Yeni Oyun Projemiz Yayında: NedreGPT.com - Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum

• Kullanıcı erdenwm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kazanç Yöntemleri & Satış Ortaklıkları

erdenwm

Kayıtlı Üye
nedregpt.png

Sadece bir oyun değil, dijital memleket meselesi
Herkesin kendi şehrini savunduğu, ittifakların kurulduğu ve gecenin en karanlık anında zayıf olanın elendiği bir dünya düşünün. NedreGPT: 81 Bölge Savaşı, Türkiye haritasını bir oyun alanına çeviriyor ve soruyu soruyor: Senin şehrin, sonuna kadar ayakta kalabilecek mi?

Merhabalar. Yeni bir web browser oyun tasarladım. Olabildiğince basit, kullanıcı dostu ve zevkli bir proje çıkarmaya özen gösterdim. İlk sezon 18.01.2026 de başladı. İlk sezon olması sebebiyle hatalar, eleştiriler, geliştirilmesi gereken alanlar olabilir. Tüm önerilere açığız. Tamamen ücretsizdir. Referans şartı yoktur. Gelir kaynağı sponsor reklam ve görevlerdir.

NedreGPT, karmaşık kurulumlar veya saatlerce süren eğitimler gerektirmez. Mantık basittir ama hayatta kalmak zordur:
  1. Tarafını Seç: Kayıt ol ve 81 ilden birini seç. Artık sadece kendin için değil, memleketin için savaşıyorsun
  2. Cephaneni Doldur: Savaşmak için mühimmata ihtiyacın var. Sponsor görevlerini tamamlayarak cephaneni hazırla
  3. Operasyon Başlasın: Rakip şehirlere saldırı düzenle. Stratejini iyi kur; çünkü attığın her mermi, rakibini zayıflatırken kendi şehrini sıralamada yukarı taşır
Başlangıçta herkese 100 mermi verilir. 10 mermi ile saldırdığın ile 100 birim zarar, kendi iline de 50 sağlık yarar sağlarsın

NedreGPT'nin en can alıcı noktası burası. Bu sıradan bir puan toplama oyunu değil. Sistem acımasızdır; her gece en zayıf 2 şehir haritadan silinir. Kalanlar ise "Büyük Ödül"e bir adım daha yaklaşır.
Şu an havuzda 14.300 TL ödül bekliyor ve bu ödül, sadece en iyi stratejiyi kuran, en organize olan şehrin komutanlarına gidecek.

Ödül havuzu başlangıçta 10.000TL dir. Sponsor gelirleri oranında sezon sonuna kadar ödül havuzu artmaya devam eder

Harita yeniden çiziliyor. Yanındaki ili müttefik mi yapacaksın, yoksa ilk hedefin mi olacak? Karar senin. Ama unutma, NedreGPT'de kazananlar tarih yazar, kaybedenler ise sadece elenir

Hemen cepheni al, mühimmatını yükle ve bu büyük savaşta yerini ayırt

Savaşa Katıl:
nedregpt.com

VPN, Proxy, multi hesap kullanımı yasak ve ban sebebidir

sırf nasıl birşey yapmışınız görmek icin girdim siteye. ( baştan kaybetmişiniz ) kayıt olurken telegram istemek nedir belki ben kullanmıyorum telegram bir oyun icin telegrammı indirelim şimdi yeni bir oyun yapıyorsunuz ve telegramı mejburi tutuyorsunuz garip

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri