Yeteneksizsiniz Sezon Birincisi

Bu çocugun birinci olması geçmiş senelerdeki birinci olan adamlara hakaret olmuş gibi.

var bir manyaklık ama anlamadım, en azından karşısında türkçe rap vardı yahu, ya oylayanların yada noterin kafa güzel sanırım... tuhaf.

bizlerde çalıntı içerikten kazanıyoruz beyler bu kadar üstüne gitmeyin

bence halk tepki olsun diye secmis bu cocugu. ve sakin unutmayin ve sasirmayin, insanlarin yaristigi bu yarismada 2 sezon once bi kopek birinci olmustu.

Acun'un önemsemediği belliydi, canlı bile değildi performanslar. Sahne bile değişmemişti, kimse eskisi gibi izlemiyor çünkü. Apar topar birkaç günde yarı final yaptı ve salı günü akşamı bitirdi yarışmayı. Normalde uzattıkça uzatırdı falan, cumartesi ya da pazar akşamı final yapardı ki çok oy gelsin falan diye. Bir an önce bitsin diye uğraştığı belliydi.

bence halk tepki olsun diye secmis bu cocugu. ve sakin unutmayin ve sasirmayin, insanlarin yaristigi bu yarismada 2 sezon once bi kopek birinci olmustu.

Köpek birinci oldu diye bir şey mi var onu eğiten birinci oldu. Köpek kendi kendine öğrendi dimi herşeyi , sonra kendisi başvurdu yarışmaya sonra da kendisi uçağa atladı geldi dimi. Ya harbiden sizin gibi insanlara ne diyeceğimi bilmiyorum nedir bu Acunn Medyayı çekememezlik

bunlara oy verilip kazanıyorlarsa oy verenler tam bir beyinsiz

babuş sen kendinde misin? Sen buna oy kullanmış yüzbinlerce insana nasıl beyinsiz diyorsun? ne hakkın var beyinsiz demeye bende oy verdim ben beyinsiz mi oldum şimdi? yani kusura bakma lafı da sana çevirmek istemiyorum ama bu yaptığın hiç hoş değil bir akraban teyzen halan amcan dayın sen nerden biliyorsun oy kullanmadıklarını?

5 dakikadır izliyorum seyircide öyle fazla tepki vermedi şu an merak ediyorum acaba son 6 dakikada parladı da ondan mı finali kazandı cidden çok ilginç..

Acun Survivor hariç artık program izlettiremiyor.
O yüzden 5-6 ay Survivor yayınlıyor.

Artık sıkıyor butür programlar millet eskisi kadarda izlemiyor zaten.
( not ben hiçbir programını izlemiyorum Acunun )

Her sene daha yeteneksizler 1. olmaya devam ediyor. Bu ne abi şimdi? Komik mi yani? Yetenekte yok. Bunları bizim forumda bile bir çok arkadaş ezberler çıkar.

Giren çıkan size mi onu anlamadım.Beğeni öznel bir şeydir, size göre kötüyse bize görede güzel. Madem beğenmediniz rakiplerine oyverseydiniz. Espiriler çalıntı evet öyleyse gidip sizde anlatsaydınız. Yaa çok boş konusuyorsunuz, anca klavyede eleştirin icraat var mı yok tabikide her zaman oldugu gibi ülkeyi siz kurtaraksınız

konu iyi yada kötü değil konu emek hırsızlığı anlattığı hikayelerin hiçbiri kendine ait değil kardeşim ? millette onu söyle zaten madem internetten çalıp çırpıp anlatarak birinci olunuyor söyleselerdi en baştanda millette ona göre davranılsaydı.Tek taraflı yorum yapmayın sana ait olan bir içeriği bir mizahı izin almayıp sanki kendinin emeğiymiş gibi göstererek bir yarışmaya katılsaydı birinci olup ödül alsaydı yine böyle mi konuşacaktın ?

https://www.youtube.com/watch?v=HYSXOQTZ8y4

evet geçen seneye göre seviye baya düştü ne dansçılar para verip ekip kurup eğitim aldı katıldı neler vardı ama halk bunu seçti saygı gösterin izleyen oy kullanana gerizekalı diyecek zeka var mı sorarlar adama sen ne izliyorsun diye , survivor sanki harikulade bi programdı neyse ona buna laf atacağınıza çıkın kendi icraatınızı gösterin kardeşim sonra küfredersiniz bu velet mi 1. oldu diye..kendim tv8 acuna geçtiğinde beri 3 adam bi kaçkere baktım o da bkm deki eski alışkanlık diye yoksa tv de zor ...her zaman survivor böyle tutmaz yeni projeler bulması lazım all star diye baya ilgi çekti bakalım yeni sezonda yunanlar türkler falan mı yapar aklını kullanır acun artık...

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] bunun nesi yetenek ? ezberleyip çıkmak mı ? biz 3 yıldır makina mühendisi arkadaşlarımla bu espriyi yapıyoruz.Bizim sınıfta 1 kıza 52 erkek düşüyor.
Bu mu yetenek ? ezberlemek mi yetenek ? kusura bakmada akarabam varsa böyle bunları beğenecek aynısını derdim.ve gülmeye birşey demiyorum.buna 1.olsun yetenekli çocuk diyip oy verene diyorum.

Hala köpeğin kazandığı yetenek yarışmasını izleyen var mı ?

Hala köpeğin kazandığı yetenek yarışmasını izleyen var mı ?

Ya ne boş adamlarsınız.Köpeğin kazandığı diyo bide. :) Köpek kazanmadı yarışmayı, onu eğiten insan kazandı.Böyle diyerek o adama hakaret ediyorsun(uz).
Biz Türk'lerin en iyi yaptığı tek şey zaten eleştirmek.İyi de olsa kötüde olsa eleştiririz.

Ya ne boş adamlarsınız.Köpeğin kazandığı diyo bide. :) Köpek kazanmadı yarışmayı, onu eğiten insan kazandı.Böyle diyerek o adama hakaret ediyorsun(uz).
Biz Türk'lerin en iyi yaptığı tek şey zaten eleştirmek.İyi de olsa kötüde olsa eleştiririz.

Hayvan eğitilmez ezberletilir önce farkı bilsen keşke :)

Neyse hocam tartışmaya girip ban yemek için değmez sağolun haklısınız sizin köyünüz daha büyük biz boş adamız siz dünya ve evren için gerçekten çok yararlı şeyler yapacaksınız o yorumdan anlıyorum teşekkürler.İstediğiniz cevabı verin hakaret edin diğer yorumunuzu beğeneceğim sadece.

Acunn başarılı biri zaten bu ülkede başarılı adamı kimse doğru sevmez.Yaptığı programlara gelince diğer kanallar ne yayınlıyor ki adam ne yayınlasın ama izleyiciyi yoruyor bu programlarla

televizyon tarihınin YUZ KARASI ACUN ILICALI. yakında kepenk kapatır

Yeteneksizsiniz :)

500 bin tl yi kaptı cocuk
( heryerde ) spam = para

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri