Yeni TO Rezilliğim │ 236 k Gösterim 320 Tık

AntonioMontana

Kayıtlı Üye
Arkadaslar ben bu ise bir çare bulamadım.
Videolar ortalama 1 saat ve sadece 1 reklam var.
15 20dk ara ile koydum yine sonuc alamadım
Yabancı yt forumlarında da arastırma yaptım bazı kesimlerde bu problem var fakat herkesde yok.
Ya sadece bende problem var ya da cözemedigim baska bir problem var.
Cözüm önerilerinizi bekliyorum.

bendede aynı durum mevcut dun 50 k ızlenıme 200 tık almısım sayfa to %1 görmedım,hepsı bır saatın uzerınde reklam aralıkları 10-15 dk,bır aydan fazla hep bu şekılde ne yaptıysam duzeltemedım.

RE6JVn.jpg

Türkçe içeriğin zararları 0,16 bgbg nedir ya :) video uzun bir de, sanırım bu konuda kimse elime su dökemez :D

arkadaşlar yeni açılan kanalların oturması 2 günü buluyor biliyorsunuz.. bu nedenle bunu da göz önünde bulundurun.. eğer yine de sıkıntıysa evet genel bir problem var zaten :(

47 K hit 140 tık
Dun bu saatlerde;
4 K hit 130 tık
:D

Arada 43 K hit farkı sadece artı 10 tık kazandırmış :-D

ben bunları görünce kahroluyorum ben günlük 12k izlenim alıyorum 800 tık alıyorım 80-90 tl koyuyorum cebe ben adsense çalışıyorum yukarıdaki gibi 3-5 adsense var eyer sizin gibi 200k 300k izlenim alsam varya her ay bir araba alırım herhalde, sizin 1 günde izlettiğinizi ben 10 günde izletiyorum ama benim kazanç daha fazla maşallah çözemedim bu olayı napsak acaba güçleri birleştirsekmi voltran gibi

[MENTION=12862]AntonioMontana[/MENTION]

+16 olabilir mi? Genelde bu seviyeye kadar sadece erotikte düşer de.

işte yukarıdaki gibi olan hesaplar nrmal bence

bende de to tbm bgbg ne varsa bitik
vYoEgv.png

çalıştığınız içerikle alakalıdır arkadaşlar

misal bu vermicem vermicem muhabbetindeki hatun'un videolar izleniyo ama ne kadar kazandırıyo acaba ..

sende işler tıkırında hocam da bizde sıkıntı var aynı izlenimi alıyoruz ancak tık senin 1/5 kadar az

Tamamen kategori ile alakalı oldugunu düşünüyorum hocam.Temmuz'un 6'sına kadar bendede inanılmaz düşüşler vardı ama şu an ki kazançların
aybaşı ile pek alakası oldugunu sanmıyorum.

Hayır alakası yok ne kategoriyle ne başka bir şeyle genel bir problem vardı bu ay başından başlayan. Sayfa To'nun keskin bir düşüş yaşaması adsense ve reklam veren arasında gerçekleşen ilişkinin dalgalanmasıdır. Yani senin yapabileceğin bir şey yok.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri