yeni ÜNLEM GEÇME yöntemi %100 EYLÜL 2014

• Kullanıcı serhat12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Farklı kaydet sekmesi gelmiyor, önemli olan videoyu yükleyip para kazanmasını açmayıp üzerinde işlem yaptından sonra Kaydet diyip yüklediğimiz video üzerinde işlem yapmakmı ?

Bu gün farklı bir video daha denedim olmadı malesef

Bende artık bu da yemiyor dün bu şekilde 30 video yaktım bugün aynı kanal aynı kategori 30 videonun 30'u da ünlem

Arkadaşlar, birazdan video çekip koyucam, HDR eklentisine gerek yok daha

---------- Spam Engelliyici 8.09.2014 00:39 ---------- Önceki Mesaj 7.09.2014 23:02 ----------

video eklenmiştir......

video öyle sola yatık mı kalacak ne anladım o işten aga

sizde kaç video yu bu şekilde yaptıktan sonra tekrar ünlem gelmeye başlıyor ? Bende ilk 30 video da dolar yanıyor sonra yine ünleme devam.

Otomatik düzelt yapınca hdr efekti sabit kalıyor. Görüntü kötü oluyor.

ister inanın ister inanmayın %100 video editörü ile editlediğim videolara ait kanal spamdan gitti evet bu anlattığım olay 15 gün önceydi kanalı açtığımda telefon doğrulaması istemişti

kapanmadan önce okadar edit yapmmıştımki sonunda yt kaydedilemiyor hatası veriyordu. işte burada yt algoritması sıradışı bişey fark ediyorki belkide belli bir limiti aşıyoruz o nedenle artık kaydedilemedi hatası çıkıyor

10 video yapıp kanaldan çıkın çerezleri silin ip adresini değiştirin belki bu şekilde atlatılabilir.

Ben de yapmıştım 3-5 video. Ve videoların doları kökten kalktı. Para kazanma sekmeleri dahi yok oldu. Sildim o videoları direk.

Arkadaşın anlattığı şekilde 10 video düzenledim şuan.DOlar yandı toplamda 30 a yakın video atıcam bakalım sorun verecek mi.

ünlem dikkat

video çektim arkadaşlar, buyrun izleyin

ytpara.com serhat12 - YouTube

ORJİNALE DÖNDÜRME İÇİN

videolarda dolarlar yandıktan sonra görüntü iyileştirmeye girin videoları daha önce sola döndürmüştük ya

sağa döndürerek eski haline çevirebilirsiniz videoları

arkadasım olmuyor kısa vıdeolarla işimiz yok .uzun video çalısıyoruz..ünlem geçmiyor.ugrasıpta zamanınızı harcamayın.
saygılAR

arkadasım olmuyor kısa vıdeolarla işimiz yok .uzun video çalısıyoruz..ünlem geçmiyor.ugrasıpta zamanınızı harcamayın.
saygılAR

kardeş sen neyin kafasısın

ben videolar çabuk işleniyordan çıkar diye kısa video yükledim videoda

ben 2013 temmuzdan beridir tek birtane dahi kısa video yüklemiyorum, full uzun video çalışıyorum

bu yöntemi ben full uzun hd videolarda denedim, ünlemi geçme oranı yüzde 100

inanmıyosan skypeni yolla sana bizzat göstereyim

ünlem geçme

ünlem geçmeK İçin başka yontemler varmı..ben senın yaptıgını ıkı videoda denedım olmadıı.

ünlem geçmeK İçin başka yontemler varmı..ben senın yaptıgını ıkı videoda denedım olmadıı.

bu yöntem sade ünlemli videolarda işe yarıyor ve kanalın ünlemden dolayı mimlenmemiş olması gerekiyor

yani bir kanal çok ünlem yerse, o kanala daha hangi videoyu yüklersen yükle ünlem verir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri