yeni ödeme yöntemi

arkadaşlar şöyle birşey aklıma geldi. diyelim ki usa,uk,almanyadan ödemeleri çek ile aldık. gelen çek o ülkedeki kiraladığımız posta kutusuna gidecek. sonra o çekleri türkiyedeki adresimize yollamalarını sağlayacaz. türkiyede de çekleri bozduracaz. böyle birşey yapılabilir mi?

Bulunduğun ülkelerde ancak karşılığı vardır çeklerin hocam.

çek yollamıyo o şirketler. amerikadaniste gibi yerler

1 hesap üzerinde deneme yapacam. hiç denememekten iyidir.

o ülkeden kesin alırsın ama bize gelince ne olcak hiç bilmiyorum

zaten tr'ye gelince de bankalar amerikadaki şubelere gönderip orada bozuyorlar diye biliyorum. 20 gün alıyor ama benim için sorun olmaz. denemekte fayda var.

zaten tr'ye gelince de bankalar amerikadaki şubelere gönderip orada bozuyorlar diye biliyorum. 20 gün alıyor ama benim için sorun olmaz. denemekte fayda var.

Almanya çek ile nasıl alıyoruz hocam ? Sadece iban kısımı ve bic kodu var gördüğüm kadarı ile. Usa adsense için çek seçeneğini gördüm ama onda da Routing number ve Account number kısımlarına ne yazılıyor onu anlayamadım, bilginiz var mı bunlarla ilgili ?

Almanya çek ile nasıl alıyoruz hocam ? Sadece iban kısımı ve bic kodu var gördüğüm kadarı ile. Usa adsense için çek seçeneğini gördüm ama onda da Routing number ve Account number kısımlarına ne yazılıyor onu anlayamadım, bilginiz var mı bunlarla ilgili ?

payoneer usd hesabını görüntüledikten sonra detaylarda tüm bilgilere ulaşabilirsin.

Olabilir diye biliyorum
Mesela clickbank dan zamanında çek ile ödeme alanlar, çek yabancı bir bankaya ait olmasına ramen tr bankalarına bozdurabiliyordu. Ama biraz daha zaman alıyordu bozulması.
Araştırmak lazım
Sanırım en hızlı garantiyle oluyordu
Banka şubesine gidip bilgi almak lazım

Son düzenleme:
benim merak ettiğim payoneerdaki hesap numaralarını kullandıktan sonra ne yapacağız başka birisi üzerinden hesap açsak bile onun banka hesabına ödeme talep etmemiz gerekiyor

şimdilik bende bilmiyorum hocam.

Tabiki uzun sürücek olucak gibi duruyor ama kesin para gelicek para.

aynı banka hesabını birden fazla adsensede kullanabiliyor muyuz aynı ay içerisinde değil

biçok kişinin kafasının karıştıgı nokta payoner konusu.payoner dediginiz şeyin gidip enparada açtıgımız hesapdan bi farkı yok adsense açısından hocam.yani gidiş iş bankasında,enparada açtıgın bi banka hesabını biçok adsense hesabında kullanmak ne kadar riskli ise,payonerdede durum aynı.payonerin sana verdigi 3 iban var,farklı ülkelere ait.sen bunların her birisini ister 1er tane adsense hesabında kullan istersen her ibanı 100 farklı adsense hesabına ekle.onun riskini hesaplayıp sen karar vereceksinb :) yani kullanabilirsin tabiki ama adsense çıkıpda hesabı kapatırsada bişey diyemezsin,yakalandık ve adsense ipimi çekti diyip kabullenirsin mecburen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri