Man from Atlantis..Atlantisten gelen adam,trt nin efsane dizisiydi![]()
evet hatırlıyorum bu diziyi,parmak araları kaz ayağı gibiydi elemanın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Man from Atlantis..Atlantisten gelen adam,trt nin efsane dizisiydi![]()
Chuck, keşke başlasa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Doktorlarbayılıyordum bu diziye gerçekten bi ara Show tvde günde 4-5 saat bunun eski bölümleri yayınlanırdı ve gerçekten baygınlık geçirirdim gördükçe.zap yaparken görmek bile delirtirdi.
Konuya dönecek olursak biten hiçbir dizi başlamasın bence herşey zamanında güzel.Tekrar başlayıp ta birkaç bölüm sonra biten diziler bunun güzel bir örneği,zaten eski tadı da alamıyorsun.
evet hatırlıyorum bu diziyi,parmak araları kaz ayağı gibiydi elemanın![]()
Nickine yakışanı yazmanı beklerdimPrison break nere doktorlar dizisi nere
Ayrı dünyaların insanların izleyeceği diziler.
Unutma Beni :/ Şaka şaka bittimi bitmedimi bilmiyorum seyredenlere saygı duyuyorum çünkü genelde anneler oluyordu....
ben şahsen Coupling diye bir diziye bayılıyordum
dizi şu jenerikle başlardı https://www.youtube.com/watch?v=E9P4KxeQXP8
xfiles dan sonra oldukça iyi gitmişti fringe de güzeldi ama iyice sonra doğru beyin yakmaya başlamıştı prison break da güzeldi tekrar başlayacak sanırım şuan game of thores devam etse yeter zaten zaman yok...
birde spartacus 1-2 sezon daha olsaydı iyi olurdu ama ramazana denk gelmeden![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.