Yeter artık aç gözlü insanlar !

• Kullanıcı silentspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Anlıyorum sizi hocam tam para kazanma umudunuz açılıyor seviniyorsunuz.Birde bakmışsınız tüm paranız bir anda gidiyor çok kötü bir duygu allah sabır versin

Amin hocam çok sağolun.. Ya kanal kapanmadı ama hiç bir yere erişemiyorum sadece kanal kısmı gözüküyor diğer yerlere gelen mailde 2 hafta erişimimin olmadığı yazıyor.. Kanalın içinde 921 dolar birikmişti 2-3 gün kazancı da yansımamıştır eminim topluluk attı şe-ref-siz-ler çünkü.. Ya benim hedefim vardı görmüşsünüzdür bilgisayar topluyordum benim için 2.5 milyar para lazımdı yani bana 1.300 dolar daha olsa yeticekti alacaktım bilgisayarı özgün kanal açıp twitchten falan canlı yayın yapacaktım. Ama nasip etmedi ********ler. İnşallah Allah'ım da onlara nasip etmez hiç bir şeyi.. Ama hakkım haram zıkkım olsun onlara

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:06 ----------

o zaman yapılacaklar belli bunu yapan şahısla iletişime gecin ve açık, sert bir dille uyarın, yok cevap vermez yada artislik yaparsa zaten yapacagınız şey belli,

hiç bir türlü şahsa karşı galip gelemezseniz kategoriyi forumda paylaşın kimse kuruş kazanamaz zaten:D:D

Ya zaten mail attım videounn altına da ana bacı sövdüm aklıma ne geliyosa sövdüm.

Pazartesi günü bir kaç kez daha deneyecem eğer hala devam ederse kategoriyi foruma vericem sırf o kahpe evladına inat :) Zaten paylaştığım anda sesini çıkartır o "kategorimi ifşa ettin" diye heh işte o zaman hem banı yer hemde bir kahpenin daha kim olduğunu öğrenmiş oluruz :) madem haram zıkkım kazanıcak herkesi flaglıyacak o kategoriyi ifşa etmezsem bende bir şey bilmiyorum buraya yazıyorum

Son düzenleme:
Benim de belali bi kategorim var hocam belki butun ytparaya ekmek cikar ama soysuzun biri 24 saat icinde flaga boguyor kanallari yapacak bisey yok farkli kategorilere yoneleceksin nasil olsa sonu yok allahindan bulsun

Arkadaşlar kusura bakmayın...Tamamen cahilliğimden soruyorum telif atanın kim olduğunu görebiliyoruz ve maili falan belli iletişime geçmeye çalıştığımızda ulaşabiliyoruz...Burada da sözü geçmiş topluluk atan kişinin mailini nereden görebiliyoruz ben bulamadım bir türlü...

Geçmiş olsun. Anladığı dilden konuşmak lazım böyle arkadaşlarla.

geçen bi şey gördüm YT'De :) çok izlenmişti.. aynısını bölümü farklı yerden bulup kendim editleyip attım doları yaktım.. 301 oldu şak topluluk geldi.. bu forumdan olduğuna bahse girebilirim yani.. ama bi hafta sonra baktığıma onun kanalda gitmişti :)

aman ne üzüldüm ne üzüldüm :D dinsizin hakkından imansız gelirmiş.. boşverin arkadaşlar takılmayın bunlara. moral bozmasın gülün geçin..

kategoriye tekrar gir ama saglam bi kanalla gir abonesi felan olsun. öyle 3-5 flagla kapatamaz. sonra 1ci sırayı alırsın ne yaparsa yapsın alamaz senden kategoriyi.

Bende kimse indiremez diyordum da topluluktan yerlerde baya sağlam dediğim kanalım. Takır tukur atıyorlar bide.. 1 video izlensin tak sabaha topluluk. Bunu yapan yüksek ihtimalle aynı kişi benim dil fransızca değil ama bende aynılarını yaşıyorum son 1 haftadır kafayı yediler.. Karşılık görürlerse vay hallerine ben sabrediyorum bakalım..

Bu tur haberleri gorunce acemilere,yeni baslayanlara birsey ogretmek gelmiyor icimden. Eskiden bukadar yoktu flag,telif falan. Gun gectikce cogaliyor.
Yani kendi sonumuzu kendimiz hazirliyoruz bir bakima.Besliyoruz kargayi oyuyor gozumuzu !

2500 aboneli de benim kanalı yediler aynı şekilde.
yazık ne diyim.

Çok kötü şeyler yazdım yazdım sildim. Yakışmaz bize diye. İşte adam değil ki, sövsen umrunda olmaz bir güzel döveceksin şєrєfsizlєri.

Bunu niye yaparlar anlamam. Ya arkadaş videon bir alt sırada olsun veya üstte olsun sende kazan oda buda kazansın. Niye savaş açarsın ki dimi. Niye telif atarsın. Niye kapattırırsın kanalı anlamam. Valla genelde spam çalışmam ama böyle herifler yüzünden hiç bir şey yapılmaz. Bu kadar gerizekalı bir toplum varken bu kadar aç insanlar varken youtube nereye kadar gidecek bilmem. 5000 tane kanal açarlar birde yetmezmiş gibi sıra kavgası yaparlar. Geçmiş olsun.

Bunlara youtube'dan " doğuş reis " videosunu armağan ediyorum

Foruma konu açmanın hiç bi faydası yok elinde kim olduguna dair bişey varsa modlara gönderirsin bulunur cezası verilir. Her açılan konu yeni flagcılar doguruyo haberiniz yok!

Yapacağın şey çok basit. Adama güzel bi dille bunu yapmamasını, aksi halde o kategoriyi paylaşacağını ve kendisinin de artık kazanamayacağını söyleyeceksin.

Eğer benim kazanmamı engeliyorsa o da kazanamasın.

Paylaşırsın burada kategoriyi o zaman görürüm onu, telif/toplululuk vs atmak nasıl bi hismiş.

Bu kadar basit.

O........ isimli içerikte bir yıldır kimse kimseye bulaşmazdı.son dört-beş gündür adamın biri her dilde yüklemeye flag atmaya başladı.bende şu anda adsense yok.bin izlenime gelince partnere atarım ama bu daha yükler yüklemez ışığı kırmızıya çeviriyor.

gece on gibi bir kanalı çöp etti.gecenin üçünde başka kanal açıp yükleme yaptım ona da el attı.az diğer kanallarla ilgileneyim bende bu içerikte kanal bırakmam...

Adamla Youtube kanalından konuşuyoum ppazartesi günü saat 22:00 a kadar süre verdim eğer o saate kadar dediklerimi yapmaz ise o kategoriyi ytparada bilmeyen kalmayacak. Şu an bunu okuyor biliyorum oda bu forumdan, birde konuştuğumuz üsluplrı beğenmemiş :D öyle ********lere nasıl yorum yapıcaz ki iltifat mı bekliyorlar :D neyse ben diyeceğimi dedim herkesşahit işu an :D

mobilden gönderildi.

Amin hocam çok sağolun.. Ya kanal kapanmadı ama hiç bir yere erişemiyorum sadece kanal kısmı gözüküyor diğer yerlere gelen mailde 2 hafta erişimimin olmadığı yazıyor.. Kanalın içinde 921 dolar birikmişti 2-3 gün kazancı da yansımamıştır eminim topluluk attı şe-ref-siz-ler çünkü.. Ya benim hedefim vardı görmüşsünüzdür bilgisayar topluyordum benim için 2.5 milyar para lazımdı yani bana 1.300 dolar daha olsa yeticekti alacaktım bilgisayarı özgün kanal açıp twitchten falan canlı yayın yapacaktım. Ama nasip etmedi ********ler. İnşallah Allah'ım da onlara nasip etmez hiç bir şeyi.. Ama hakkım haram zıkkım olsun onlara

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:06 ----------

Ya zaten mail attım videounn altına da ana bacı sövdüm aklıma ne geliyosa sövdüm.

Pazartesi günü bir kaç kez daha deneyecem eğer hala devam ederse kategoriyi foruma vericem sırf o kahpe evladına inat :) Zaten paylaştığım anda sesini çıkartır o "kategorimi ifşa ettin" diye heh işte o zaman hem banı yer hemde bir kahpenin daha kim olduğunu öğrenmiş oluruz :) madem haram zıkkım kazanıcak herkesi flaglıyacak o kategoriyi ifşa etmezsem bende bir şey bilmiyorum buraya yazıyorum
Dostum o kanala erişimin açılınca video atamayacaksın. Aynısı benim başıma geldi. 3 gün sonra da kanalım kapandı. 5k aboneliydi.

Dostum o kanala erişimin açılınca video atamayacaksın. Aynısı benim başıma geldi. 3 gün sonra da kanalım kapandı. 5k aboneliydi.
Hocam zaten dün akşam itibari ile kanal kapandı.. Quiz kanaldı içinde 1 ekimden 13 ekime kadar 921 dolar vardı quiz bunu öder mi? Öderse 1 ay geç öder diye biliyorum aralıkta mı öder yani?

Uzaydan tapatalk ile gönderildi.

O........ isimli içerikte bir yıldır kimse kimseye bulaşmazdı.son dört-beş gündür adamın biri her dilde yüklemeye flag atmaya başladı.bende şu anda adsense yok.bin izlenime gelince partnere atarım ama bu daha yükler yüklemez ışığı kırmızıya çeviriyor.

gece on gibi bir kanalı çöp etti.gecenin üçünde başka kanal açıp yükleme yaptım ona da el attı.az diğer kanallarla ilgileneyim bende bu içerikte kanal bırakmam...

yapan kişinin kanalını biliyorsan gönder bakalım icabına.Pek bilgim yok fakat hesap var bayağı.

Hocam zaten dün akşam itibari ile kanal kapandı.. Quiz kanaldı içinde 1 ekimden 13 ekime kadar 921 dolar vardı quiz bunu öder mi? Öderse 1 ay geç öder diye biliyorum aralıkta mı öder yani?

Uzaydan tapatalk ile gönderildi.

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] Quiz ile alakalı birisi. Ancak o cevaplar ben partner çalışmıyorum. Geçmiş olsun bu arada.

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] Quiz ile alakalı birisi. Ancak o cevaplar ben partner çalışmıyorum. Geçmiş olsun bu arada.

Sağolun hocam.. Bu arada konuşmaların fotoğraflarını falanda çektim pazartesi günü saat 22:00'a kadar youtube kanalının altında - bana flag atan şahısın kanalının altında - istediğim şeyleri yapmazsa eğer bana ulaşmazsa o kategori pazartesi günü 22:01'de ytparada herkesin eline geçer çöp olur. Bende daha kategoriler var sıkıntı yok benim için tek sıkıntı flag atıp adilik yapmasıydı. Ama eğer dediklerimi yapıpta ulaşırsa bana ve kendini kanıtlarsa buradan özür dilyeceğim ondan şüphelendiğim için ve diğer kanala geçicem. İsminide ifşa etmiyeceğim. Şu an bunu okuyor biliyorum o yüzden azcık adamsan dediklerimi yapıp bana ulaşırsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri