Yerli network için destek

hub falan olmasın o.mcn için youtube dan birileriyle görüşmek gerekmiyor muydu?

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=9073]thrayler[/MENTION] hub fakat hocam caner hocamın konusunda quiz ve life gibi diyordu sanırım özerklik gibi bi hub :)

2 ayda bir ödeme ya iricom yada komşumuz olan yunan tarafındaki network ikisi bildiğim 2 ayda bir ödeme ve %70 veriyor.

ilk ödeme 2 ay sonra sonrakiler aylık demişti en son kurallar sonraki iş netleşir hayır 2 side degil bildiginiz bir network degil

---------- Spam Engelliyici 19:15 ---------- Önceki Mesaj 19:14 ----------

Mcn firmanın alt bayiligi türkiye temsilciligi yani hocam ülkemizde tek 1 kişiye verilecek onuda arkadaş almaya calısıyor

kapanan kanalın ödemeside bir konuşup açığa çıkarın.

Büyük kesintiler yapabiliriz yarı yarıya yada daha fazla dedi. Ama istemiyoruz böyle birşeyler dedi henüz. Şuanda gitmesi gerekti ve çıktı. Yarın devam edeceğiz konuşmaya fakat 2 kanal bulmam lazım şuan özgüne benzeyen :)

doğru hubluk almış oluyorum.

şimdi Rec studiosunda verdigi Hub
Mn verdigi Hub
Quizin Life verdigi Hub gibi düşünün
yada İricomun Monspell haruna Verdigi Bee Network

Yerli mnc kuralım dedik formdan birinden yardım istedik .. Adam direk res çekti .. Madem öyle herkes kendini düşüyor bizde kendimizi düşünelim bundan sonra en iyisi ..

Yerli mnc kuralım dedik formdan birinden yardım istedik .. Adam direk res çekti .. Madem öyle herkes kendini düşüyor bizde kendimizi düşünelim bundan sonra en iyisi ..

Mnc olmak İçin gerekli Olan Şartları Az çok biliyorum Onunda çalışmalarını yapıyorum inşallah gerekli kişilerle yazışmalar şartlar vesaire

Hocam herkes yardım etmek zorunda değil tabiki, ben de bu konuyu bunu düşünerek açtım. Etmezlerse de yine kendilerine etmeyecekler yani; ben açıkçası sadece kendisi için uğraşan bi insan olmadım hiç bir zaman.

Büyük kesintiler yapabiliriz yarı yarıya yada daha fazla dedi. Ama istemiyoruz böyle birşeyler dedi henüz. Şuanda gitmesi gerekti ve çıktı. Yarın devam edeceğiz konuşmaya fakat 2 kanal bulmam lazım şuan özgüne benzeyen :)

doğru hubluk almış oluyorum.

kapanan kanalı ödesinde kesinti koymaz yarı yarıya paylaşırız :)

Mnc olmak İçin gerekli Olan Şartları Az çok biliyorum Onunda çalışmalarını yapıyorum inşallah gerekli kişilerle yazışmalar şartlar vesaire

mnc den kastım alt bayilik değil .. Nasıl Quiz bir networkse bizde örneğin onun gibi 0'dan bir network kurcaktık .. İnsanlar formda çok yardım sever saolsunlar forma görünen taraf bu diğer tarafı tam tersi.. Neyse konuyu saptırmayım hocam inşallah kurarsınız başarıları dilerim ..

kapanan kanalı ödesinde kesinti koymaz yarı yarıya paylaşırız :)

mesela adamlar kalite meraklısı olduğundan telifsiz ve telif riski olmayan içerik dedi; kapananı telifi öderiz dedim. Her telifte %10 keselim dedi filan. Adam yap et demiyor; anlatıyo güzelce fena bi insan değil hub alamasak da tanıştığıma memnun kalırım yani :)

Hocam herkes yardım etmek zorunda değil tabiki, ben de bu konuyu bunu düşünerek açtım. Etmezlerse de yine kendilerine etmeyecekler yani; ben açıkçası sadece kendisi için uğraşan bi insan olmadım hiç bir zaman.

orası öyle tabi hocam .. Allah çalışanın rızkını her zaman az çok demeden veriyor zaten.. Konuyu saptırmak istemiyorum inşallah hedeflerine ulaşırsınız bu yolda başarılar diliyorum size..

hocam boyle bir konuda sizin yerinizde olsam once kendim odeme almaya calisirdim. Suan piyasada boyle kanallari toplayip, vurgun yapmaya calisan sirketler var. Onlardan biriyle calisacaksaniz cok buyuk sikinti yasayabilirsiniz.. Benden soylemesi..

Hocam network sahibi olduğunuz için birşey sormak istiyorum. Youtube kapanan kanallar için bir yaptırım uyguladı mı? Yani kapanan kanallar artık ödenmeyecek ödemesi gönderilmeyecek diye? Yoksa bu partnerlerin uydurdudğu bişey mi? Quiz bu sebeple paramızı ödemedi size sormak istedim.

orası öyle tabi hocam .. Allah çalışanın rızkını her zaman az çok demeden veriyor zaten.. Konuyu saptırmak istemiyorum inşallah hedeflerine ulaşırsınız bu yolda başarılar diliyorum size..

Allah razı olsun, bir sorunuz olursa ben yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla :) samimiyetiniz için teşekkürler.

Bir şey sormak istiyorum hocam. Şimdi eğer alırsanız bu partnerden bayilik, kanalları siz mi onaylayıp sokacaksınız networke yoksa onlar mı onay verecek? Şartlar ne olacak. Kaliteli vs dediğinize göre spam kanal alınmayacak?

Arkadaşlar haber, vine gibi kanallar kabul olabilir bu arada telif sıkıntısı olmadığı sürece. soranlar oluyor. Denemek için 2 3 kanalı gerekli. Adam incelemek istiyor nasıl kuracaksın hubu filan diye. Birnevi ilk intiba diyebiliriz.

inşallah hayırlısıyla olur :D sağlam spamları ve kapananları yarı yarıya vs kesinti yaparak ödense bile razıyız türk olsun bizim olsun :D

Arkadaşlar haber, vine gibi kanallar kabul olabilir bu arada telif sıkıntısı olmadığı sürece. soranlar oluyor. Denemek için 2 3 kanalı gerekli. Adam incelemek istiyor nasıl kuracaksın hubu filan diye. Birnevi ilk intiba diyebiliriz.

hocam dizi çizgi film vs gibi telifli içerikler çalışılmadıgı sürece kimse katılmaz ki. Sen en kötüsünü baştan gönderde ne olacaksa baştan olsun. Şimdi iyi kanallar gönderip sonradan spam kanallar gönderirsek bu sefer işler ters gider. şimdiden gerçek yüzümüzü gösterelim spam yapıyoruz spam kanal alıyosa alsın yoksa boşverelim bu işi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri