Yenilenen Youtube - Youtube Yenileniyor

• Kullanıcı ozqur17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Toplu Etiket ,Açıklama girme olayıda yalan oldu,Bazı yenilikler can sıkacak gibi

Bu 3 aydır var yayınla dedikten sonra düzenlenmiyor..Eskisi daha iyi..Çerezleri temizleyin düzeliyor

yorumları kullanamıyorum hata veriyor

4-5 ay önce de bilgisayarıma gelmişti yeni değil yani kafasına göre gelip gidiyor :D

Geçen yıl ben eklerken bu görüntü hala duruyordu hatta kasım ayında ben şarkımı yükledıgımde de böyleydi çoktan geçildi

Böyle olduğu zaman videoları Gizli yüklüyor, En son tüm videoları atınca Göster seçeneğini seçmek lazım.
Yada tüm videoları seçip Herkese açık demeniz lazım.
Bu 2-3 aydır var ama genelde video atarken bu tasarım olmuyor.
%99 eski şekilde atıyor çok nadir bu şekilde atıyor.

captha istemeye de başladı

Youtube captcha istiyorsa çok fazla yükleme yaptığınız için ip adresiniz spam olarak kaydedilmiş olabilir. Yüklemelere ara verebilir yada firmanızdan ip adresinizi değiştirilmesini isteyebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar an itibarıyla vps ve vds'den(yabancı) video yüklemesi yapan arkadaşlarında yeni youtube arayüzüyle karşılaştıklarını görebiliriz. Bu konu da benim söylediklerime rastlayanlar varsa konu altına yazabilirler.

Gördüklerim : V

* Video yüklerken önizlemesi sol tarafta çıkıyor.
* Yeni Taslak yazısını koymuşlar,
* Kaydet seçeneğinin yerini yayınla almıs

Bu arada ünlemlerin de buradan kaynaklandığını düşünüyorum arkadaşlar.

Arkadaşlar YouTube arayüzüne Youtube ile İş Ortağı Olun diyor ve Yıldız işareti ( * ) ile işaretlenen alanlara bilgi girilmesi zorunludur diyor bu bölümde ne yapmak gerekiyor acaba takıldım kaldım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri