Yerli otomobil görücüye çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyse bu forumda herşey yanlış anlaşılıyor tartışma çıkmasın şimdi

Son düzenleme:
tasarım gerçekten çok iyi sport model olarak çok güzel satılır aslında :D görüntü olarakta farklı herhangi bi arabayı anımsatmıyo gerçi çok fazla araba fotosuna bakan biri değilim ama genede bana bişeyi anımsatmadı :D peugeot tasarımı kabul etmediyse bide şansını türkiyede denesin bence :D bence bi çay içsinler ne dersiniz :D

Benim kuzen kafa hafif kırıktır, Peugeot nun RCZ modeline benzetirim ben hep benim bildiğim Peugeot RCZ 2009 çıkışlı bu çizim 2006 :) kuzen öyle kendi haline takılır halen :D

Ayrıca;

ülkemiz pazarında C ve B segmentindeki araç yoğunluğu bir haylı fazla. Bazılarınız yazmışlar neden spor bir otomobil yok diye.
ilk amaç dışa bağımlılığı azaltmak. Bunun için ilk olarak C ve B segmentine yöneldiler.

Ülkemiz pazarında hyundai accntler, corollolar, focuslar v.s v.s C segmentindeki araçlar 60 ile 70 binden başlıyor.
Bizde üretilecek bu araç 30 bin tl civarından satılır ve 100kmde 2 litre benzin tüketirse, her yerli insan dış markalara neden baksın?

Bu işte ilk olarak kendi insanına sevdireceksin arabayı. Onları mutlu edeceksin. Daha sonra yurt dışı satışlar bir şekilde başlar.

Fransada Renaultlar, Peugeotlar, citroenler çok satıyor. Neden çünki yerli üretim ve ucuzlar.

Son düzenleme:
Şöyle sıcak yatağından osura osura ona buna laf atanlar için konuşması kolay da, onlar sanıyor ki bi anda daha emeklemeden öyle üst segment otomobiller üretilmeli felan :D
50-60 yıl önce de aynısı yaşandı zar zor birkaç araba yapıldı sonra hile hurdayla bir şekilde engellendi. Sonra halk, basın kendi mühendisleriyle dalga geçti diğer ülkelerle kıyasladı felan bir şekilde durduruldu. Önce içimizdeki bu tür insanlardan kurtulalım ki birazcık yol katedebilelim öyle her şey eleştirilmez yerli otomobil yok şöyle yok böyle, yerli telefon yok şu yok bu, yerli tank yapamaz edemez felan filan bu ne böyle :D

Şöyle sıcak yatağından osura osura ona buna laf atanlar için konuşması kolay da, onlar sanıyor ki bi anda daha emeklemeden öyle üst segment otomobiller üretilmeli felan :D
50-60 yıl önce de aynısı yaşandı zar zor birkaç araba yapıldı sonra hile hurdayla bir şekilde engellendi. Sonra halk, basın kendi mühendisleriyle dalga geçti diğer ülkelerle kıyasladı felan bir şekilde durduruldu. Önce içimizdeki bu tür insanlardan kurtulalım ki birazcık yol katedebilelim öyle her şey eleştirilmez yerli otomobil yok şöyle yok böyle, yerli telefon yok şu yok bu, yerli tank yapamaz edemez felan filan bu ne böyle :D

Hocam ben laf atıyorum ama yatağımda değilim halen işteyim :D ya biraz kendimiz olalım halen yerli araba yapıldı yapılacak, yapılsın 4 teker üstünde olsun az yaksın ,binmeyen srfsizdir kendi adıma söylüyorum tabi bunu :)

Bu bildiğin Cadillac kardeş, %60 sevinmeye başlamış hemen :D
cadillac-bls-cad_bls_06_8.jpg

thumbs_b2_36f5b670b7fc56da5d5df2501275482a.jpg

Cadillac'ın logosunu sök, al sana yerli araç haha :D

Her türlü adamla dalga geciliyor :) Bundan önce 11 kisi daha ayni görevdeydi,Hic biri beceremedi,Koc yillardir bu girisimleri engelledi.Bakin ben yurtdisinda yasiyorum sizin orada bindiginiz doblolar burada max 3000 euro,Türkiye de ise 10 bin euro.Bu aradaki fark koc'un memlekete kazigidir.Yurtdisindan otomobil getirmek cok zor cünkü Koc fabrikayi kurarken gerekli düzenlemeleri yaptirdi milleti yillardir kola kutusundan yapilma kus serisi arabalara mahkum etti.Olayin siyasi boyutu beni ilgilendirmez beni Milli üretime destek vermesi ilgilendirir.O yüzden adini Tayyimobil bile koysa hakkidir.

Her türlü adamla dalga geciliyor :) Bundan önce 11 kisi daha ayni görevdeydi,Hic biri beceremedi,Koc yillardir bu girisimleri engelledi.Bakin ben yurtdisinda yasiyorum sizin orada bindiginiz doblolar burada max 3000 euro,Türkiye de ise 10 bin euro.Bu aradaki fark koc'un memlekete kazigidir.Yurtdisindan otomobil getirmek cok zor cünkü Koc fabrikayi kurarken gerekli düzenlemeleri yaptirdi milleti yillardir kola kutusundan yapilma kus serisi arabalara mahkum etti.Olayin siyasi boyutu beni ilgilendirmez beni Milli üretime destek vermesi ilgilendirir.O yüzden adini Tayyimobil bile koysa hakkidir.

İşte yurt dışında olunca bazı şeyler gözden kaçıyor. Hocam o arabalar Türkiyede de aynı para ama üzerine kazık vergiler binince öyle uçuyor. Koçla moçla alakalı değil yani olay

Su direksiyon cok büyük durmus,Biraz daha kücük,kibar ve spor direksiyon olsaymis....

Cadillac BLS bu. Arka tarafıda değişitirip Saab 9-3 yapmışlar. Ve göstergelerde Saab 9-3. Kısacası yerli bişey yok 2006 yılında ki aracı değiştirip yerli diye kakalıyorlar.

Cadillac BLS bu. Arka tarafıda değişitirip Saab 9-3 yapmışlar. Ve göstergelerde Saab 9-3. Kısacası yerli bişey yok 2006 yılında ki aracı değiştirip yerli diye kakalıyorlar.

Aynen öyle şaka gibi ya. Arkadaş millet hibrit, elektrikli vs. vs. araçlar yapmaya çalışıyor bizimkiler bir de yerli üretim diye 2006'daki benzinli aracı alıp modifiye ediyorlar. Yazık günah o projeye verilen paralara.

güzel olmuş bu ilk versiyonu tabi ki başkalarına benzerliği olacak ama geliştirdikçe deneyim kazandıkça daha özgün modeller çıkacaktır.Bu işler böyle

motoru yerlimi üretmiş acaba tüm aksamları motoruda dahil%100 yerliyse tebrik ederim

anlamadığım nokta yerli olması için ille hiç yapılmamış mesela 5 tekerli mi olması gerekiyor ne kadar boş konuşanlar var . Sonra ülke niye ilerlemiyor diye yaygara koparanlarda bunlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri