Yeni Videom (Yalandan Reklam)

• Kullanıcı Vergo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Gerçekten iyi iş çıkarmışsın. Bence de bu kanal böle giderse seni ihya edebilir.

çok başarılısınız tebrik ederim. bence tek ve en büyük eksiğiniz. başlıklarınız. yolunuz açık başarınız daim olsun

Teşekkürler arkadaşlar yorumalrınız için:)

çok başarılısınız tebrik ederim. bence tek ve en büyük eksiğiniz. başlıklarınız. yolunuz açık başarınız daim olsun

hocam hem kanal ismimlede uygun bi isim koymak istedim. sanırım senin eksik demendne kasıt videoyu arayanların kolay bulamayacak olması?

Hocam Gerçekten Tebrik Ederim Çok Beğenerek İzledim Facebook Profilimde Ve Sayfalarda Paylaştım :)

hocam çok başarılı buldum ben uzun zamandır izlediğim videoların içinde beni güldüren nadir bir videoydu başarılarınızın devamını dilerim

on numara olmuş hocam tebrikler hangi spam kanalımla abone olsam şaşırdım :D

Sezai süper ya :D . Diğerleride çok güzel hocam. Umarım kanalın çok iyi yerlere gelir. Başarılar diliyorum hocam.

Çok başarılı hocam, umarım hak ettiğin paraları kazanırsın, hak ettiğin yerelere gelirsin.

Güzel olmuş, gittikçe güzelleşir de..

Firmaların isimlerini ve renklerini kullanman sana büyük sıkıntı yaratabilir dikkat et derim...

Sen varya harikasın, süpersin ama logon hala aynı değiş artık şu logoyu, ama gerçekten harika

bence spor alanında daha çok video yap
siyaset videolarına bulaşma gurur meselesi yapıp telif atıyorlar.
spor ve bu gibi dizilere yönel bende beğendim ama video sürelerini azcık da uzun yap
biraz da müzik kat işin içine sıkılıdım ben bellkide üst üste izlediğim içindir.

Çok iyi olmuş. Bunlara eşleşen geliyomu dostum?
valla bu videoya gelmedi, bende şaşırdım.

Sen varya harikasın, süpersin ama logon hala aynı değiş artık şu logoyu, ama gerçekten harika
[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] üzerinde çalışıyo hocam. daha güzel logo geliyo:)

bence spor alanında daha çok video yap
siyaset videolarına bulaşma gurur meselesi yapıp telif atıyorlar.
spor ve bu gibi dizilere yönel bende beğendim ama video sürelerini azcık da uzun yap
biraz da müzik kat işin içine sıkılıdım ben bellkide üst üste izlediğim içindir.

teşekkürler hocam. siyasete zaten kesinlikle girmiycem. belki çok izlenim alır ancak dediğin gibi karşıma düşmanda alırım, gerek yok bu tip heycanlara:D müzik malesef katamam çünkü o zaman yaptığım videoların gerçekliği kaybolur. örneğin çıplak futbol videomu alkışlarla yaşıyorumda izleyenlerin büyük çoğunluğu videoyu gerçek zannetti. ki benimde amacım bu birazda. ne kadar gerçekçi, o kadar başarı demek benim için. müzik koyarsam olmaz malesef.

[MENTION=21319]Vergo[/MENTION] tamamıyla müzik demedim hafif tonlar olabilir hatta reklamı üst timeline biraz hareketli efectte ekleyebilrisn zongg gibi
daha dda iyi yaparsın sen gerçi ama hani az daha profesyonel iş yapman için.

güzel işyani

@Vergo tamamıyla müzik demedim hafif tonlar olabilir hatta reklamı üst timeline biraz hareketli efectte ekleyebilrisn zongg gibi
daha dda iyi yaparsın sen gerçi ama hani az daha profesyonel iş yapman için.

güzel işyani

anladım hocam video biraz tekdüze ilerlediği için sıkıyo sanrım. ileride dikkat ederim, sağolasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri