Yeni Kazanç Kapısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlarda guzel de sabaha doğru konulariniz kilitleniyor :D böyleyse hiç açmayın

NOT 2 : Forum kurallarına aykırıymış sanırım bu tarz konular açmak.tüm forumdan özür diliyorum.Arkadaşlar pazarlık yapmıyorum sizle.talep çok olursa tıpdan kalan zamanımdan sizin için anlaşılır bir biçimde konu açmayı düşünüyordum.Ama anladığım kadarıyla müthiş bir talep var.Konuyu çok özenli bir şekilde hazırlayıp huzurlarınıza sunacağım :D )

benim tahminim birşeyler sattırcak arkadaş , bir nevi satış ortaklığı gibi birşey diye düşünüyorum bakalım :)

konuyu ne zaman açacaksın kardesim merak ediyorum ya da konunun içeriği hazır ve sen bekletiyorsun bizi... [MENTION=11148]azi_0156[/MENTION]

Hocam boşver şimdi komiteyi falan bize söyledin bunu F5 yapmaktan finallere çalışamıyorum :(

Merhaba Arkadaşlar :)

Ytpara Ailesi olarak hepimiz çok büyük darbe yedik.Üstüne de çok güvendiğimiz quiz 3-4 aylık kazancımıza el koydu. Hepimizde yılgınlık ve bitkinlik var.Tükenmişlik sendromunu tam manasıyla yaşıyoruz. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bu süreçte kapalı kanallara ödeme yapan networkler ortaya çıktı.Onlar sayesinde de bazı arkadaşlarda ekmek yiyebildi ve yiyorlar.Ama youtube güncellemelerine göre bu da pek uzun sürmeyecektir.Youtube artık ne sebepse spamı bitirdi. (herkes bişeyler diyor :D bana göre 2 önemli sebebi var ilki; artık telif hakkı sahipleri google amcayı sıkıştırdı.google da geri adım attı. ikinci sebep ise youtubede kaliteli kanal sayısı arttı ve youtube daha temiz bir site için bize tekmeyi attı :( )
Ben de yaklaşık 6 aydır bir sistem üzerinde araştırma yapıyorum.Şu an bekleme aşamasındayım.Tıp fakültesinde okuduğumdan dersler çok yoğun bu yüzden pek zaman kalmıyor.Komitem bittiği gibi çalışmalara kaldığım yerden devam edeceğim inşallah :)

Uzatmak istemiyorum açıkcası :D Bu işle çok temiz ve ömürlük kazanç elde edeceğiz inşallah :) hem de çok fazla profesyonellik gerektirmiyor.Hatta youtubedan bile daha kolay. Dediğim gibi ömürlük kazanç elde etmek isteyenleri merak ediyorum.Eğer çok yüksek talep olursa foruma özel konu açacağım.
Merak eden arkadaşlar konuya belirtirlerse sevinirim :)

Not: lütfen pmden konu hakkında soru sormayın :) Tüm forumdaşlarıma süpriz yapmak istiyorum :) Şu an komitem olduğu için cevaplayamam :) Komitem için de hayır dualarınızı bekliyorum :D

Umarım hepimiz için yeni bir helal kazanç kapısı olacak...:rolleyes:
Saygılar :)

NOT 2 : Forum kurallarına aykırıymış sanırım bu tarz konular açmak.tüm forumdan özür diliyorum.Arkadaşlar pazarlık yapmıyorum sizle.talep çok olursa tıpdan kalan zamanımdan sizin için anlaşılır bir biçimde konu açmayı düşünüyordum.Ama anladığım kadarıyla müthiş bir talep var.Konuyu çok özenli bir şekilde hazırlayıp huzurlarınıza sunacağım :))

hocam ölürüm ben meraktan. bir kaç bi şey de:D

Konuyu ben hazirlayacağım ama siz ön bilgi edinin konunun aslı ana kaynağı şudur bile dememiş. O yüzden satış veya saadet zinciri diye düşünüyorum ben de.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani böyle konu açacağına de ki ANA KELİMEMİZ Blog de. Bìrsey soyle biz arastiririz sen anlatana kadar mutlaka yardimlasa buluruz yolumuzu biz. Amaaaa yooook illa bir gizem illa bir şekil olacak.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri