Anlıyorum sizi hocam tam para kazanma umudunuz açılıyor seviniyorsunuz.Birde bakmışsınız tüm paranız bir anda gidiyor çok kötü bir duygu allah sabır versin
Amin hocam çok sağolun.. Ya kanal kapanmadı ama hiç bir yere erişemiyorum sadece kanal kısmı gözüküyor diğer yerlere gelen mailde 2 hafta erişimimin olmadığı yazıyor.. Kanalın içinde 921 dolar birikmişti 2-3 gün kazancı da yansımamıştır eminim topluluk attı şe-ref-siz-ler çünkü.. Ya benim hedefim vardı görmüşsünüzdür bilgisayar topluyordum benim için 2.5 milyar para lazımdı yani bana 1.300 dolar daha olsa yeticekti alacaktım bilgisayarı özgün kanal açıp twitchten falan canlı yayın yapacaktım. Ama nasip etmedi ********ler. İnşallah Allah'ım da onlara nasip etmez hiç bir şeyi.. Ama hakkım haram zıkkım olsun onlara
---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:06 ----------
o zaman yapılacaklar belli bunu yapan şahısla iletişime gecin ve açık, sert bir dille uyarın, yok cevap vermez yada artislik yaparsa zaten yapacagınız şey belli,
hiç bir türlü şahsa karşı galip gelemezseniz kategoriyi forumda paylaşın kimse kuruş kazanamaz zaten![]()
Ya zaten mail attım videounn altına da ana bacı sövdüm aklıma ne geliyosa sövdüm.
Pazartesi günü bir kaç kez daha deneyecem eğer hala devam ederse kategoriyi foruma vericem sırf o kahpe evladına inat
Son düzenleme: