Yeni KHK ile Evlilik programları yasaklandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twitterda ne buldum :D

C-mDRRXWAAAUZm8.jpg

bilmiyorum ya , kalkacagini pek zannetmiyorum gene bu turden farklı format bulup sektore devam edebilirler. cunku cok iyi devlete para kazandiriyor

toplumun değer ve kulturunu yok etmeye calışan çapulsuzları bugune kadar neden yasaklamadılar yazık vallahi yazık.

bunların hepsi ülkemizde zirve yapan kapitalizm yüzünden..
Yapımcı programa katılana şunu yap bunu yap kafanda bardak kır
Önce tesettüre gir sonra bir barda fotografını çekıyım
Şarkı söyle iğrenç bir sesle rayting artsın..

Dünya genelinde dizi çalıstıgım için onlarca evlilik programına rastlıyor hatta bazılarını çalışıyorum hiç böyle saçmalık görmuyorum. Sanırım bu bize özgü bişey

Karara gelince fev kalede olmuş hatta harika olmuş. Ülkemizdeki yapımcı ve yayıncı firmalar artık biraz kendine gelsin umarım sıradaki hamle Survivor mudur nedir ona olur

Gündüz kuşağına bilimsel ve kültürel programlar getirilirse o zaman bir anlam ifade edecek olan bir karar. Ama sanmıyorum. Bakalım yeni sömürü kaynağı ne olacak.

Evlilik programı biter, magazin programı gelir, yani daha kültürel yayınların geleceğini bende hiç sanmıyorum. Önce toplum olarak bizler bu saçmalıklara dur demeliyiz. Birileri illa ki yasakmı getirmeli ? Halk istiyor ve deli gibi izleyip, programlar yüksek reyting alıyor. Ucuz maliyetsiz yapıtlar zaten. Ciddi olarak sosyologların irdelemesi gereken bir konu. Biz nerede yanlış yapıyoruz ? Sorunun kaynağı ne acaba ?

2 güzel haber birden.Birincisi evlilik programları kaldırılmış.İkinciiside forum üyelerin aynı fikirde olduğu bir konu görmeyeli çok uzun süre olmuştu.İkiside sevindirici.

Evlilik programları kaldırılmıyor. Cinsel ürün reklamı yapan ve dating, flört içerikli uydu üzerinden program yapan kanallara yasak geldi.

kaldırılmıyor tabi şaşırdık mı

halkı bu kadar güzel uyutan programları asla yasaklamazlar

Halk kafasını böyle programlardan kaldırmıyor ki ülkenin, ekonominin haline baksın.

Bu programlar survivor vs. falan hükümetin işine geliyor zaten

Halk kafasını böyle programlardan kaldırmıyor ki ülkenin, ekonominin haline baksın.

Devlet için çalışıyormuş kesin bilgi.

6252.jpg

maşallah herşeyi biliyorsun ama siyasetin yasak olduğunu bilmiyorsun
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] ; [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] ; [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] ; [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri