neyse bu forumda herşey yanlış anlaşılıyor tartışma çıkmasın şimdi
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tasarım gerçekten çok iyi sport model olarak çok güzel satılır aslındagörüntü olarakta farklı herhangi bi arabayı anımsatmıyo gerçi çok fazla araba fotosuna bakan biri değilim ama genede bana bişeyi anımsatmadı
peugeot tasarımı kabul etmediyse bide şansını türkiyede denesin bence
bence bi çay içsinler ne dersiniz
![]()
Şöyle sıcak yatağından osura osura ona buna laf atanlar için konuşması kolay da, onlar sanıyor ki bi anda daha emeklemeden öyle üst segment otomobiller üretilmeli felan
50-60 yıl önce de aynısı yaşandı zar zor birkaç araba yapıldı sonra hile hurdayla bir şekilde engellendi. Sonra halk, basın kendi mühendisleriyle dalga geçti diğer ülkelerle kıyasladı felan bir şekilde durduruldu. Önce içimizdeki bu tür insanlardan kurtulalım ki birazcık yol katedebilelim öyle her şey eleştirilmez yerli otomobil yok şöyle yok böyle, yerli telefon yok şu yok bu, yerli tank yapamaz edemez felan filan bu ne böyle![]()
Insallah sacma sapan bir isim koymazlar,
Bu bildiğin Cadillac kardeş, %60 sevinmeye başlamış hemen
![]()
![]()
Cadillac'ın logosunu sök, al sana yerli araç haha![]()
Her türlü adamla dalga geciliyorTayyimobil
Her türlü adamla dalga geciliyorBundan önce 11 kisi daha ayni görevdeydi,Hic biri beceremedi,Koc yillardir bu girisimleri engelledi.Bakin ben yurtdisinda yasiyorum sizin orada bindiginiz doblolar burada max 3000 euro,Türkiye de ise 10 bin euro.Bu aradaki fark koc'un memlekete kazigidir.Yurtdisindan otomobil getirmek cok zor cünkü Koc fabrikayi kurarken gerekli düzenlemeleri yaptirdi milleti yillardir kola kutusundan yapilma kus serisi arabalara mahkum etti.Olayin siyasi boyutu beni ilgilendirmez beni Milli üretime destek vermesi ilgilendirir.O yüzden adini Tayyimobil bile koysa hakkidir.
Cadillac BLS bu. Arka tarafıda değişitirip Saab 9-3 yapmışlar. Ve göstergelerde Saab 9-3. Kısacası yerli bişey yok 2006 yılında ki aracı değiştirip yerli diye kakalıyorlar.
Bu bildiğin Cadillac kardeş, %60 sevinmeye başlamış hemen
![]()
![]()
Cadillac'ın logosunu sök, al sana yerli araç haha![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.