Yeni Partnerimiz ne olacak

partner bitti diyenlerin şu anda en az 1 partnere kanal soktuğuna adım gibi eminim.. Ya arkadaş tamam söylemiyorsun da burada bu şekilde gelip de hala rakip azaltma derdindesiniz yok efendim partner bitmişmişmiş.. Kendini akıllı sanıyorlar ya.. Allah gözünüzü doyursun gerçi doymazsınız siz..

Partner bitmedi arkadaşlar hala alım yapan partnerler var ancak alım şartları yüksek kimisi de spam kabul etmiyor.. bende arayış içerisindeyim

partner bitti diyenlerin şu anda en az 1 partnere kanal soktuğuna adım gibi eminim.. Ya arkadaş tamam söylemiyorsun da burada bu şekilde gelip de hala rakip azaltma derdindesiniz yok efendim partner bitmişmişmiş.. Kendini akıllı sanıyorlar ya.. Allah gözünüzü doyursun gerçi doymazsınız siz..

Partner bitmedi arkadaşlar hala alım yapan partnerler var ancak alım şartları yüksek kimisi de spam kabul etmiyor.. bende arayış içerisindeyim

ben sokmuyorum adsensem olmadığı için quize atlamıştım kanalları attıktan sonra soğudum adsense daha güzel bence günlük kazancını fılan görebiliyorsun ama ban sorunu para kazanma kapanması var işte

Bayram bi gecsinde hayirlisiyla atlatiriz bunuda. Bulucaz ins guzel bi partner deneye deneye.

kardeş yeni partner diye birşey yok elimizi attığımız yer kuruyor :)

Yaklaşık 1 haftadır yabancı forumları geziyorum. Açılan konularda ismi sık sık geçen partnerleri bir metin belgesine kaydetmiştim. Aşağıda verdiğim listedeki partnerlerden en az birkaçı alım yapar diye tahmin ediyorum.
NOT:Henüz hiçbir partneri bende denemedim.
ScaleLab
Work with Multi-Channel Networks (MCNs) - NetworkMcn
Apply | Carovera
AIR :
Adzonal.com
Velvet Partnership Application

scalaleb almıyor

acifin almadığı gibi kanalın spam olduğunu googlea bildiriyor

air almıyor

Carovera %90 ödeme yapıyomuş creative uzantısıdır. %90 veren partnerden hayır gelmez

networkmcn hakkında bilgim yok

scalaleb almıyor

acifin almadığı gibi kanalın spam olduğunu googlea bildiriyor

air almıyor

Carovera %90 ödeme yapıyomuş creative uzantısıdır. %90 veren partnerden hayır gelmez

networkmcn hakkında bilgim yok

%90 ödeme yapıyormuş derken, %10 kesinti yapıyor mu demeye çalıştınız hocam. Neden hayır gelmesin :)

Sözüm meclisten dışarı;
Bir söz vardır adamın biri köyün birinde yalan bir laf çıkarmış, zaman gelmiş kendi yalanına kendi inanmış :)

İyice paranoya olduk :)

Bu saatten sonra herkes tuttuğunu kullancak. Sanmıyorum bulan birinin burdan ifşa edeceğini kendiniz araştıracaksınız tek çare bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri