Yeniden Başlamasını İstediğiniz Dizi

Leyla ile mecnun. Hoppp ismail abi

Mobilde Tapataklaktayım...

Chuck, keşke başlasa :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vay, içimden geçeni yazdın. Tebrikler+

Doktorlar:p:D bayılıyordum bu diziye gerçekten bi ara Show tvde günde 4-5 saat bunun eski bölümleri yayınlanırdı ve gerçekten baygınlık geçirirdim gördükçe.zap yaparken görmek bile delirtirdi.

Konuya dönecek olursak biten hiçbir dizi başlamasın bence herşey zamanında güzel.Tekrar başlayıp ta birkaç bölüm sonra biten diziler bunun güzel bir örneği,zaten eski tadı da alamıyorsun.

Nickine yakışanı yazmanı beklerdim:) Prison break nere doktorlar dizisi nere :) Ayrı dünyaların insanların izleyeceği diziler.

Nickine yakışanı yazmanı beklerdim:) Prison break nere doktorlar dizisi nere :) Ayrı dünyaların insanların izleyeceği diziler.

İroniyi anladığınızı düşünüyorum Efe hocam:confused: bütün bölümlerini izlediğim tük dizileri işler güçler ve kardeş payı idi.Evde çoluk çocuk bakarken kısa süreli bakmışımdır ama beni bağlayan bir dizi olmadı.

Prisonbreak benim yabancı dizi tarihimde bir milattır;o döneme kadar izlediğim en iyi diziydi yeri ayrıdır. Cheers,Seinfeld,The King Of Queens,Frasier,Married With Children o dönemlere ait ilk aklıma gelenler. Daha yakın tarihe bakacak olursak ta 24,Lost,Fringe,Breaking Bad,Better Call Saul,Wikings ve tabii ki Game Of Thrones dizileri gerçekten güzeller.

Unutma Beni :/ Şaka şaka bittimi bitmedimi bilmiyorum seyredenlere saygı duyuyorum çünkü genelde anneler oluyordu....

ben şahsen Coupling diye bir diziye bayılıyordum
dizi şu jenerikle başlardı https://www.youtube.com/watch?v=E9P4KxeQXP8
xfiles dan sonra oldukça iyi gitmişti fringe de güzeldi ama iyice sonra doğru beyin yakmaya başlamıştı prison break da güzeldi tekrar başlayacak sanırım şuan game of thores devam etse yeter zaten zaman yok...

birde spartacus 1-2 sezon daha olsaydı iyi olurdu ama ramazana denk gelmeden :)

Unutma Beni :/ Şaka şaka bittimi bitmedimi bilmiyorum seyredenlere saygı duyuyorum çünkü genelde anneler oluyordu....

ben şahsen Coupling diye bir diziye bayılıyordum
dizi şu jenerikle başlardı https://www.youtube.com/watch?v=E9P4KxeQXP8
xfiles dan sonra oldukça iyi gitmişti fringe de güzeldi ama iyice sonra doğru beyin yakmaya başlamıştı prison break da güzeldi tekrar başlayacak sanırım şuan game of thores devam etse yeter zaten zaman yok...

birde spartacus 1-2 sezon daha olsaydı iyi olurdu ama ramazana denk gelmeden :)

Coupling i ben de çok severdim,Spartacus da iyiydi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri