sen iki ayda 150$ dolar kasmişsin ama benim paylaştiğim Almanya menşeili anket firmasinda ben garanti haftalik 10-20 Euro Kazaniyorum sence kimm daha Kazançli ve ben bunu 0 (SIFIR) yatirim ile kazaniyorum yani Risk 0 .
Bu arada forumdaki arkadaşlar bakin paylaştiğim konuya cidden bak cok buyuk kazançlar var o konumda İnanin ki çok kazanirsiniz Lütfen Actigim Konuma Bakinizi.
Hepinize Saygilar .. Bol Kazançlar Dilerim. :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri