Sadece bir oyun değil, dijital memleket meselesi
Herkesin kendi şehrini savunduğu, ittifakların kurulduğu ve gecenin en karanlık anında zayıf olanın elendiği bir dünya düşünün. NedreGPT: 81 Bölge Savaşı, Türkiye haritasını bir oyun alanına çeviriyor ve soruyu soruyor: Senin şehrin, sonuna kadar ayakta kalabilecek mi?
Merhabalar. Yeni bir web browser oyun tasarladım. Olabildiğince basit, kullanıcı dostu ve zevkli bir proje çıkarmaya özen gösterdim. İlk sezon 18.01.2026 de başladı. İlk sezon olması sebebiyle hatalar, eleştiriler, geliştirilmesi gereken alanlar olabilir. Tüm önerilere açığız. Tamamen ücretsizdir. Referans şartı yoktur. Gelir kaynağı sponsor reklam ve görevlerdir.
NedreGPT, karmaşık kurulumlar veya saatlerce süren eğitimler gerektirmez. Mantık basittir ama hayatta kalmak zordur:
- Tarafını Seç: Kayıt ol ve 81 ilden birini seç. Artık sadece kendin için değil, memleketin için savaşıyorsun
- Cephaneni Doldur: Savaşmak için mühimmata ihtiyacın var. Sponsor görevlerini tamamlayarak cephaneni hazırla
- Operasyon Başlasın: Rakip şehirlere saldırı düzenle. Stratejini iyi kur; çünkü attığın her mermi, rakibini zayıflatırken kendi şehrini sıralamada yukarı taşır
NedreGPT'nin en can alıcı noktası burası. Bu sıradan bir puan toplama oyunu değil. Sistem acımasızdır; her gece en zayıf 2 şehir haritadan silinir. Kalanlar ise "Büyük Ödül"e bir adım daha yaklaşır.
Şu an havuzda 14.300 TL ödül bekliyor ve bu ödül, sadece en iyi stratejiyi kuran, en organize olan şehrin komutanlarına gidecek.
Ödül havuzu başlangıçta 10.000TL dir. Sponsor gelirleri oranında sezon sonuna kadar ödül havuzu artmaya devam eder
Harita yeniden çiziliyor. Yanındaki ili müttefik mi yapacaksın, yoksa ilk hedefin mi olacak? Karar senin. Ama unutma, NedreGPT'de kazananlar tarih yazar, kaybedenler ise sadece elenir
Hemen cepheni al, mühimmatını yükle ve bu büyük savaşta yerini ayırt
Savaşa Katıl:nedregpt.com
VPN, Proxy, multi hesap kullanımı yasak ve ban sebebidir