Yeter artık aç gözlü insanlar !

• Kullanıcı silentspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Sağolun hocam.. Bu arada konuşmaların fotoğraflarını falanda çektim pazartesi günü saat 22:00'a kadar youtube kanalının altında - bana flag atan şahısın kanalının altında - istediğim şeyleri yapmazsa eğer bana ulaşmazsa o kategori pazartesi günü 22:01'de ytparada herkesin eline geçer çöp olur. Bende daha kategoriler var sıkıntı yok benim için tek sıkıntı flag atıp adilik yapmasıydı. Ama eğer dediklerimi yapıpta ulaşırsa bana ve kendini kanıtlarsa buradan özür dilyeceğim ondan şüphelendiğim için ve diğer kanala geçicem. İsminide ifşa etmiyeceğim. Şu an bunu okuyor biliyorum o yüzden azcık adamsan dediklerimi yapıp bana ulaşırsın.

Hocam çok çok özel değilse içeriği özelden yazar mısınız ?

partner calısıyorsan dostum ulke engeleme var turkıye ıngıltere azerbaycan ırakgıbı ulkelerı engelle senı flaglayan videonu göremez

iyi kazançlar.

partner calısıyorsan dostum ulke engeleme var turkıye ıngıltere azerbaycan ırakgıbı ulkelerı engelle senı flaglayan videonu göremez

iyi kazançlar.

Hocam çok sağolun bak bu hiç aklıma gelmemişti :)

Alttaki mesajı başka konuya yazmıştım şimdi tekrar yazıyorum kopyala yapıştır şeklinde :

Topluluk hakkında gelen mail saate ve tarihe bakın :

Y5VodZ.png

videoyu yüklediğim saat ve tarihe bakın :

lz4A4r.png

aradaki zamna bakar mısın 1 saat 10 dakka falan ya bu arada nasıl youtube tespit edicekte falan filan hepsi yalan ya yazıyor zaten işaretlenmiş diye. Ama pazartesi günü bu kategoriyi forumda paylaşıcam

Ulke engelleyeceksen aralarina vietnam ve hindistanida ekle.

Calistigin dilin onemi yok, bu soyledigim ulke vatandaslarida her turlu icerige flag, sahte telif atiyorlar. Ornegin film sektoru komple turk, hint ve vietnamlilarin elinde.

hocam çalıştığım kategori fransızca, tamam diğer ülkeleri engelledim fakat o videoları atmak için vds şart. Adamın vds lokasyonu fransa veya ingilteredir. O biraz sıkıntı, kanal engelleme falan yok mu ya

iyice içine ettiler youtube'nın bir grup kurup bu tarz kişileri tespit edip bizde flaglamalıyız onları aslında 3-5 lira için bu yapılmaz ki ama nasıl bi zihniyettir bu ahlaksızlar
Geçen intar eden Mehmet adındaki kişinin videosu youtubenın ana sayfasını esir almış nerdeyse
66Md17.jpg

Arkadaşlar ya birisi hakikaten bot yazdı kanallara flag atıyor yada youtube kendisi önlem aldı. Çünkü çizgi filmde bugün açtığım kanalların hepsi daha video yüklenme aşamasında topluluk ihtarı aldı. Kanallar özel urlsi ve kanal başlığıda çizgi film adı. Eğer bot bu isimde kanalı bile görüp flag atıyorsa ki bana göre bu ihtimal ağır basıyor, muhtemelen biri bot yazdı belli kelimelerde açılan yeni kanalları hemen flaglıyor farklı iplerden. -Ki botla bunu hazırlamak zor değil. Bugün açtığım çizgi filmler hepsinde aynı durum oldu.

Benim aklımda da bot açtıklarına dair bir düşünceler var. Programlama bilgisi olan gayet kolay yapabilir fazla zor bir şey değil

Çoluğunun çocuğunun ilaç parası olur inşallah ne diyelim. En kötü acıları yaşasın mahvolsnlar.. İnsanların emeğinde gözü olan böyle utanmaz insanlara Fetullah Gülenvari Beddua edilir anca.. Kul hakkı ALLAHın affetmeyeceği tek ( en büyük günah'sa ) Bu günahı işleyen köpeklere kombo beddua seansını başlatmış bulunuyorum :F

Çoluğunun çocuğunun ilaç parası olur inşallah ne diyelim. En kötü acıları yaşasın mahvolsnlar.. İnsanların emeğinde gözü olan böyle utanmaz insanlara Fetullah Gülenvari Beddua edilir anca.. Kul hakkı ALLAHın affetmeyeceği tek ( en büyük günah'sa ) Bu günahı işleyen köpeklere kombo beddua seansını başlatmış bulunuyorum :F

Çok doğru söyledin kardeşim bende bunu izah etmeye çalışıyordum..

Üstadlarım affınıza sığınırak şunu söylemek istiyorum;

Asla bu flag atanları savunmuyorum ama Kul hakkı, insanların emeklerinden bahsedilmiş.Atladığınız birşey var. Hepimiz bu videoların gerçek sahiplerinden izinsiz videoları gidip youtube atıyoruz.Böyle beddua ederek kendimize zarar veririz. Ettiğimiz beddualar ileride birgün başımıza gelir.
Spam çalışarak yapıyorsak bunlara katlanmalıyız.

Üstadlarım affınıza sığınırak şunu söylemek istiyorum;

Asla bu flag atanları savunmuyorum ama Kul hakkı, insanların emeklerinden bahsedilmiş.Atladığınız birşey var. Hepimiz bu videoların gerçek sahiplerinden izinsiz videoları gidip youtube atıyoruz.Böyle beddua ederek kendimize zarar veririz. Ettiğimiz beddualar ileride birgün başımıza gelir.
Spam çalışarak yapıyorsak bunlara katlanmalıyız.

iyide kardeşim biz gerçek video atanın kanalını yok etmiyoruzkii. bildigin kopyasını yapıyıoruz ve bizim videoyu gören bir kişi arkadaşına söyledigi zaman videoyu arattıgında yine ana kanalın sahibine yarıyor.. eşleşen gönderse yine videonun ilk sahibine yarar.. bu forumdaki % 1 kişi anca sadece özgün yapıyordur o kadar takılma internet paylaşmakdır. Bizim isyanımız kinimiz nefretimiz Kalpsiz hain ....... larına .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri