Super walla videolarını takip ettigim 2 kişiden birisin emre ve sen
biz adam değiliz zaten
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Super walla videolarını takip ettigim 2 kişiden birisin emre ve sen
çok başarılısınız tebrik ederim. bence tek ve en büyük eksiğiniz. başlıklarınız. yolunuz açık başarınız daim olsun
Teşekkürler arkadaşlar yorumalrınız için
hocam hem kanal ismimlede uygun bi isim koymak istedim. sanırım senin eksik demendne kasıt videoyu arayanların kolay bulamayacak olması?
kapanmayacak olanıyla abone ol hocamon numara olmuş hocam tebrikler hangi spam kanalımla abone olsam şaşırdım![]()
Hocam Gerçekten Tebrik Ederim Çok Beğenerek İzledim Facebook Profilimde Ve Sayfalarda Paylaştım![]()
valla bu videoya gelmedi, bende şaşırdım.Çok iyi olmuş. Bunlara eşleşen geliyomu dostum?
[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] üzerinde çalışıyo hocam. daha güzel logo geliyoSen varya harikasın, süpersin ama logon hala aynı değiş artık şu logoyu, ama gerçekten harika
bence spor alanında daha çok video yap
siyaset videolarına bulaşma gurur meselesi yapıp telif atıyorlar.
spor ve bu gibi dizilere yönel bende beğendim ama video sürelerini azcık da uzun yap
biraz da müzik kat işin içine sıkılıdım ben bellkide üst üste izlediğim içindir.
@Vergo tamamıyla müzik demedim hafif tonlar olabilir hatta reklamı üst timeline biraz hareketli efectte ekleyebilrisn zongg gibi
daha dda iyi yaparsın sen gerçi ama hani az daha profesyonel iş yapman için.
güzel işyani
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.