Yeşil Sancak Ekibi Kurulmuştur

• Kullanıcı kubmarley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

kubmarley

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.coinskop.com
Arkadaslar guzel yorumlarınız ve tebrık mesajlarınız ıcın sıze tesekkur edıyorum allah sızınde yardımcınız olsun . Ustadlarımızdan ozur dılerek sozumude edıtlıyorum bosverın dertsız basınızı derde sokmayın . Yoluna yoldaş olacagım arkadaslarada butun verecegım emeklerim şimdiden helal olsun . Tesekkurler

Son düzenleme:
Beni dışladın o listeden :D

bide admin yada mod arkadaşlar gelmeden ben seni uyarayim ceza puani yememen için .. tamamiyle bold kullanmak yasak .. Kırmızıyıda sık kullanmışsın oda yasak

Tüh seçilemedik.

Arkadaşlar Alllah yardımcınız olsun.

Kubmarley helal olsun kardeşim. Güzel bir öncülük yaptın.

Evet ''Gerçekten'' bu 4 arkadaşın paraya ihtiyacı var üstüne basa basa söylemişsin lakin bizim yok ihtiyacımız biz hobi olarak para kazanıyoruz. Teşekkürler.

Bol kazançlar Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Katılan arkadaşları ve kubmarley hocamı tebrik ediyorum. Çok güzel bir proje, umarım emeklerinizin karşılığını alır tüm dertlerinize derman olunur.

eğer youtube üzerinden dünya engeli ve görsel eşleşeni geçme bilgisi gibi bir lüksünüz yoksa bu işin tek kazanç sırrı var günde en az 8 saat çalışmak. mesela ibrahim ve faruk, redbulla ayakta duruyor adamlar günde 14 15 saat tempoyla çalışıyor. çok çalışmak kardeş bu işin sırrı. ne kadar çok çalışırsanız o kadar çok olta atarsınız elbet 3 5 i tutar.
allah zor durumda olanlara para kolaylığı versin.

Evet ''Gerçekten'' bu 4 arkadaşın paraya ihtiyacı var üstüne basa basa söylemişsin lakin bizim yok ihtiyacmız biz hobi olarak para kazanıyoruz. Teşekkürler.

Bu arada , Dostum fikir çok iyi harika ama son zamanlarda bu tür başlıklar görmekten biraz yoruldum artık kusura bakmayın..

Anlayan ne tur anlarsa anlar tek tek herkezın acıklamasını yaptım bu sekıl sorular sorulmasın dıye ama ...

eğer youtube üzerinden dünya engeli ve görsel eşleşeni geçme bilgisi gibi bir lüksünüz yoksa bu işin tek kazanç sırrı var günde en az 8 saat çalışmak. mesela ibrahim ve faruk, redbulla ayakta duruyor adamlar günde 14 15 saat tempoyla çalışıyor. çok çalışmak kardeş bu işin sırrı. ne kadar çok çalışırsanız o kadar çok olta atarsınız elbet 3 5 i tutar.
allah zor durumda olanlara para kolaylığı versin.

Çok çalışmak degıl dostum boş çalışmamak emin ol .

Allah yardımcınız olsun. Bize nasip değilmiş.

Bize ytpara da Trabzon !

herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah... Herkese allahtan bol kazanç diliyorum.. [MENTION=11292]kubmarley[/MENTION] kardeşimide tebrik ediyorum..

ücretsiz yapıyor olması yardım severliğini ispatlıyor..

Anlayan ne tur anlarsa anlar tek tek herkezın acıklamasını yaptım bu sekıl sorular sorulmasın dıye ama ...

Ben bu yazımda herhangi bir soru şekli göremiyorum zaten sana dair. Ben de bir yorum getirdim katılırsın katılmazsın orasına sana kalmış. Eleştiri her daim olmalı ki, bazen bir şeyleri düzeltebilelim. Bu benim içinde, sizin içinde geçerli kolay gelsin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri