Yeter artık aç gözlü insanlar !

• Kullanıcı silentspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

silentspy

Kayıtlı Üye
Ya arkadaşlar yarım saat önce takip ettiğim showun yeni bölümü çıktı ilk ben attım zaten 2-3 kişi daha atıyor hep takip ediyorum ama kimin nasibine diye atıyorum hep kim kazanırsa kazansın fakat son 3-4 gündür ne zaman atsam topluluk gelmeye başladı daha yarım saat önce attım yine topluluk geldi 1 tane kanal var daha benden 5 dakka sonra attı videosu hala izleniyor 301'e takıldı şu an.. Kafayı yemek üzereyim..

Onu yapan bu forumdan adım gibi biliyorum çalıştığım dil fransızca, bunu yapan kişiye sesleniyorum Allah seni bildiği gibi yapsın inşaAllah sen ailenden terbiye almamış yüzsüz para köpeği itin tekisin bunu böyle bil. O haram şekilde kazandığın para inşaAllah bir yerinden çıkar haram zıkkım olsun hakkıma girdiğin.

Not : Kimse "yeter artık böyle konulardan bıktım" gibi şeyler yazmasın, empati yapın az siz koltuğunuza yatmış para sayarken biz burada 1-2 kuruş ekmeğimiz var onlarda gitmesin diye uğraşıyoruz. Yorum yazarken dikkatli olun

Ya arkadaşlar yarım saat önce takip ettiğim showun yeni bölümü çıktı ilk ben attım zaten 2-3 kişi daha atıyor hep takip ediyorum ama kimin nasibine diye atıyorum hep kim kazanırsa kazansın fakat son 3-4 gündür ne zaman atsam topluluk gelmeye başladı daha yarım saat önce attım yine topluluk geldi 1 tane kanal var daha benden 5 dakka sonra attı videosu hala izleniyor 301'e takıldı şu an.. Kafayı yemek üzereyim..

Onu yapan bu forumdan adım gibi biliyorum çalıştığım dil fransızca, bunu yapan kişiye sesleniyorum Allah seni bildiği gibi yapsın inşaAllah sen ailenden terbiye almamış yüzsüz para köpeği itin tekisin bunu böyle bil. O haram şekilde kazandığın para inşaAllah bir yerinden çıkar haram zıkkım olsun hakkıma girdiğin.

Not : Kimse "yeter artık böyle konulardan bıktım" gibi şeyler yazmasın, empati yapın az siz koltuğunuza yatmış para sayarken biz burada 1-2 kuruş ekmeğimiz var onlarda gitmesin diye uğraşıyoruz. Yorum yazarken dikkatli olun

Aynı şahıs bugün benim dizi kanalıma topluluk atmış sanırsam.

Aynı dil çünkü .

Sadece helal olsun diyorum.

Aynı şahıs bugün benim dizi kanalıma topluluk atmış sanırsam.

Aynı dil çünkü .

Sadece helal olsun diyorum.

Bıktım abi bıktım yemin ederim bıktım ya ulan 3.5k aboneli kanalım gitti o ******** yüzünden ya bak ciddiyim 200 dolar daha kazansam bana yeticekti şimdi ben nasıl kazanıcam o parayı kasım'ın 20 sine kadar ya el insaf abi el insaf..

valla bir yıl önce fransızca dizi atmıştım aramızdan biri iki sahte telif yollamıştı.
bir de edit yapıyorum diye kendini haklı çıkarmaya çalışıp banlanmamıştı.o adamlar şimdi bu yöntemi forumdan öğrendi ve bunları yapıyor.

malesef youtube bi önlem almadıkça bu hep böyle devam edecek

Kardesim adamda Allah korkusu yok ki senin burada yazdıklarınla insafa gelsin.
Burada konu acarak sadece kendini biraz rahatlatırsın.
YouTube kanal kapatma sistemini su telif sistemine getirse kimse böyle zırt pırt ne telif atar ne de topluluk.

Geçmiş olsun arkadaşlar .Sağlık olsun yılmadan çalışırsanız elbet bir gün büyük işlere imza atarsınız.Asla pes etmeyin.

valla bir yıl önce fransızca dizi atmıştım aramızdan biri iki sahte telif yollamıştı.
bir de edit yapıyorum diye kendini haklı çıkarmaya çalışıp banlanmamıştı.o adamlar şimdi bu yöntemi forumdan öğrendi ve bunları yapıyor.

ne yöntemi hocam flagın yöntemi de mi var ya. Ya benim anlamadığım bu herif girer 3-5 kanaldan flaglar ama kocaman kanal 3-5 flaga gider mi Allah aşkına saçmalığa bak

malesef youtube bi önlem almadıkça bu hep böyle devam edecek

maalesef öyle ama tek sözüm HARAM ZIKKIM OLSUN

Kardesim adamda Allah korkusu yok ki senin burada yazdıklarınla insafa gelsin.
Burada konu acarak sadece kendini biraz rahatlatırsın.
YouTube kanal kapatma sistemini su telif sistemine getirse kimse böyle zırt pırt ne telif atar ne de topluluk.

Orası maalesef öyle. Ben sırf kul hakkına girmeyip kendi helal ekmeğimin peşinde koşmaya çalışıp nasipse nasip diye girdiğim işte adam gelip haram yoldan kazancını arttırmaya çalışıyor ama Allah büyük Allah'ıma güvenim sonsuz yanına bırakmaz o itin.

lan varya ne küfür edilcek konu ha keske 1 kerelik izin verilse bu konuda

Geçmiş olsun arkadaşlar .Sağlık olsun yılmadan çalışırsanız elbet bir gün büyük işlere imza atarsınız.Asla pes etmeyin.

hocam inanın 1 yıldır uğraşıyorum sürekli olmasa da daha yeni yeni günlük 200 TL'ye yakınlaştım 2 hafta devam etti sonra çekemeyen ******** evlatları flag attı işte bu işler niye böyle anlamıyorum ulan 2-3 kuruş kazanıcaz onlarda gözleri var ya

---------- Spam Engelliyici 23:55 ---------- Önceki Mesaj 23:54 ----------

lan varya ne küfür edilcek konu ha keske 1 kerelik izin verilse bu konuda

aynen öyle.. Zaten sabahtan beri sövmekten edicek küfür kalmadı artık. Youtube'da videonun altında ana bacı sövdüm zaten.

hocam inanın 1 yıldır uğraşıyorum sürekli olmasa da daha yeni yeni günlük 200 TL'ye yakınlaştım 2 hafta devam etti sonra çekemeyen ******** evlatları flag attı işte bu işler niye böyle anlamıyorum ulan 2-3 kuruş kazanıcaz onlarda gözleri var ya

aynen öyle.. Zaten sabahtan beri sövmekten edicek küfür kalmadı artık. Youtube'da videonun altında ana bacı sövdüm zaten.

öyle hocam böyle insanlara ne desen boş kanı bozuklar

öyle hocam böyle insanlara ne desen boş kanı bozuklar

Girdiğimiz günaha bile değmiyor bu ********ler ama işte elde değil. Sanki elinden kategoriyi çalan var ya öyle bi hırs yapmış ki ******** herif önüne çıkan bütün videolara flagı koymuş ne bu para kazancı anlamıyorum ya tamam ihtiyacı var herkesin de sen niye başkasının ekmeğine el koyuyosun ki sadece benim için değil

bu forumda herkes ya kredi kartı ödüyor yada evine ekmek götürüyor ama adam hala çok para kazanmış daha daha çok kazamanın peşinde. Allah akıl fikir ihsan etsin

böyle insanlar başka kişilerin 3-5 kuruş kazanmasını önleyince ellerine ne geçiyor ALLAH aşkına hiçmi vijdan mehamet yok youtubeninde önlem alması lazım bu kadar kolay olmamalı böyle bu tür şeyler

Girdiğimiz günaha bile değmiyor bu ********ler ama işte elde değil. Sanki elinden kategoriyi çalan var ya öyle bi hırs yapmış ki ******** herif önüne çıkan bütün videolara flagı koymuş ne bu para kazancı anlamıyorum ya tamam ihtiyacı var herkesin de sen niye başkasının ekmeğine el koyuyosun ki sadece benim için değil

bu forumda herkes ya kredi kartı ödüyor yada evine ekmek götürüyor ama adam hala çok para kazanmış daha daha çok kazamanın peşinde. Allah akıl fikir ihsan etsin

kategoriye tekrar gir ama saglam bi kanalla gir abonesi felan olsun. öyle 3-5 flagla kapatamaz. sonra 1ci sırayı alırsın ne yaparsa yapsın alamaz senden kategoriyi.

Abicim bu adamlar Fakir Fakir ne yapsınlar karakter fakiri insanlar ekmek parası derdinde herkes tamam çok kazanmak istiyorsun herkes istiyor o zaman yap ceo çalışması kazan böyle abuk sabuk şeylerle kazanmaya çalışmak ayıptır günahtır ya geçmiş olsun bu arada!.

koskoca yt neyi paylaşamıyonuz anlamadım herkes kendi çapında çalışsın nedir bu sizden çektiğimiz. !

kategoriye tekrar gir ama saglam bi kanalla gir abonesi felan olsun. öyle 3-5 flagla kapatamaz. sonra 1ci sırayı alırsın ne yaparsa yapsın alamaz senden kategoriyi.

hocam diyorum ya zaten 3.5k abonem vardı videoları hep paylaşırdım genelde ilk ben paylaşırdım sadece başlık girsem, etiket ve açıklama girmesem bile hep en üst sırada benim videolarım çıkardı ama adam ne zaman yeni video atsam flagı bastı topluluk üstüne topluluk geldi kanal kapanmadı ama kanalda hiç bir yere erişemiyorum.. Kaç defa itiraz ettim ne yanıt var ne bir şey..

Anlıyorum sizi hocam tam para kazanma umudunuz açılıyor seviniyorsunuz.Birde bakmışsınız tüm paranız bir anda gidiyor çok kötü bir duygu allah sabır versin

hocam diyorum ya zaten 3.5k abonem vardı videoları hep paylaşırdım genelde ilk ben paylaşırdım sadece başlık girsem, etiket ve açıklama girmesem bile hep en üst sırada benim videolarım çıkardı ama adam ne zaman yeni video atsam flagı bastı topluluk üstüne topluluk geldi kanal kapanmadı ama kanalda hiç bir yere erişemiyorum.. Kaç defa itiraz ettim ne yanıt var ne bir şey..

o zaman yapılacaklar belli bunu yapan şahısla iletişime gecin ve açık, sert bir dille uyarın, yok cevap vermez yada artislik yaparsa zaten yapacagınız şey belli,

hiç bir türlü şahsa karşı galip gelemezseniz kategoriyi forumda paylaşın kimse kuruş kazanamaz zaten:D:D

Bu para görgüsüzlüğü bizim insanımıza has olduğunu düşünüyorum...
Ne diyelim doğruyu bulurlar inşAllah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri