bu olay google'un yaptığı ırkçılıktan kaynaklanmıyor. ttnet ve superonline yetersizliği, sabırsız olmak, sebat etmemek, sürümden kazanma mantığı nedeniyle farklı alternatiflere kaymayı alışkanlık hale getirdiğimiz için kaynaklanıyor. bu işin tek çözümü var organik ve kaliteli çalışmak belki yanılıyorum ama yılbaşına kadar banlanmazsa adsenselerim doğru yolda olduğumdan emin olacağım. 3 aydır belki sıra bize gelmedi ondan banlanmadık 1 zıpladık 2 zıpladık 3 zıpladık ama 6 ayda sıra bize gelmiyorsa üstelik böyle bir fırtına içinde doğru yoldayız. bana kalırsa adsensesi banlananlar arkadaşlar üzülmemeli, yeni stratejiler ve alışkanlıklar edip yola devam etmeli.
Forumda o kadar derin bilgiler dönmese bile hocam sürekli indexleniyor ve google yetkilileri illaki bu tarz forumlara girip bakıyorlardır konulara ve içeriklerine.Forumda mesela paylaşılan birkaç ünlem geçme taktiği 3.haftasından sonra çöp oldu.Yabancılarda adsense banı olmuyor demişsiniz zaten benim başından beri anlatmaya çalıştığım şeyde o.Şu işi belki ilk yapanlardan biriyim.Bir kere bile vds kullanmadım.Kullanmayada niyetim yok.
Son düzenleme: