Yeşil Renkli Dosyalar Açılmıyor

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhaba değerli arkadaşlar makinamıza format atıldıktan sonra d klasöründeki yeşil renkteki dosyalar hiç bir şekilde açılmıyor bunlar bizim için çok önemli hatıra dosyalar dosyalarımızı 2015 yılından itibaren bir umut bekletiriyoruz bitkisel hayata girmiş hasta gibi bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla

ss3n0bj.jpg

i66ifxv.jpg

Son düzenleme:
hocam daha uzmanlar yorum yapacaktır ama dosya uzantında bir problem görünmüyor gibi. En azından birşey bulaşmış olsa dosya uzantısı felan değişirdi diye düşünüyorum.

---------- Spam Engelliyici 15:34 ---------- Önceki Mesaj 15:33 ----------

farklı programlarda açmayı denediniz mi belki codec felan açtırmıyordur (ses dosyaları için diyorum)

hocam daha uzmanlar yorum yapacaktır ama dosya uzantında bir problem görünmüyor gibi. En azından birşey bulaşmış olsa dosya uzantısı felan değişirdi diye düşünüyorum.

---------- Spam Engelliyici 15:34 ---------- Önceki Mesaj 15:33 ----------

farklı programlarda açmayı denediniz mi belki codec felan açtırmıyordur (ses dosyaları için diyorum)

denedim hocam hiç bir şekilde açabilen olmadı bir çok forumda paylaştım saolsunlar 3 -4 ayrı profesyonel arkadaş TeamViewer' dan bağlanıp saatlerce denedi yetkilendirme yapılmasına rağmen hiç bir şekilde açılmıyor

Daha önce dosyalar üzerinde şifreleme benzeri işlem yapmış mıydınız?

"Dosya Gezgini Seçenekleri" / "Görünüm" / "Şifrelenmiş veya Sıkıştırılmış NTFS Dosyalarını Farklı Renkte Görüntüle" yolundaki tiki (varsa) kaldırır mısınız?

Son düzenleme:
Daha önce dosyalar üzerinde şifreleme benzeri işlem yapmış mıydınız?

"Dosya Gezgini Seçenekleri" / "Görünüm" / "Şifrelenmiş veya Sıkıştırılmış NTFS Dosyalarını Farklı Renkte Görüntüle" yolundaki tiki (varsa) kaldırır mısınız?

dediğinizi yaptım hocam renk siyaha döndü ama yine açmıyor

вєякαη;1942923' Alıntı:
dediğinizi yaptım hocam renk siyaha döndü ama yine açmıyor

Muhtemelen dosyalarınızı daha önce "Özellikler" / "Gelişmiş" / "Veriyi Korumak İçin İçeriği Şifrele" olarak işaretlemişsiniz.
Dosyalarınız EFS ile şifrelenmiş.
Ve bu şifreli dosyalar sadece oluşturuldukları makinada açılırlar.
Üzülerek söylemeliyim ki şifreleme esnasında oluşturulan sertifikalar formatla birlikte silindiği için neredeyse hiç şansınız kalmıyor.

1er tane mp3 + resmi, biyere upload edersen açmayı deneyim.

Muhtemelen dosyalarınızı daha önce "Özellikler" / "Gelişmiş" / "Veriyi Korumak İçin İçeriği Şifrele" olarak işaretlemişsiniz.
Dosyalarınız EFS ile şifrelenmiş.
Ve bu şifreli dosyalar sadece oluşturuldukları makinada açılırlar.
Üzülerek söylemeliyim ki şifreleme esnasında oluşturulan sertifikalar formatla birlikte silindiği için neredeyse hiç şansınız kalmıyor.

aynen dediğiniz gibi şifreli kullanıcı hesaplarından birisindeydi ve kardeşim dediğiniz gibi şifrelemiş ve sertifika ile alakalı bir sorun gibi duruyor çünkü denenmedik yöntem kalmadı dosyaların içi dolu ama erişim engelli ilginiz için teşekkür ederim hocam

---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 18:02 ----------

1er tane mp3 + resmi, biyere upload edersen açmayı deneyim.

yüklemeyi denedim fakat olmadı erişim engeli hatası veriyor

çok değerli ise ücret karşılığı veri kurtarma işlemleri yapan ankarada yazılım firmaları var öğrenebilirim isterseniz.fiyatını vs.

Son düzenleme:
вєякαη;1943081' Alıntı:
sorunun hakimi profesyonel kişiler ve ücretli veri kurtarma ekipleri baktı hiç bir sonuç elde edilemedi

Hocam sorun benim anlattığım gibi...
Maalesef bunun çözümünü Microsoft bile sunmuyor.
Dosya kurtarma ve Geri Yükleme işlemlerini deneyin bir de...
Az da olsa şansınız olabilir.

İzinler kısmından mevcut kullanıcıya izin ekleyerek denedinizmi hocam. Biraz karışık bir açıklama oldu ama sorun o gibi geldi bana.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri