Yerli Dailymotion Partner Firması - Vslove.tv Network - Dailymotion Mcn

• Kullanıcı SameT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

SameT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
purtukal.com
Merhaba arkadaşlar Vslove.tv Network, başlıktanda anlaşıldığı gibi yerli bir network firmasıdır..

Konuyu Orjinal konusu açılana kadar bilgi vermek için açtım.. Umarım faydalı olur..

Bilgilendirmeye başlıklar halinde gidersek;

1- Türk Network firması,
2- Kanal kabul ve çıkarma yetkileri var,
3- Hertürlü sağlam kanal ve içerik ile ilgileniyorlar,
4- Ödeme paypal olmadığı için Bankaya yapıyorlar ve ödeme alt limiti yok,
5- Eğer kanal hakediyorsa mavi onay veriyorlar,
6- Kanalınız yeni açılmış, videonuz yok yada sadece 1-2 tane temsili video varsa, kısa zamanda orantısız spam yapılmışsa, izlenim satın alınmışsa fazla şansınız yok,
7- Başvuran kanalın şekline ve şemaline göre upload limitlerini artırabiliyorlar. Yani kanal görüntüsü çok önemli. Kanal Adı, açıklamaları, Linkler, Profil resmi, kanal tema resmini özenle seçerseniz bu size çok büyük avantaj sağlar. Tecrübeli YT'ciler ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır.
8- Kanalım Kabul olurmu olmazmı diye fazla düşünmeyin. Eğer kanalınızın açılış tarihi çok yeni değilse, daha önce ödeme almışsanız ve Telif uyarısına çok maruz kalmıyorsanız, Hemen Başvurabilirsiniz..

Kısacası Adamlar sağlam ve kapanmayacak kanallar istiyorlar...

Benden Bu kadar..Herkese bol kazançlar.. İletişim Adreslerini aşağıya yazdım..

Dailymotion & YouTube Video Management Software
[email protected]

Henüz almadım.. Ödeme için banka istedim.Zaten sizde biliyorsunuz artık Paypal TR'de yok..

Birde bazı kanallarımın para kazanması kapatılmıs galiba statics bölümünde hep $0 görünüyor yani izlenim ancak kazanc yok. Partnere girdimizde bu düzelirmi bilgisi olan varmı

Birde bazı kanallarımın para kazanması kapatılmıs galiba statics bölümünde hep $0 görünüyor yani izlenim ancak kazanc yok. Partnere girdimizde bu düzelirmi bilgisi olan varmı

Dm'de Aynen YT'de olduğu gibi yavaş yavaş video, izlenim, konum ve ip ayırt edici dedektörler kullanmaya başladı.. Eğer bunlardan birisine sürekli takılıp para kazanması istatistiklere yansımayan kanalınız varsa, bunlara artık birşey yapılmaz diye düşünüyorum.

Tabii yine de denemek lazım..

Bu partnerde olup Dailymotion kasım ödemesini alan var mı? Aralık sonunda ödeyeceğiz dedi ama ödemedi hala. 2 haftada bir cevap veriyor mesajlara. Anlamadım gitti.

Dailymotion neredeyse Aralık ödemesini yapacak ama bu firma hala Kasım ödemesini yapmadı!

Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Cok aşırı ilgisiz ve ağız yapan bi network.Aydan aya bakıyor maillere onu da canı isterse cevaplıyor.Surekli bir bahane uyduruyor aylardır yok şöyle oldu yok böyle oldu. vs vs vs. Daha diyecek cok şeyim var da burda yazarsam olmaz :).......................
mobil

Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Cok aşırı ilgisiz ve ağız yapan bi network.Aydan aya bakıyor maillere onu da canı isterse cevaplıyor.Surekli bir bahane uyduruyor aylardır yok şöyle oldu yok böyle oldu. vs vs vs. Daha diyecek cok şeyim var da burda yazarsam olmaz :).......................
mobil

Hocam sizin yanlışınız var bence . Acaip ilgililer 10 numara şeker gibi insanlar ya. Skypedan sohbet ederdim daily çalıştığım zamanlar. 1 lira bile gelse göndermeye uğraşıyolardı

Hocam sizin yanlışınız var bence . Acaip ilgililer 10 numara şeker gibi insanlar ya. Skypedan sohbet ederdim daily çalıştığım zamanlar. 1 lira bile gelse göndermeye uğraşıyolardı

Öncedenmiş demek ki o :) Mail atıyorum yok, iletişimden form dolduruyorum yok. Hiçbir şekilde cevap alamıyorum 2 haftadır.

Skype dan cevap vermeye aciz bi networktür. Bulaşmayın derim.

Bu partner benim kanala davetiye göndermiş bende diyorum ki acaba hangi ülkenin :D

Sorun vs yaşayanlar benimle de iletişime geçebilir. Partnerde 1 liranız bile kalmaz

Aynen katılıyorum.

Bu network Türkiyenin tek yetkili DM partneridir. Uzun zamandır kendileri ile çalışıyorum. Gerek ödemelerde gerek iletişimde (email) kesinlikle en ufak bir sorun yaşamadım.

Kanal kabul etme ve partnerden çıkarma yetkileri de var. Anında işleminizi gerçekleştiriyorlar.

Baştan söyleyeyim her kanalı sınırsız yapmıyorlar. Ama kanalların gelirleri toplandığı için benim açımdan sorun olmuyor. 10 kanalda zaten sınırsız gibi oluyor. :)

Tamamen yerli oldukları için tavsiye ederim. Sıkıntı yaşayan olursa beni bulabilir, sözümün arkasındayım.

Simdi bu partnere katilmamiz icin kiminle iletisime gecelim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri