Yeni Özgün Hamster Kanalım

creaturetgc

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni bir kanal oluşturdum. Elimde 20 bin aboneli bir Türkçe eğitim kanalı var
Share for Share mantığında eskiden facebook platformunda içerik üreticiler birbirimize destek olurduk. Ama gözlemlerime göre youtube'da insanlar hep kanallarını gizliyor paylaşımları sadece güvendiği insanlara yapıyor. Bu gerçekten üzücü bir durum.
İnternette biraz gezerken hoşuma giden bir kanalın benzerini yapmak istedim.
Çok kolay olacağını düşündüm ama oldukça zahmetli bir iş olduğunu farkettim.
Özellikle hamsterımın doğum yapması, sürekli yuvasını kemirerek evin içinde kaçması beni oldukça yıprattı. Uzun lafın kısası kanalımı oluşturdum ve ilk fazla emek vererek oluşturduğum videomu bugün paylaştım.

Kanalım : https://www.youtube.com/watch?v=0Fm6VODEIrQ
Abone Sayım : 4.300 Organik
Toplam izlenim : Short +2 Milyon
Normal izlenim : Sadece 17 Saat

Benimle Share for share yapabilecek arkadaşlar var mı ?
Kanala emek veriyorum organik bir şekilde büyümesini istiyorum.
Ayrıca yorumlarınızı bekliyorum. Ayda max 2 video atabileceğimi düşünüyorum. Çünkü maket yapımı olduçca uzun sürüyor. Ve video çekimi sırasında çok fazla hatalar meydana gelebiliyor.

Herkese bol kazançlar dilerim.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam. Ben de bu tür kanalları eğlence amacıyla takip ediyorum. Sorularınızdan ziyade size tavsiyem ışığı daha güçlü aydınlatmalarla ayarlamanızdır. Kullandığınız renklerin daha canlı görünmesi kategoriniz için artı olur. Bol kazançlar dilerim :)

Hayırlı olsun hocam. Ben de bu tür kanalları eğlence amacıyla takip ediyorum. Sorularınızdan ziyade size tavsiyem ışığı daha güçlü aydınlatmalarla ayarlamanızdır. Kullandığınız renklerin daha canlı görünmesi kategoriniz için artı olur. Bol kazançlar dilerim :)

Tesekkur ederim hocam bu videoda ışık kullanmadım . Softbox aldım fakat go pro 8 ile çekim yapıyorum ve titrmeye sebep oluyor galiba frekans ile ilgili bir durummuş. Video çekme ışık kullanma ile ilgili eğitim almam şart.

güzel yaratıcı bir içerik hocam. Çocuk kitle bu tarz kanalları seviyor :)

küçük resim konusun da biraz kendinizi geliştirirseniz daha hızlı ilerleme kat edersiniz.

Başarılar.

Hoxam şahsen ben ve oğlum da böyle videoları severek izliyoruz size nacizane tavsiyem dik açılı değilde yatay fanuslu camekan bir yapı içerisine sola ve sonra aşşağı fanusa giriş yapıp sağa gidecek şekilde yaparsanız kamerayı sabitleyerek daha profesyonel çekimler yapabilirsiniz arka fonda da kanalınızın ismi yazan renkli güzel bir afiş asarsanız iyi olur. Ayrıca sürekli ses efektinden ziyade no copyright eğlenceli müziklerden alıp aralara ses efekti koyarsanız daha çok ilgi görürsinüz sakın bırakmayın mutlaka kanalınız bir gün uçuşa geçecektir. Çalışmalarınızın devamını dilerim.

Hoxam şahsen ben ve oğlum da böyle videoları severek izliyoruz size nacizane tavsiyem dik açılı değilde yatay fanuslu camekan bir yapı içerisine sola ve sonra aşşağı fanusa giriş yapıp sağa gidecek şekilde yaparsanız kamerayı sabitleyerek daha profesyonel çekimler yapabilirsiniz arka fonda da kanalınızın ismi yazan renkli güzel bir afiş asarsanız iyi olur. Ayrıca sürekli ses efektinden ziyade no copyright eğlenceli müziklerden alıp aralara ses efekti koyarsanız daha çok ilgi görürsinüz sakın bırakmayın mutlaka kanalınız bir gün uçuşa geçecektir. Çalışmalarınızın devamını dilerim.
Tavsiyeleriniz için cok t.ederim. Aslında arka fonda muzık var ama adobe'a yeni basladım. Birde bu işin ehli değilim muzık sesini galiba cok kıssım -35,-15 yaptım. Galiba bu nedenle fark edilmiyor bile. Videoları izliyorum fakat teknik olarak nerelerde ne yapmışlar tam anlayamıyorum henüz.. Zamanla bu farkındalığı kazanacağımı düşünüyorum. Videoları izleyici olarak izliyorum üretirkende sanki tarihte ilk film çekiliyormuş gibi davranıyorum :)
Camlarda ışık parlıyor çok sıkıntı yaşayabiliyorum bildiğiniz bir yöntemi var mı acaba.

---------- Spam Engelliyici 07:39 ---------- Önceki Mesaj 07:38 ----------

güzel yaratıcı bir içerik hocam. Çocuk kitle bu tarz kanalları seviyor :)

küçük resim konusun da biraz kendinizi geliştirirseniz daha hızlı ilerleme kat edersiniz.

Başarılar.
Aslında en cok izlenen videolardan harmanlamış gibi yaptım üzerine çalışacağım :)

Kolay gelsin.
Videoda çok gölge var biraz daha ışıklandırma kullanırsanız daha iyi olur.
Duvardaki nesneleri de kaldırın derim tablo vs.
Bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri