Yeni Youtube Taktik Beyler Düşüncelerinizi Alim

Hayalet301

Kayıtlı Üye
WY96qQ.png

https://www.youtube.com/watch?v=81ubjrTaODM

6nqla9.png

https://www.youtube.com/watch?v=RBg7cwpKV4s

2012,2013 yılları arası işe yarıyordu bunlar.Adsanse'den ödeme alamadıkdan sonra tıklama başına maliyeti ne yapayım ben...

Konu yok mantık yok nasıl bir başlıktır bu :D Her 30 bin kazanan bu kadar rahat anlatıyosa ben trilyonluk taktik vereyim :D

bildiğin niche yöntemini anlatmış

hocam rpm hem yuksek hemde adamdan gunluk ızlenım oranı çok yuksek nasıl yapılır

2012,2013 yılları arası işe yarıyordu bunlar.Adsanse'den ödeme alamadıkdan sonra tıklama başına maliyeti ne yapayım ben...

hocam odeme yapılan sekmeyi görmüyormusun

---------- Spam Engelliyici 21:37 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------

Konu yok mantık yok nasıl bir başlıktır bu :D Her 30 bin kazanan bu kadar rahat anlatıyosa ben trilyonluk taktik vereyim :D

bir o kadarda mantıksız yorum :D :rolleyes:

Sogucelecek birilerini ariyorlar kesin. :)

Araştırmalarım sonuçunda karşıma çıktı...

adamın süper izlenen videoları var, adworsten tbm si yüksek kelimeler eklemiş, başkada videoda bişey yok

mesala forex vıdeolarında rpm yuksek oyle bır kanallı gunluk çok ızlenım aldırma doğal yollarla imkansız izlenim aldırılması....rpm yuksek olan niche kelimeler doğal olarak aylık aranma hacmide düşük oluyor, sence yanlışmı düşünüyorum

gerçekten öyle olsa sizce video yu 10 dk ye tamamlamaya çalışırmıydı ? :D

mesala forex vıdeolarında rpm yuksek oyle bır kanallı gunluk çok ızlenım aldırma doğal yollarla imkansız izlenim aldırılması....rpm yuksek olan niche kelimeler doğal olarak aylık aranma hacmide düşük oluyor, sence yanlışmı düşünüyorum

adamın web siteleri olabilir, sitelerden izletiyordur

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam paylasim icin sagol aklima super bir fikir getirdin videolari seyretim bu konu ile ilgili degil zaten izlenimleri yt saymaz ama aklima super birsey geldi cok sagol.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam paylasim icin sagol aklima super bir fikir getirdin videolari seyretim bu konu ile ilgili degil zaten izlenimleri yt saymaz ama aklima super birsey geldi cok sagol.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fikirleri saliyoruz gevse gevse iyice sal sal saliyoruz egvett: :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri