Yeni Partner Listesi

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
He Birde bulduk ta gelip te burada paylaşalım .

O zaman listeyle pek isin yok hocam bakmana da gerek yok :) sonucta bu insanlik icin yapilan bir paylasim. Yararlanirim ama kimseyle de paylasmam guzel mantik :) elhamdulillah muslumaniz degil mi..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yani iclerinde alan var onu bulurlarsa paylasmayin diyosun yani :) guzelmis.. Kefenin cebi yok :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bilgim yok ben kanal açmıyorum bakmıyorum hiç partner falan. Ben herkesin iyiliği için dedim, partnerin bile iyiliği için denebilir. Bu forumda ünlenip de bozmayan partner görmedim daha. :D

Katip hoca ben paylaşımdan yanayım ama, eğer bir partner alıyorsa -ki sanmıyorum çünkü youtube engelleri var. İnsanlar bir kanala 1000 video yüklemeeye çalşıyo çöplük gibi kanal yapıp partnere bağlamaya çalışıyor. Ben bi tarafımı yırtçam bulacam, sonrada gelip hadi alın diyecem, 2 günde anasını ağlatçaklar ? sence ?

(senin listeye bakıyorum :) biraz karıştırıyım belki bişi çıkar)

Bilgim yok ben kanal açmıyorum bakmıyorum hiç partner falan. Ben herkesin iyiliği için dedim, partnerin bile iyiliği için denebilir. Bu forumda ünlenip de bozmayan partner görmedim daha. :D

Millet bokunu çıkarmadan yaparsa kanal bişey olmaz , yok ama bokunu çıkartırlarsa tabiki de bozar :) . Hırs iyi bişey ama fazlası tamamen zarar :)

90 günlük 1000 kapanma kotasını aşan partnerlerin ceza alacağı ilk tarih yılbaşı. eğer ceza hafif olursa el altından bazıları alacaktır.

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] listeyi nerden cıkardınız ?

Teşekkürler güzel paylaşım. Tabii bunların kayıt linklerini bulmak sıkıntı. Google'dan aramalarda çoğu ile ilgili bir sonuç bulunamayacaktır. Socialdeki liste için çoğunu denemiş ve bulamamıştım. Bulmak için farklı bir arama yöntemi varsa sevinirim diğer türlü çoğunun giriş sayfaları bile çıkmıyor. Ama ben yanılmış olabilirim tekrar teşekkürler.

buzzmyvideos ödemeyi sterlin ile yapıyor.çaylak zamanlarımda 1 kanal sokmuştum,hala 2-3 ayda bi 100 siterlin geliyor :D.

bu arada kapanan çizgi film kanalına ödeme yaptı bu partner 5 ay evvel.

3 sene önce fullscreen, maker studios gibi partnerler bile günlük 50-100 izlenimi kanalları alırlardı da tenezzül edip kanal sokmazdık.

Bulan korkmadan paylaşsın. Burada asıl uyarılması gerekenler "şu kenarda duran 1000 kanalı buraya sokayım bari", "hunharca partnere kanal BASTIM", fln diyenler. Onları zaten forumda herkes tanıyor. Gerçi ne desek boş onlar yine kanal BASIP buraya yazacaklar ama neyse daha yazmıyım yazdıkça sinirleniyor insan.

Valla ara sıra ufak çaplı adsense çalışsamda oldum olası partner çalıştım.. Ama bende bir tane herşeyi kabul eden spam alan partner bulamadım. :) Bu kadar partneri araştırmakta çok zaman alır.. İnşallah bulursunuz bir kaçtanede millet rahatlar..

merhaba arkadaşlar bir tanede benden

W4tchtv

partnerde spam kanal baya var ama ne sitesini bulabildim nede nasıl giriş yapıldıgını belki anlayan birileri yardımcı olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri