Yeni kural vol 02 ( Partnerde dolar yanmayacak)

• Kullanıcı man10black
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
böyle birşey olacaksa, niye partnerle çalışayım ki ?, partnerin özelliği yükler yüklemez yeşil yanmasıydı, incelemeye girecekse adsense devam ederim, kazandığımın %20-30 civarını niye bu adamlarla paylaşayım, sadece biz değil, partnerler de zarar edecek bu işten...

Adsensedede ödeme sorunu var

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

[MENTION=8830]WeyliPreci[/MENTION] hocam Hayır etkilememişti

Nasil etkilemedi? Milletin kanalindaki eski videolara unlem yagiyordu yahu, hic unutmam 5 milyon izlenmeli videoma bile gelmisti unlem hali hazirda dolar yaniyor oldugu halde.
[MENTION=8830]WeyliPreci[/MENTION]

Adsensedeyken eski videolarada unlem gelmisti hocam. Sanirim partnerdede ayni sey olma ihtimali var. Sadece videoyu ilk yukleyeninki dolar kalir, digerlerininse dolari gider kanit istenir. En azindan adsensede boyle olmustu yani.

---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 13:10 ----------

sade bir video review edilecekse korkacak hiçbişey yok
ben bir videoyu her türlü çerçeve karartma vs yaparım geçerim
doğrumu anladım hocam

1 videoyu ispatlaman gerekecek, sana ait oldugunu ispatlayacaksin yani. Karartmayla falan olmaz o is. Ondan sonra belki tekrar sorulmayacak. Ama benim dusuncem bu yonde degil. 1 video ispat edeceksin unlem gelme orani azalacak evet, fakat tutup tekrar tekrar youtubeda olan videoyu atarsan yine unlem gelir. Adsense ile ayni mantik olacak yani. Essiz video attigin surece sorun yasamayacaksin, yt to yt bitti gibi sanirim. Bunla ugrasmak istemiyorsan kanalini Managed sisteme gecirmen gerekecek. Onun icinde ozgun bi kanala sahip olmak ve icerigin icin her turlu kanita sahip olman gerekiyor.

Nasil etkilemedi? Milletin kanalindaki eski videolara unlem yagiyordu yahu, hic unutmam 5 milyon izlenmeli videoma bile gelmisti unlem hali hazirda dolar yaniyor oldugu halde.

Adsensedeyken eski videolarada unlem gelmisti hocam. Sanirim partnerdede ayni sey olma ihtimali var. Sadece videoyu ilk yukleyeninki dolar kalir, digerlerininse dolari gider kanit istenir. En azindan adsensede boyle olmustu yani.

1 videoyu ispatlaman gerekecek, sana ait oldugunu ispatlayacaksin yani. Karartmayla falan olmaz o is. Ondan sonra belki tekrar sorulmayacak. Ama benim dusuncem bu yonde degil. 1 video ispat edeceksin unlem gelme orani azalacak evet, fakat tutup tekrar tekrar youtubeda olan videoyu atarsan yine unlem gelir. Adsense ile ayni mantik olacak yani. Essiz video attigin surece sorun yasamayacaksin, yt to yt bitti gibi sanirim. Bunla ugrasmak istemiyorsan kanalini Managed sisteme gecirmen gerekecek. Onun icinde ozgun bi kanala sahip olmak ve icerigin icin her turlu kanita sahip olman gerekiyor.

yakında millet bi tarafını çekip ispatlar kanalı sonra bu forumda ispatlı kanal satılık der :D

Hocam benim videolar youtubede yok varsa da bir kısmı vardır hepsine efekt uygulamıştım sana gösterdiğim gibi sence aynı video olarak değerlendirilir mi bunlarda?

Hocam benim videolar youtubede yok varsa da bir kısmı vardır hepsine efekt uygulamıştım sana gösterdiğim gibi sence aynı video olarak değerlendirilir mi bunlarda?

Ayni video olarak degerlendirilmez sanirim, o efekti kullanamadim ben henuz fakat adsensede dene. Eger adsensede unlemden geciyorsa sorun yok. (yani youtubeda hazir olan bi videoyu al, efekti ekle ve tekrar yukle normal bi kanala, unlem gelmezse tamamdir)

neyse ki sistemimin tümünü tek videodan vurmak üzerine kurmuştum, hiç bi zaman 100 lerce video atıp artık ne verirse mantığıyla hareket etmedim. her attığım videoyu da bazı işlemlere tabiî tutarak atıyodum tabi ki. yani beni bağlayan bi durum yokmuş :) spamın dibine vuranlar düşünsün şimdi.

neyse ki sistemimin tümünü tek videodan vurmak üzerine kurmuştum, hiç bi zaman 100 lerce video atıp artık ne verirse mantığıyla hareket etmedim. her attığım videoyu da bazı işlemlere tabiî tutarak atıyodum tabi ki. yani beni bağlayan bi durum yokmuş :) spamın dibine vuranlar düşünsün şimdi.

Sen konuşma onaysız kullanıcı :D

---------- Spam Engelliyici 09:25 ---------- Önceki Mesaj 09:12 ----------

Eğer elimizde olan kanallarda onaylanma sürecinden geçerse vay halimize yine benim 1 kanalım var para getiren ama herkesi sıfırlar böyle birşey olursa. Bence olurda.

benim gibi sadece adsense çalışanlar için bir sıkıntı yok yeter adsenseyle uğraştıkları birazda partnerle ilgilensinler belki bu işleme girmemeler falan azalır yoksa bizede çarpacaklar

bu habere cok sevindim spamcılar bitsin emege saygı duymadan kopyalıyolardı . yine bi acık bulunur ama yavaslarlar en azından.
bi kanal tuttumu günde 10 kanala kopyalıyolar . terbiyesizlikten baska bisey degil. git kendin editle

sen işi bilen arkadaşlardan birisin. kolay kolay etkileneceğini sanmıyorum.

benim gibi sadece adsense çalışanlar için bir sıkıntı yok yeter adsenseyle uğraştıkları birazda partnerle ilgilensinler belki bu işleme girmemeler falan azalır yoksa bizede çarpacaklar

aslında bu durum videoyap tarzı bot sahiplerinin işine yarayacak. avuçları kaşınmaya başlamıştır bile :) millet vds de indir aynen yükle devrini kapatıp botlarla ünlem geç yöntemi kullanarak yüklemelere başlayacak. ha bu sayede google tüm okları botlara çevirip onlara karşı da bi önlem geliştirip botu da tamamen sonlandıracak. ardından piyasada sadece bu işi hakkıyla yapanlar kalacak. pek uzun bi dönem değil, 4-5 ay içerisinde bu sözlerim reele dökülecektir muhtemelen.

Ayni video olarak degerlendirilmez sanirim, o efekti kullanamadim ben henuz fakat adsensede dene. Eger adsensede unlemden geciyorsa sorun yok. (yani youtubeda hazir olan bi videoyu al, efekti ekle ve tekrar yukle normal bi kanala, unlem gelmezse tamamdir)

Eyvallah hocam o zaman bu değişiklik benim kanalları etkilemeyecektir.

Bir kaç gün önce bir konuda yazmıştım çok yakında partnerede ünlem gelicek dünya engelinin kalkması gibi :).Bizim içerikleri kopyalayıp üst sıralara çıkanı,flag atanlarımı dersin,500-600 kanalı partnere geçirenlerimi dersin,toplu partner kanal satanlarımı dersin,alakasız başlık küçük resim atanlarımı dersin oh be önümüz açılsın biraz bence çok iyi oldu çok teşekkürler youtube :D

çalışma şeklinizi değiştirin olsun bitsin. spam bitti diyenler varda, spam bitmedi sadece bilinçsiz hunharca spam yapanlar bitti.

Onay isi kolay onay her turlu gecilir unlem gecildigi gibi ...

En onemli olayi atliyoruz telif ve dunya engelinde paraya bloke gelecek ... Kimse bunu konusmuyor hangimiz 1 ay boyunca telif yemiyoruz? 100 kisiden 10 kisi yemiyordur geri kalanida partner ve adsense sazan avlar gibi avlayacak

En onemli olayi atliyoruz telif ve dunya engelinde paraya bloke gelecek ... Kimse bunu konusmuyor hangimiz 1 ay boyunca telif yemiyoruz? 100 kisiden 10 kisi yemiyordur geri kalanida partner ve adsense sazan avlar gibi avlayacak

artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak...

büyük paralar kazanma devri bitiyor spamciler için...

Toplam 3 ihtarda olacak. Oda 3 ihtara ulastiginda para kazanman gidecek diye mail gelecek. O mail geldikten 40 gun sonrada para kazanma kapanacak eger ihtarlari temizlemezsen. Suan gozle gorulur tek buyuk degisme artik networklardada direkt indir yukle yapamayacak millet. Herkesin biraz efor sarfetmesi gerekecek unlem gecmek icin. Quiz ve life yine odeme yapmaya devam eder, en azindan para kazanmasi kapanmamis kanallara.

Toplam 3 ihtarda olacak. Oda 3 ihtara ulastiginda para kazanman gidecek diye mail gelecek. O mail geldikten 40 gun sonrada para kazanma kapanacak eger ihtarlari temizlemezsen. Suan gozle gorulur tek buyuk degisme artik networklardada direkt indir yukle yapamayacak millet. Herkesin biraz efor sarfetmesi gerekecek unlem gecmek icin. Quiz ve life yine odeme yapmaya devam eder, en azindan para kazanmasi kapanmamis kanallara.

hocam benim anlamadıgım 3 ihtarda kanal zaten kapanıyor 7 gün süre veriyorlar sonra kapanıyor kanal kapanan kanalın para kazanması nasıl kapanıyor

hocam benim anlamadıgım 3 ihtarda kanal zaten kapanıyor 7 gün süre veriyorlar sonra kapanıyor kanal kapanan kanalın para kazanması nasıl kapanıyor

Toplam üç ihtar.
Topluluktan 2 ve teliften 1 ihtar alırsan yeni sistemde bu 3 ihtar sayılacak. Tek bir alanda topluluk veya telif üç ihtar yersen kanalın yine kapanacak.

@WeyliPreci

Arkadaşım k.bakma ama ben böyle olacağını düşünmüyorum
çok saçma
adsense gibi bi sistem olur en fazla
ben video ile editlemeler yaparım videoyu yeni bir videoymuş gibi gösteririm
eğer bu dediğin videoyu ispatlama olsaydı ilk adsensede olurdu
yani sen diyosun ki editlemeler işe yaramıyacak vdieoyu ispatlaman gerekecek
böyle bişey olsaydı ilk adsensede olurdu

ya kaldı ki youtub şuanda kendisinde bulunan videoları bi şekilde sistemine tanıttırmış
o videoların aynısını yüklersen ünlem oluyor
ama o videolarda editleme yaparsan hiçbişekilde youtub vdieoyu tanıyamıyacak ve yeni video olarak görecek ve hemen dolarcıklar yanacak
olay bundan ibaret

tabi bir video kanıt yaptıktan sonra diğer tüm videolar geçicek, bu kanıyı ben söylemedim
biri söyledi bende kendi düşüncemi söyledim

ama bana kalırsa en en fazla partnerlerde adsense gibi olur
daha ytpara yokken bu işe başlayan biri olarak bunu bilir bunu söylerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri