Yeni Nesil Bot İçin Önerileriniz..

Arkadaşım seni tanımıyorum [MENTION=1945]maihes[/MENTION]Ben ,Bu forumda bot yapacağım şöyle olacak böyle olacak diye de övünmedim, senin zannettiğin gibi çoluk çocuklarla yapmıyoruz bu işi , senin yazdıgın hakaret niteliğindeki sözleri sana iade etmek zorundayım o yüzden, senin için program yazmak senin tabirinle bot yazmak zor olabilir bu arada sadece mantık kapasitesine bağlı.., Konuya kendi reklamını yapan diğer arkadaşlara karşı bugünlük susuyoruz sadece saygı gösterebilecek seviyede olduklarını zannetmiştik en azından açılan konuya yorum yazmazdı, ayrıca [MENTION=1995]XallogerN[/MENTION] [MENTION=667]t366[/MENTION] [MENTION=64]serdar41[/MENTION] [MENTION=3826]By_Muzo[/MENTION] [MENTION=3599]zwick[/MENTION] [MENTION=4712]KOZ[/MENTION] [MENTION=3495]xtekin34[/MENTION] [MENTION=3548]AyyildizCs[/MENTION] [MENTION=1405]Rammstein[/MENTION] ve diğer arkadaşların önerdiği gibi diğer botlardaki tüm özelliklerin haricinde istediğiniz özellikleri ekleme konusunda çalışıyoruz..
İsteklerinizi ertelemeyin..

Teşekkür ederiz,

Sadece açıklama özgünleştir
Sadece Başlık özgünleştir
Sadece etiket özgünleştir.

Otamatik sistem(mesela bir kanalın adını yazınca o kanalı tamamen kopyalama işi) böyle birşey olsa iyi olur. Blogger,Facebook,Wordpress,Reddit,Pinterest gibi yerlere otomatik gönderme işlemi. Ping atma işlemini otomatik yapma işlemi vsvs . Aklıma geldikçe eklerim .

hocam bıraz fazla bısey ıstemıssın sankı :D ama bunlar olsa gercekten harıka olur.

Firma ismi, firma telefonu, firma sahibinin ismi ve soyismi ve sizin isim soyisminizle birlikte firma içindeki mevkinizi yazar mısınız? Yanlış anlamasın hesap sormuyorum, sadece herkese ümit verdiniz ve ekibinizin üstünlüğünden bahsettiniz bunu yazmanız daha iyi olacaktır.

Dipnot: Yazılımcı siz değilseniz ve birden çok yazılımcı varsa kimse sisteminize kanal bilgilerini girmez. Çünkü birgün işten çıkacak kişi sizden koparabileceğini koparacaktır. Bu türkün ruhunda var diyebilirim.

[MENTION=1183]palipleten[/MENTION] evet kardeşim bunuda yazıyorum herşey yavaş yavaş gerçekleşecek..

Bu arada konuya yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum, kendi reklamını yapan arkadaşları kınıyorum sadece önerilerinizi yazın diye başlıkta da belirttim, şimdilik herhangi kişi yada firma bilgileri paylaşılması söz konusu değildir,

Web Sitemiz Yayına girdikten sonraki tüm gerekli bilgileri zaten yazacağız bu konu sadece bizi ve müşterilerimiz arasındaki ilişkidir,

Küçük bir not; Site arayüzünü, kullanılabilirlik açısından kolaylığını İstatistikler ksımını görünce siteye bağımlı olabilirsiniz, Görünce çook şaşırabilirsiniz..

Teşekkürler tüm yorumlarınız ve eleştirileriniz için..

genel amaçlı
html parser + google translate eklentisi.

örneğin: ben kullandığım "mıgırca" video sitesindeki video link yapısını sisteme tanıtacağım ve diyeceğim ki sisteme: "şu taglar arasındaki kısımları video title olarak çek", "şu taglar arası açıklamadır", "şu taglar arası da videonun direkt indirme linkidir."
bu bilgileri utf8 encoded şekilde çeksin.

daha sonra google translate eklentisi ile birlikte mıgırca dilini alsın ingilizce'ye çevirsin, upload'a hazır hale getirsin.

özetle: her site için özel bot yazmak yerine, genel bir bot yazılır. bot'a hangi aralıkların çekileceği söylenir, ve kişiler "gizli" olarak adledebileceğimiz video kaynaklarını tüm site sakinleri ile birlikte paylaşmak zorunda kalmaz.

(not: bu yazdıklarımı kişisel olarak kullandığım masa üstü botunda mevcut :D , c# ile kodladım.)

[MENTION=1965]cakirturk[/MENTION] Önerileriniz için teşekkür ederiz.

Emin olun sizin söyledikleriniz yapılması imkansız olan şeyler değildir ve bunu zaman herkese gösterecektir..

[MENTION=3826]By_Muzo[/MENTION] evet hocam baya bi mesajda geliyorinşallah istediğinizin fazlası olacak eksiği olmayacak ,

Teşekkür ederiz.

hocam baya baya yazmışsınız fakat benim de pek ümidim yok gibi. Çünkü piyasada baya sağlam botlar var bunların en başında ytkazan ve videoyap geliyor. ben videoyap kullanıcısıyı ve yaptığı bir çok işlem var hepside başarılı hızlı. sadece sunucu parası 14-15 bin para veriyor diye biliyorum videoyap, parasını çıkarmıyor değil çıkarıyor ki bunu hak ediyor. bot yazmak kolay birşey değil heleki şuan sektörde gerçekten bot sayılacak kaliteli hizmetler varken. video yap sahibi arkadaşımız belirtmiş durumu kopukluk olursa sizden koparcağını koparır ve tüm müşteriler öyle kalır.

önerim ise;

? olan videoları $ çevirme işlemini kısa bir zamanda yapsın 5 dk da bir 10 defa denesin mesela $ olmazsa silsin otomatik. ve özgünleştirme kısmı daha sağlam yapılabilir. dünya geneli ve 3. videoları düşer düşmez hemen silsin.

Konuda karsilikli atismalara gitmeden,ayni sektorde is yapan arkadaslarin yaptigi isi yada satisini yaptigi sistemleri kotulemeden yapacaginiz ise ve vereceginiz hizmete odaklanin lutfen.Kimse kimseye kirici olmasin..Bundan sonraki atisma veyahut tartismaya gidecek mesaj yazan uyelerin mesajlari silinecek gerekirse ceza verilecekdir.

Arkadaşların çoğu zaten şu an ki piyasada olan botların özelliklerinden bansetmişler.
Bir kaç özellik hariç. Bir arkadaşımız önerisinde, benim için önemli olan kanalın ayakta kalması diye yazmış. Hiç bir bot kanalı ayakta tutamaz. Tutar diyen varsa yazsın buraya. Spam çalıştığın için her an gelebilecek ihtar telif ünlem korkusundan dolayı diken üstünde duracaksın. Kanalın ayakta kalması için sadece riski mümkün olduğunca aza indirmeye yarıyor diyebiliriz. Dolayısıyla sizin yapacağınız botta piyasadakilerden çok farklı olamayacağına göre bize öyle bir özellik söylemelisiniz ki işte bu olur diyelim. :)

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] abi teşekkür ederim yazdığın için,
[MENTION=5306]Rock3r[/MENTION] şuan özellik konusunda sizinle birşey paylaşmayacağız sadece önerilerinizi alıyoruz muhteşem bir bot geliyor ,

Teşekkür Ederiz..

---------- Mesaj saat 12:07:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:22:35 civarında gönderildi. ----------

@ballackaga hocam piyasada bot var biz çıkarmayalım o zaman siz onlarla idare edin diyeceğimizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz, bu işe girenler ilk önce kaliteyi üretir sonrada yorumu, beğeniyi müşteriye bırakır. Biz de inşallah sizin beğenilerinizi alacağımıza inanıyoruz..

? olanları $ yapsın. ! eşleşen üçüncü taraf ve 15 dakikadan uzun olan videoları kısaca para kazanılması açılmayan tüm videoları silsin. Ancak diğer botlardan farklı olarak Şu şekilde olsun. Ben kanalımı bota tanıtırken belirlediğin sürede bu işlemi yapsın mesela 15 dakika dersem 15 dakikada bir yapsın ve ben bu işlemi başlatmak için botta herhangi bir fonksiyonu cağırmayayım kendisi otomatik başlasın. İste o zaman bir fark yaratırsın.

1)! videolarını anında $ çeviricek.
2)Para kazanması kapatılan kanalı bulup silicek.
3)Kanalları düzenli kontrol edip Telif eşleşen silicek.
4)Görüntü-ses eşleşenini atlatıcak.

Bu 4 özelliğe sahip bir bot olsun başkada birşey istemiyorum :)

Şuanda bulunan bütün botların illaki eksiklikleri var. Siz bunu aştığınız sürece çok başarılı bir sonuç alabilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri