Yeniden açılan kanalın durumu

fatihxxx

Kayıtlı Üye
arkadaşlar life da bir kanalım vardı 1 şubatta kapandı ancak dün yaptığım itiraz sonucunda kanal yeniden açıldı ancak partnerde gözükmüyor, aboneler duruyor, toplam izlenim hiç yok, quize bağlamaya çalışınca başka partnere bağlısınız diyor
şimdi bu kanalı quize veya lifeye nasıl tekrar bağlarız
böyle birşey başına gelen varmı
yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar life da bir kanalım vardı 1 şubatta kapandı ancak dün yaptığım itiraz sonucunda kanal yeniden açıldı ancak partnerde gözükmüyor, aboneler duruyor, toplam izlenim hiç yok, quize bağlamaya çalışınca başka partnere bağlısınız diyor
şimdi bu kanalı quize veya lifeye nasıl tekrar bağlarız
böyle birşey başına gelen varmı
yardımlarınızı bekliyorum

İzlenimler ilk güncellemede gelir.Partner hakkında tecrübem yok büyük ihtimal oda aktif olucaktır.

Aralıkta benimde kapanmıştı izlenimlerin gelmesi 2 günü bulmuştu.İzlenimler gelir partnerde aktif olur kesinlikle o yüzden zamana bırak olmazsa partnere mail atarsın

Quiz mail atarak ulaşmaya çalışın durumu anlatın ve kanala davet isteyin. Aldığınız hatanın felan ekran görüntüsünü alın onuda mesaja ekleyin.

[email protected]

Aralıkta benimde kapanmıştı izlenimlerin gelmesi 2 günü bulmuştu.İzlenimler gelir partnerde aktif olur kesinlikle o yüzden zamana bırak olmazsa partnere mail atarsın

ben biraz sabırsızım galiba biraz önce partnerede mail attım ancak anlayacaklarınıda sanmıyorum translate yaptım gönderdim çünkü
ozaman bikaç gün bekleyelim dediğin gibi zamana bıraktım
sağolasın

---------- Spam Engelliyici 23:22 ---------- Önceki Mesaj 23:21 ----------

Quiz mail atarak ulaşmaya çalışın durumu anlatın ve kanala davet isteyin. Aldığınız hatanın felan ekran görüntüsünü alın onuda mesaja ekleyin.

[email protected]

kanal life ta idi yinede quizemi atalım
life a mail attım ancak kendimi anlatabildiğimi sanmıyorum çeviri yaparak attım dönüş yaparlar inşallah

ben biraz sabırsızım galiba biraz önce partnerede mail attım ancak anlayacaklarınıda sanmıyorum translate yaptım gönderdim çünkü
ozaman bikaç gün bekleyelim dediğin gibi zamana bıraktım
sağolasın

---------- Spam Engelliyici 23:22 ---------- Önceki Mesaj 23:21 ----------

kanal life ta idi yinede quizemi atalım
life a mail attım ancak kendimi anlatabildiğimi sanmıyorum çeviri yaparak attım dönüş yaparlar inşallah

Quiz ve life birleşti ya hocam ikisinede atın hangisi dönerse artık.

Arkadaşlarında dediği gibi anca mail yoluyla bağlayabilirsin oda bir ihtimal tabi. Yani kanal özgünse ihtimal yüksek ama spamsa biraz zor gibi.

Arkadaşlarında dediği gibi anca mail yoluyla bağlayabilirsin oda bir ihtimal tabi. Yani kanal özgünse ihtimal yüksek ama spamsa biraz zor gibi.

yok kardeşim ne özgünü normal bildiğin spam kanal ama getirisi çok yüksek olmasada fena değildi
artı birde böyle bir sorunun sonucuda önemli benim için diğer kanallar için uğraşacak veya uğraşmayacağım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri