Yeni kural vol 02 ( Partnerde dolar yanmayacak)

• Kullanıcı man10black
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
aslında hic kimse 2-3 ay ytye birsey yüklemeyecek
film dizi cizgifilm vs izlemek isteyenlerde mecburen gidip spam sitelerden izleyecekler

o zaman yt kendi toğuguna sıktığını anlayacak

Arkadaslar bence konuda ne kadar az yorum atilirsa o kadar iyi sonucta forum izleniyor onlarda buralari okuyarak fikir sahibi olup hareket ediyorlar

Tamamen özgün'e geçmek imkansız.

Google kişilere para kazanma fırsatını sürdürmek durumunda,

Aksi halde babasının hayrına ne kimse çocuklar için çizgi film atar, ne de dizi serilerini vs.

İçerik kıtlığı yaşayacak bir Youtube'un hitleri de düşecektir. Bu YT'yi büyütecek bir adım olmaz.

Youtube insanlara video izletmek istiyorsa, upload'çılara para kazandırmak zorunda.

Spam web siteleri için dahi 20 yıldır bitmedi, yine bitmeyecektir, ancak çok çok zorlaşabilir. Bazılarımız için bu zorluk seviyesi bitiş olabilir.

For more details, be sure to check YouTube’s Partner Program Policies and their official page for Monetization Suspensions. We’re also here to help if you have any questions at [email protected].

Bu isin bbtv ile ne ilgisi var? Maili onlar yollamıs. Benim tam bilgim olmadığı için bilmiyorum. Biri bilgilendirebilir mi? Youtube partner sirketlerini bbtv mi yönetiyor

Ayrıca hangi partnerdesiniz ? Size bu mailler nasıl geliyor.

[MENTION=13862]uploudpro39[/MENTION]
Broadband TV en köklü networklerden birisi. Kaynak sağlam. Bütün networke geçtiler maili acil uyarı koduyla.

Bence durum hak sahipleriyle ilgili adam benim videom yüklenmesin diyor dünya genelinde engelliyor ama birileri inatla bir şekilde o engeli aşıp yüklüyor aynı şekilde eşleşen veriyor sistem adam onuda asıyor hak sahipleri de youtube tepki gösteriyor bu durumda yasal olarak youtube'un bu işin önüne geçmesi lazım yada geçiyormuş gibi görünmesi lazım yani youtube istese bu işin önüne geçmez mi bence geçer ama youtube'nda işşine geliyor ee napıyor youtube bişeyler yapıyormuş gibi görünüyor. Hiç bişey eskisi gibi olmayacak ama youtubenda bu işi bitirecegini sanmıyor en çok youtube kazanıyor bu işten. of of gece gece gerçekten çok büyük bir sarsıntı oldu benim için.

youtube spamdan daha fazla kazanıyor buna sonuna kadar katılıyorum ama youtubeda spamı aracı olarak kullanıyor artık yavaş yavaş millet özgüne geçince özgün videolar artınca spamcıların eline verecek. Adsense ünleme geçtiğinden beri 1 video bile yüklememiştim şimdi partnerde böyle olacaksa çok zor işimiz.Bide yarı özgün olanlar napacak?

Özgün'e tamamen geçiş imkansız beyler,

tutup çizgi film mi çekelim :D

ne yalan söliyim bu işin ehli olanlar şuan bıyık altından gülüyo ki onlara katılıyorum işin hakkını verenler bence cok cok cok daha fazlasını kazanacaklar piyasadaki vasat rakipler ortadan kalkacak özgün falan hikaye

Ne yazsam bilemedim birnevi bu sistemde geçilebilir aslında ama artık durumu çok zorlaştıracakları belli oldu,spamın biteceğini zannetmiyorum yt büyük bir içerik sıkıntısı çekecektir özgün kanal,özgün kanal ? millet her aradığı özgün kanalda istediğini bulabilecek mi sanki veya özgün kanalda dizi mi izleyecek en fazla prank şaka videoları falan izlerler tarif vs. ama dizi,çizgifilm vs. spamın çok çok büyük bir kısmını oluşturuyor buda ytye büyük paralar kazandırıyor bir zahmet uploaderlarda bundan para kazansın yani ytnin spamı tam bitirmesi intiharıdır.

spam bitmez ama yt to yt bitebilir. benim gibi günde 2000 video atanlar için yolun sonu. ama tv den kayıt alanlar,güncel dizi çalıişanlar, iyi edit yapabilenler için avantajlı bir durum oluşacak.

Arkadas bu forumda hit olacak konular gunde 1 kez paylasilmali :)) bunye kaldirmiyor.. Ayrica konuyla ilgili olarak spam biterse ytde video kalmaz.. Sadece adsensedeki usul pArtnere yansicak yani rendersiz is goremicez o kadar.. Yine ahlar vahlara baglamayin :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bizim render çektiğimiz videolarla Partner kanal çalışan rakiplerde azalıyor desenize ohh :)

Çözüm Dailymotion :D Bugün kabul ettiler beni kanalım Official oldu orda yığacam ne varsa :) İzlenimlerde geliyor.

Şu koca başlıkta kaybolacak ama yazayım gene de.
Bu mail BBTV/Viso'ya ait. Yakın zamanda biliyorsunuz (bazılarınız biliyor) uzun uğraşlar sonucu kendilerinden alt networklük almıştım.
Bu yazının içeriğini özellikle son paragrafını BBTV yetkilisine Skype'tan sordum.

Kendisi bunun olacağını Şubat'tan beri bildiğini, Londra'da üst düzey bir Youtube yeklisi ile 4 gün toplantıda bu konuyu birinci ağızdan konuşup bilgilendirildiğini söyledi.

Google puanlama sistemine geçiyor dedi. Aynı bağımsız kanallar gibi mi diye sordum. Aynısı değil, bağımsız kanallarda her ünlemli video için ispat yapmanız gerekir fakat bizde bir tane video review edilecek ve geçerse kanal bir daha onay sürecinden geçmeyecek dendi. Geçemezse ne olacak diye sorduğumda o halde kanalın daha fazla video ispatlaması gerekecek diye ekledi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri