Yerli network için destek

kanalları makul kriterlerle alıyorsa ve açıkları sorunsuz ödüyorsa 2-3k kanal bağlayım hemen :D

kanalların kriterleri ilk başta yüksek olacak. Sonra zamanla azalabilir. Yüksek dediğimde aslında quize göre yüksek yoksa öyle aşırı değil. Akşam uyuyakalmışım yeni gördüm pardon hocam.

eğer kanal onay yetkisi sizde olmuyorsa bu bildiğin halis mulis hubtur
quizn altı life gibi bir yetki ise sub-network demektir.
iricomdan yetki alan monnpll nin networkü sub networktür onay yetksii ondadır.
ben de sub-network sanmıstım ve sevinmiştim..
kusura bakmayın ama hub-networkü yerli network diye tanıtmayın insanları da bosu bosuna heyecanlandırmayın

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama hub-networkü yerli mcn diye tanıtmayın insanları da bosu bosuna heyecanlandırmayın

Yerli Network denilmistir rahat 10 mesajda ama halen mcn gibi aniliyor evet bahsettiginiz gibi bir süre sonra onaylama yetkisini birakacagini söyledi kendisi sordugu her soruya cevap veriyordu ama zaman farkindan uyumasi gerekti gece 2 ye kadar destek verdi kendisi ben halen diyorum bizim foruma yaranamassin spam falan alma git özgün al baksana adami taşlamadıkları kaldı foruma sorsan
1 ayda 1 ödeme kapanani ödesin spamın tamamini alsin mcnde bunu yapmaz hubta o devir bitti beklemesin daha kimse aylik odemeler kapanani odeyen partnerler bulsanizda forumda onun botunu yaparlar 1000 kanali kapatir gecerler hemen forumda satişı baslar kanal kimse almasa forumda izin vermese böyle seylere sorun olmayacak ama iste hemen hazira koşuyorlar 8 10 tl ver ne beklicen hop 5 gün kazandi kanal kapandi bereket versin 2 ay sonra alirim bu mantigi kabul etmesi icin adam ciddi manada evsiz kimsesiz biri adina sirket kurmasi gerekir sözlesme metni var network icin hersey acik acik yaziyor iwocan bilir kanallar icinde ayri genel sözlesme var Quiz mn Rec freedom bunlar spam networkler ama öyle ama böyle

kusura bakmayın ama hub-networkü yerli network diye tanıtmayın insanları da bosu bosuna heyecanlandırmayın

Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Ben yalan veya sahte bir şey konuşmuyorum postlarıma bakın bir tane sahte veya insanları manipüle etmek için yazılmış bir şey göremezsiniz. Lütfen sizde kusura bakmayın başlığı düzgün yazamadıysam özür dilerim. Rapor edin değiştirsinler, millet fazla heyecanlanmasın.

Son düzenleme:
Onay yetkisinin de şu aşamada bende olmadığını açık açık söyledim. Burada yerli network demenin nesi yanlış? Yerli bir network kurmaya çalışıyorum. Adam ilk aşamada biz sana yardımcı olalım sonrasına sen bakarsın dedi ben de aynen bunu burada dile getirdim. Burada benim yanlışım nerde?

Her neyse teşekkür ediyorum yorumunuz için.

yerli network demek ile yerli network bayisi demek arasında çok fark var

iwocanın networkü yerli networktür
ama incubus un ytr networkü yerli network bayisidir

yani gizza ile ytr network arasında ne kadar fark var ise
senin de yerli network demenle yerli network bayisi demen arasında o kadar fark vardır

şu anda senin alacağın yerli network bayisinden forumda 10larce var

şöyle demen daha doğru olur
"arkadaslar bi mcnden hubluk alacağım yeterince özgün kanal toplayabilirsem bana sub-network yetkisi verme sözünü verdiler. lütfen destek olun"

yeterince açıklayıcı olmustur inşallah
insallah sub-network alabilirsin
kolay gele

Arkadaşlar herkes elini taşın altına koyması gereken zamanda herkes çekimser durumda ama Network ismi ne olursa olsun kim herkes bu forum için faydalı bişiler yapacaksada taşlamanın zamanı değil ben sonu ne olursa olsun sonucta girişim adına hüseyin ve Caner arkadaşımızı cani gönülden destekler elimden ne gelirse yardımcı olmaya çalışırım herkes böle düşünceler içinde olursa inanın şu anki kararsızlıktan çok daha iyi kararlılıktır. Bir arkadaşımızın wm kapalı ödeme geldi demesiyle hemen wm ödeme lerin durdurulmasını life Network un misyonunu kötü kullandığının en acık kötü göstergesidir.
Life Network adındaki zati muhterem burdaki piyonluluğu sona ermesi için banlanmasını rica ediyorum banlanmasını isteyen arkadaşlarımızın yazıya beğen demeleri belli olur karar ne yönde olacağı
Herkesi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum

Son düzenleme:
yerli network demek ile yerli network bayisi demek arasında çok fark var

iwocanın networkü yerli networktür
ama incubus un ytr networkü yerli network bayisidir

yani gizza ile ytr network arasında ne kadar fark var ise
senin de yerli network demenle yerli network bayisi demen arasında o kadar fark vardır

şu anda senin alacağın yerli network bayisinden forumda 10larce var

şöyle demen daha doğru olur
"arkadaslar bi mcnden hubluk alacağım yeterince özgün kanal toplayabilirsem bana sub-network yetkisi verme sözünü verdiler. lütfen destek olun"

yeterince açıklayıcı olmustur inşallah
insallah sub-network alabilirsin
kolay gele

İnşallah hocam, açıklama için teşekkür ederim. Forumdaki arkadaşlar da bu açıklama sayesinde olayı daha net anlayabilirler. Size de kolay gelsin.

bu foruma yaranılmaz.

Son düzenleme:
elimde 1 milyar izlenime yakın belki daha fazla özgün rap kanallar var. kaç para verceksin sana bağlamak için :D

şaka bir yana hayırlı olsun ama bence açtıktan sonra paylaşsaydın. malum youtube işinde kimseye güven olmuyor.

elimde 1 milyar izlenime yakın belki daha fazla özgün rap kanallar var. kaç para verceksin sana bağlamak için :D

şaka bir yana hayırlı olsun ama bence açtıktan sonra paylaşsaydın. malum youtube işinde kimseye güven olmuyor.

Valla hocam elimden geleni yapıyorum inanın, açmak için görüşmeler sürdürüyoruz hala. Tekrar konuşacağız yakın zamanda inşallah. Değerlendirmelerini yapsınlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri