Yeni Taktik'te Fail Oldu

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
son 2 3 haftadır sorunsuz kanal açıp yükleme yapıyordum adsenseyede bağlıyodum bugün açtıgım ve çalıstıgım 22 kanal hepsi birden kapatılmış,2 aydır yol arıyorum kapanmaması için ama eninde sonunda kanallar patlıyor denemedigim yöntem kalmadı.

Son düzenleme:
Adsense baglamışmıydınız yoksa boşta hazır kanallarmıydı hocam

edit : bağlıyormuşsunuz şimdi tekrar okuyunca gördüm :)

adsense çalıştığın sürece hep toplu kapanma yaşarsın hocam, partner tek yol ama partnerde de alan yok :) alan var da kimse söylemiyo :D

12003384_10205830830344508_5942755029199137447_n.jpg

hani bi resim varmı acilen sigarayı bırakman lazım die

aldın mesajı ;)

webscriptinin dediğini geçen haftalarda uyguladım
kanalları açtım içinde en fazla 25 video vardı 1 hafta bekletin demişti 1.5 hafta beklettim sonra günde 2 - 2 adsenseye bağlamaya başladım
adsense vds.de bu arada kopyala yapıştır bağlıyordum daha 2 günde 4 kanal ekledim kanallarda adsensede gitti

artık youtube politikalarına ters bir durum oluştumu direk adsense spama giriyor. Adsense deki bütün kanallar patlıyor ardından muhtemelen adsense de patlayacak ve hiç birimiz bu durumun nasıl düzeleceğini bilmiyoruz.

valla ben hergün mac adress değişiyorum.her kanalda farklı ip ve 3 adet temizleme programı,adsense bağlantıları vds üzerinden yapıyorum (bottaki client ve apiyi her 3 kanalda bir değiştiriyorum ona rağmen patladı.

valla ben hergün mac adress değişiyorum.her kanalda farklı ip ve 3 adet temizleme programı,adsense bağlantıları vds üzerinden yapıyorum (bottaki client ve apiyi her 3 kanalda bir değiştiriyorum ona rağmen patladı.

Direk adsense yüzünden patlıyor hocam tüm kanallar . Ne kadar temiz çalışırsanız çalışın adsense bağlı kanalların biri flag veya telif yediği zaman veya belli bir yüzdeye ulaştığı anda tüm kanallar patlıyor.

Büyük ihtimal bütün kanallarınız aynı anda kapanmadı muhakkak bir yada bir kaç tanesi toplu kapanmadan önceki bir kaç saat içinde kapandı. Onların yüzünden diğer kanallarınız da gitti. Yani en azından benim tahminim de bu yönde.

Vds veya bot kullanmayip Manuel çalışan var mı ?

Ben ne VDS ne BOT kullanıyorum, yavaş oluyor biraz ama çok sağlam adımlarla gidiyorum 4 aydır bir tek kanalım bile kapanmadı. Her kanala günde 2-3 video atıyorum ortalama ve 5-6 tane kanal üzerinden çalışıyorum. Ben sağlam içerik buldum iyi getirisi var.
Artık tek yol bence manuel.

Ben ne VDS ne BOT kullanıyorum, yavaş oluyor biraz ama çok sağlam adımlarla gidiyorum 4 aydır bir tek kanalım bile kapanmadı. Her kanala günde 2-3 video atıyorum ortalama ve 5-6 tane kanal üzerinden çalışıyorum. Ben sağlam içerik buldum iyi getirisi var.

Aynı şekilde bende düşünüyorum suan en temiz yol manuel .

Kanallar alt kanal seklindemi yoksa mailler farklimi

Siz takdik dedinizmi benim adima hileden başka birşey gelmiyor :)
Bazı alışkanlıklardan kurtulmak gerekiyor mesela aynı içerik çalışmaktan vazgeçmek gerekiyor olabilir.

2,5 aydır tek kanal açmadım. mevcut ekmeleri yiyoruz bitince ne yapacağız bilmiyorum. geçmiş olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri