Yeni Üyeler İçin Partnerler Hakkında Kısa Bilgiler

bu partnerlerin kuruluş amacı nedir? youtube niye kendi gelirlerine ortak çıkarıyor? yeri gelmişken sorayım

çok derin bir soru sormussunuz ben bu konuda bilgiden çok anca fikrimi söyleyebilirm bilgi gibi sunarsam bunca hubun artı sitemizdeki tecrübeli arkadasların yanında küstahlık yapmıs olurum.

Partnerler bildiğim kadarıyla üçe ayrılıyor
1-Yapımcı firmalar -Ay yapım-Sony-Warner bross gibi içeriğini kendi üreten ve sadece youtube geliri olmayan gerçek gelirlerini tvden dvd ve vcd satıslarından kazanan firmalar bunlara partnerlik hakkı veriliyor
2-Özgün kanal sahibi arkadaslar tabiki türk firma olarak kim vardır varmıdır bilmyiorum ama bunun içinde sanıyorumki çok büyük izlenme ve abone sayısına sahip olmak basit özgün yerine kanalı gerçekden marka olmus isimler bunlarda uzun görüşmelerden sonra mcn yani partner network acabiliyorlar diye biliyorum
3-şuanda sitenin çogunlugunun kullandıgı gelir beklediği şirketler bunlar bu işten para kazanmak için kendi içeriklerinden ziyade baska kanalları aglarına katıp sadece komisyon üzerinden kazanmak için bu işi yapanlar

belkide benim bilmediğim partnerlik alan kişiler firmalarda vardır onlarında bambaska sebepleri olabilir ama bu 3 sebep için bile youtube kendine göre belirli sebepleri vardırki mutlaka veriyordur:) En basitinden iş gücü bölünmüş oluyor diye düşünebiiliriz

hocam öncelikle bilmenizi isterimki ben özgünkanal gelişimi hakkında pek bilgim mevcut değil sadece söylediklerim kulakdan dolma baskasından duyduklarım ve nispeten spamdan yola çıkarak size fikrimi söyleyebilirm.

Öncelikle Spam yapmayıp bu kanal ile devam edecekseniz kesinlikle adsensede kalmalısınız.Özgün kanallar için partnerler çok avantajlı konumda değil bence çünkü adsenseden partnere geçerken iki adet sebebiniz olması lazım
1-Spam kopya içerik çalışmak
2-Özgün kanalınızın reklamını yapabilecek tarzda bir partnerle anlasmak

1.seçenek sizle ilgili bir olay değil bizim bu forumda kullandıgımız sizin adını duydugunuz partnerler özgün için kullanılan partlerner değildir kullanılmıs olsada bana kalırsa tamamiyle hatadır.
2-Özgün kanalınızın reklamını yapabilmeleri için partner şirketlerini arastırmalısınız ve sizin gibi cover yapan kanalları inceleyin özellikle yabancı kaynakları bu kanal sahiplerine kendi kanalınızı tanıtan ve herhangi bir networke baglı olup olmadıkları baglıysa hangi networke baglı oldugunu ögrenmeye çalışın yani işi ehlinden ögrenin işin içinde olan adamdan ögrenin.

Bazı networkler kendilerini sınıflandırmıs alt bayilik vermişlerdir.
Yanılmıyorsam Zoomin esas olarak bir game networku olarak açılmıs sonrasında müzik kanallarından talep oluncada müzik kanalları için farklı firmalara yetki vermişdir bunları yabancı sitelerde googleda falan arastırmanız lazım dogru seçimi yapmak için

Benim şahsi fikrimi sorarsanız Gızza Networke katılabilrsiniz son ay yüzde 0 kesinti ile ödeme yaptılar ayrıca bu siteden bilgi ediniyorsanız zaten sitenin patronlarının ortak oldugu bir firma yeni bir firma sadece özgün alıyorlar sizdeki yetegeni farkederlerse dil açısındanda probleminiz olmayacagından ötürü istediğiniz şeyleri rahatca anlatabilmeniz vs şeyler için [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam gerekli şekilde yardımcı olucakdır ama genede benim şahsi fikrim hiç bir networke girmeden kanalınızdaki video sayısı en az 30 izlenim sayınız en az 400-500 bin abone sayınız 500+olmadan yerinizde kalmanızz bu sürede zaten siteyi takip ettikçe araştırma yaptıkca en dogru seçimi kendiniz yaparsanız

Çok teşekkür ederim hocam çok tatmin edici bir cevap oldu ben 500 abone olana kadar araştırmalara devam edeceğim :)

Bir sorum daha olacak hocam benim arkadaşın 36klık adsenseli youtube hesabı para kazanmaya kapatıldı o da özgün oyun videoları çekiyordu. Kendisine komplo kurulduğunu düşünüyor, sahte tıklama vs yaparak kendisini banlattıklarını düşünüyor. Bana da o yüzden adsenseyi anı yaşamak istiyorsan kullan uzun vadeli düşünüyorsan partner kullan dedi.

Ben daha çok internet siteleri konusunda tecrübeliyim ve şunu öğrendim ki eğer bir internet sitesi çok büyük bir site değilse komplo kurulduğu takdirde adsenseden banlatılabilir, bunu bir kaç defa canlı olarak gördüm.

Merak ettiğim şu youtube'da da biri komplo kurursa adsensem patlar mı? Arkadşım adsense patlar ama partner patlamaz diyor, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Çok teşekkür ederim hocam çok tatmin edici bir cevap oldu ben 500 abone olana kadar araştırmalara devam edeceğim :)

Bir sorum daha olacak hocam benim arkadaşın 36klık adsenseli youtube hesabı para kazanmaya kapatıldı o da özgün oyun videoları çekiyordu. Kendisine komplo kurulduğunu düşünüyor, sahte tıklama vs yaparak kendisini banlattıklarını düşünüyor. Bana da o yüzden adsenseyi anı yaşamak istiyorsan kullan uzun vadeli düşünüyorsan partner kullan dedi.

Ben daha çok internet siteleri konusunda tecrübeliyim ve şunu öğrendim ki eğer bir internet sitesi çok büyük bir site değilse komplo kurulduğu takdirde adsenseden banlatılabilir, bunu bir kaç defa canlı olarak gördüm.

Merak ettiğim şu youtube'da da biri komplo kurursa adsensem patlar mı? Arkadşım adsense patlar ama partner patlamaz diyor, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Youtube eskiden sahte tıkdan ötürü çok fazla adsense banı yaşatıyordu şuanda kanalınız gelişmiş bir kanal değil ve artık adsense banı çok nadir durumlarda karşımıza çıkmaya basladı kendinizin tıklaması gibi vs durumlarda yani egerki reklamlarınız yüzde 80-90 tık oranı olursa yani günlük 1000 Reklam görüntülenmiş siz 800 reklam tıkı almıssınız bu kesinlikle bir saldırıdır bu durumda kanalınızı kurtarmak için önlem almak için kafanızdaki networke geçiş basvurusu yapabilrsiniz videolarınızı kısa süre gizleyebilir sonra tekrar açabilrsiniz alıcagınız bir sürü önlem olur ama kanalınızın bu hali ile bir çok iyi networke girme şansınız malesefki yok o yüzden bırakın siz networke değil network size teklif yapıcak hale gelene kadar Adsenseye devam

Youtube eskiden sahte tıkdan ötürü çok fazla adsense banı yaşatıyordu şuanda kanalınız gelişmiş bir kanal değil ve artık adsense banı çok nadir durumlarda karşımıza çıkmaya basladı kendinizin tıklaması gibi vs durumlarda yani egerki reklamlarınız yüzde 80-90 tık oranı olursa yani günlük 1000 Reklam görüntülenmiş siz 800 reklam tıkı almıssınız bu kesinlikle bir saldırıdır bu durumda kanalınızı kurtarmak için önlem almak için kafanızdaki networke geçiş basvurusu yapabilrsiniz videolarınızı kısa süre gizleyebilir sonra tekrar açabilrsiniz alıcagınız bir sürü önlem olur ama kanalınızın bu hali ile bir çok iyi networke girme şansınız malesefki yok o yüzden bırakın siz networke değil network size teklif yapıcak hale gelene kadar Adsenseye devam

Tamamdır hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Adsenseye devam şimdilik teşekkür ederim her şey için :rolleyes:

hocam yazı çok iyi olmuş ellerine sağlık bende soru sormak istiyorum.

Kesinti oranı adsense göre yüksek ise insanlar neden partnerleri tercih ediyor.

Diğer sorum ise biraz saçma gelebilir ama yinede sormak istiyorum. Forumda çok fazla partner kullanan kişi var ama "partnere geçsem mi" diye açılan konulara hep adsense iyidir partnere geçip ne yapacaksın gibi cevaplar geliyor. Bir insan neden partner kullanıp aynı zamanda diğer insanların partnere geçmesini engeller? :)

hocam yazı çok iyi olmuş ellerine sağlık bende soru sormak istiyorum.

Kesinti oranı adsense göre yüksek ise insanlar neden partnerleri tercih ediyor.

Diğer sorum ise biraz saçma gelebilir ama yinede sormak istiyorum. Forumda çok fazla partner kullanan kişi var ama "partnere geçsem mi" diye açılan konulara hep adsense iyidir partnere geçip ne yapacaksın gibi cevaplar geliyor. Bir insan neden partner kullanıp aynı zamanda diğer insanların partnere geçmesini engeller? :)

onu diyenler genelde benim gibi eski üyeler hatta benden daha eski üyelerdir kimse kolay kolay adsenseden vazgeçmez günlük f5 yaptıkca gelir takibinde bulunmak ödenecek paranın hep aynı günde olması vsvs gibi bir çok artısı var:Dadsensenin partner genelde adsense gelirleri yeterince oturmus ordan düzenli gelir elde eden kişiler için boş durmamak daha fazla kazanmak amaçlı kullanılıyor veya benim gibi adsensesi işleme girmeyince adsenseden soguyup partnere geçiyorlar:D

Öncelik adsense olmalı orda belirli bir seviyeye ulastıkdan sonra ek gelir için daha riskli kategoriler için partnere geçilmeli sizin sorunuzun cevabı tam olarak bu hocam çünkü partneremi geçeyim adsensedemi kalayım diye konu açanlar genelde yeni üyeler adsensede sabit kazancı olmayan arkadaslar oldugu için eskilerde haklı olarak önce alfabeyi ögren sonra okumaya geçersin diyor:D

onu diyenler genelde benim gibi eski üyeler hatta benden daha eski üyelerdir kimse kolay kolay adsenseden vazgeçmez günlük f5 yaptıkca gelir takibinde bulunmak ödenecek paranın hep aynı günde olması vsvs gibi bir çok artısı var:Dadsensenin partner genelde adsense gelirleri yeterince oturmus ordan düzenli gelir elde eden kişiler için boş durmamak daha fazla kazanmak amaçlı kullanılıyor veya benim gibi adsensesi işleme girmeyince adsenseden soguyup partnere geçiyorlar:D

Öncelik adsense olmalı orda belirli bir seviyeye ulastıkdan sonra ek gelir için daha riskli kategoriler için partnere geçilmeli sizin sorunuzun cevabı tam olarak bu hocam çünkü partneremi geçeyim adsensedemi kalayım diye konu açanlar genelde yeni üyeler adsensede sabit kazancı olmayan arkadaslar oldugu için eskilerde haklı olarak önce alfabeyi ögren sonra okumaya geçersin diyor:D

işte aradığım cevap :D çok teşekkürler hocam parner hakkında bir araştırmaya başlayacakken senin yazını bulmam iyi oldu. bu arada konuların gerçekten dikkat çekici tekrar teşekkür ediyorum bu yüzden :D

işte aradığım cevap :D çok teşekkürler hocam parner hakkında bir araştırmaya başlayacakken senin yazını bulmam iyi oldu. bu arada konuların gerçekten dikkat çekici tekrar teşekkür ediyorum bu yüzden :D

rica ederim hocam elimden geldigince 1 yıl içinde gördüklerimi siz sordukca anlatıcam inşallah

çok derin bir soru sormussunuz ben bu konuda bilgiden çok anca fikrimi söyleyebilirm bilgi gibi sunarsam bunca hubun artı sitemizdeki tecrübeli arkadasların yanında küstahlık yapmıs olurum.

Partnerler bildiğim kadarıyla üçe ayrılıyor
1-Yapımcı firmalar -Ay yapım-Sony-Warner bross gibi içeriğini kendi üreten ve sadece youtube geliri olmayan gerçek gelirlerini tvden dvd ve vcd satıslarından kazanan firmalar bunlara partnerlik hakkı veriliyor
2-Özgün kanal sahibi arkadaslar tabiki türk firma olarak kim vardır varmıdır bilmyiorum ama bunun içinde sanıyorumki çok büyük izlenme ve abone sayısına sahip olmak basit özgün yerine kanalı gerçekden marka olmus isimler bunlarda uzun görüşmelerden sonra mcn yani partner network acabiliyorlar diye biliyorum
3-şuanda sitenin çogunlugunun kullandıgı gelir beklediği şirketler bunlar bu işten para kazanmak için kendi içeriklerinden ziyade baska kanalları aglarına katıp sadece komisyon üzerinden kazanmak için bu işi yapanlar

belkide benim bilmediğim partnerlik alan kişiler firmalarda vardır onlarında bambaska sebepleri olabilir ama bu 3 sebep için bile youtube kendine göre belirli sebepleri vardırki mutlaka veriyordur:) En basitinden iş gücü bölünmüş oluyor diye düşünebiiliriz
işte benim anlamadığım nokta da bu. youtube niye kendine ortak çıakrsın ki. tamam sony di vevoydu anladım onlar şarkıları youtube a pazarlıyor özgün kanalı olanlar için youtube direk kendi paranın tamamını almak varken neden kendicne partnerleri ortak çıkarıyor

Bende bu konuyu görmeden bir konu açtım az önce kusura bakmayın.Akşamdan beri forumu talan ettim,bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Durumum şudur;bir adsense hesabımda ayrı gmaillerde 2 kanalım vardı,biri iyi kazandırıyor,diğeride akmasa damlıyor.1 hafta içinde az kazanan kanalım bir eşleşen birde dünya engeli yedi,ama kanala zarar gelmedi.Bende diğer kanalıma zarar gelmesin diye az kazananı partnere bağladım dün akşam.
Fakat kafamda bazı soru işaretleri var.
1)oldu ki partnerden bir sebeple atıldım,otomatik olarak diğer adsense mi bağlanıyorum?
2)aynı ip farklı tarayıcı ile hem partneri hemde adsense hesabı mı kontrol etmemde sakınca var mı?
3)partnerdeki kanalımdaki videoları tamamen silersem partnerin yaptırımı ne olur?
partner konusunda ilk tecrübem cevaplarsanız çok sevinirim.

bende soru sormak istiyorum [MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] life bağlı kanal partnerden atılmıs icinde 3 haneli kazanç vardı bu kazanç ne oldu ? kanalda hiçbir uyarı vs yoktu flagdan kaçmak için videoları silmiştim :):)

bende soru sormak istiyorum [MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] life bağlı kanal partnerden atılmıs icinde 3 haneli kazanç vardı bu kazanç ne oldu ? kanalda hiçbir uyarı vs yoktu flagdan kaçmak için videoları silmiştim :):)

usta bu parayı cebimden vermeden bilemem:D çok karısık kanal partnerden atılmıs atıldıysa ödemez gibi duruyor:D ama kısmet çok ümitlenmemek lazım bu tarz kanallarda partnerden ödeme almak için

usta bu parayı cebimden vermeden bilemem:D çok karısık kanal partnerden atılmıs atıldıysa ödemez gibi duruyor:D ama kısmet çok ümitlenmemek lazım bu tarz kanallarda partnerden ödeme almak için

aynen öyle hocam :) neyse sağlık olsun :)

Bende bu konuyu görmeden bir konu açtım az önce kusura bakmayın.Akşamdan beri forumu talan ettim,bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Durumum şudur;bir adsense hesabımda ayrı gmaillerde 2 kanalım vardı,biri iyi kazandırıyor,diğeride akmasa damlıyor.1 hafta içinde az kazanan kanalım bir eşleşen birde dünya engeli yedi,ama kanala zarar gelmedi.Bende diğer kanalıma zarar gelmesin diye az kazananı partnere bağladım dün akşam.
Fakat kafamda bazı soru işaretleri var.
1)oldu ki partnerden bir sebeple atıldım,otomatik olarak diğer adsense mi bağlanıyorum?
2)aynı ip farklı tarayıcı ile hem partneri hemde adsense hesabı mı kontrol etmemde sakınca var mı?
3)partnerdeki kanalımdaki videoları tamamen silersem partnerin yaptırımı ne olur?
partner konusunda ilk tecrübem cevaplarsanız çok sevinirim.

1-kanal adsenseye baglanmıs ve sonra partnere geçmiş ise partnerden atıldıkdan sonra adsenseye baglanır
2-bu dediğinizi hiç denemedim hocam adsense çalıştıgım dönemler sadece adsensem açık kalırdı kanal ve partnerleri açık tutmuyorum kontrol için haftada 2 defa bakıyorum sadece ondada adsense açık değilken önce partnerlere bakıyorum sonra çerezleri silip ip değiştiriyorum sonradan adsenseye giriyorum
3-partnerden atılmak istemyiorsanız kanalınızda kendi çektiginiz özgün videolar olsun bu sizi garantiye alır mesela 2 kopya içerik bir adette özgün video yüklediniz diyelim 2 tane kopya içerik telif yedi kanalınızda video kalması ama içinde 400 dolar para birikti bu kanalın o özgün videonuza telif gelmiceği için sizine içiniz rahat olur 2 telifli içinde bir adet özgün videosu bulunan kanalım tarif ettgim gibi 2 kopya içerik telif yedi ama 923 dolar para kazandırdı o özgün videom sayesinde o kanal kapanmadı ve partnerden atılmadı

---------- Spam Engelliyici 14:57 ---------- Önceki Mesaj 14:56 ----------

bide kanalı kayıt etme
dasbord fln video olsa tadından yenmez :)

emeğinize sağlık

İnşallah kısa zamanda olur bakalım video çekipde koyabilirm vakit buldukca

Merhaba yeni açtığım kanalımı sokabileceğim bi partner yok mu acaba ?

Merhaba yeni açtığım kanalımı sokabileceğim bi partner yok mu acaba ?

bu tür partnerlerin çogu boş kanal kabul edenler ya ödemeleri uzun vadede yapmakda yada telif yedin atıldın para yok kanalın kapandı para yok cart oldu yok curt oldu yok gibi bir sürü bahane sunan kalitesiz partnerler zaten 1-2 k izlenimle para kazanamassın izlenimini elde et quize sok en iyisi bu olur

bu tür partnerlerin çogu boş kanal kabul edenler ya ödemeleri uzun vadede yapmakda yada telif yedin atıldın para yok kanalın kapandı para yok cart oldu yok curt oldu yok gibi bir sürü bahane sunan kalitesiz partnerler zaten 1-2 k izlenimle para kazanamassın izlenimini elde et quize sok en iyisi bu olur

teşekkürle işte biz acemiler sizin tecrübelerinize ihtiyaç duyuyoruz
o kadar acemiyim ki :D 1 2 k izlenimden gelecek 2$ ın hesabını yapıyorum
bilgi az tür içerik ne kadar yüklenecek ne zaman yüklenecek hiç bi fikrim yok ondan kaynaklanıyor bu hep

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri