Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Tamamen hobi amaçlı yapıyorum herhangi bir acelem de yok hocam. İnşallah istikrarlı bir şekilde devam ederim dediğiniz gibi. İyi forumlar
---------- Spam Engelliyici 17:05 ---------- Önceki Mesaj 17:00 ----------
Teşekkür ederim ancak neden bu kadar gerginsiniz anlamadım doğrusu. Ben hobi amaçlı yapıyorum biranda yükselme beklentim yok para içinde yapmıyorum olursa ne âlâ. Kendimden ziyade bu şekilde yorum yapmanız birçok gencin hevesini yok edebilir. Eleştiriyorsan bile daha kibar olmanızı tavsiye ederim. Senin deyimine göre hiç kimse devam etmemeli yani başlıktan açıklamadan anlayamadiniz mi video kurgusu ses vs hakkinda fikrinizi almak istediğimi. İyi forumlar yine de

---------- Spam Engelliyici 17:06 ---------- Önceki Mesaj 17:05 ----------
Önerinizi değerlendireceğim hocam teşekkür ederim iyi forumlar
Gergin değilim. Genel ruh halim bu.
"birçok gencin hevesini yok edebilir."
bence içerik üreten bir çok genç hevesini yok etsin çünkü bir çoğu içerik üretmiyor ve zaman içerisinde yok oluyor. Daha spesifik şeylere yönelsinler. Herkes içerik üretecek diye bir şey yok. Ben fikirlerimi beyan ettim çünkü sordunuz. Güzelleme yapıp vaktinizin boşa gitmesini istemedim. Toplumda bir hastalık bu çünkü.
"ay çok fitsin, ay çok güzel, muhteşemsin, yapıyorsun bu sporu" vs tarzı yorumlar sonucunda sesi olmayan insanları ses yarışmalarında izledik.
"Eleştiriyorsan bile daha kibar olmanızı tavsiye ederim."
herkesin bir tarzı var. Fabrika üretimi değiliz. Herkes cins cins. Kaba davranmadım fakat evet dilim serttir biraz.
Sizin istediğiniz kişi olamam. Burada yıllarımı verdim, sanayide çırak ustasına mesela böyle diyemez. Öğreneceksen susacaksın biraz da (size sus demiyorum).
Şimdi evet biraz kaba olmuş olabilirim.
"Senin deyimine göre hiç kimse devam etmemeli yani başlıktan açıklamadan anlayamadiniz mi video kurgusu ses vs hakkinda fikrinizi almak istediğimi."
İnsanların ya da okuyanların anlamasını bekleyerek başlık açılmaz. Niyetini ya da istediğini açıkca belirteceksin. Ben yaptım, ben başlık açtım hadi anlayın tarzı bir dünya yok. Ben anladığıma göre cevap verdim. Bu bana yazdıklarını başlığına ekleyebilirdin.
Bak sana bir bilgi madem yeri geldi. Videolarını asla kendine çekme. Kitleye çekeceksin, bol bol empati kur. Anlattım hadi anlayın şeklinde değil...
Burada yazan bir kaç insan çok donanımlı ve dolu bundan emin ol. Sana katacakları çok şey olabilir.
Mesela ben 15 yıldır sektördeyim.