Yeter Artık Bazı Bölümler Kapatılsın

• Kullanıcı Owen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
Dün üyenin biriyle forumda yanlış Bilgi verdiği için tartıştık.
Adamın bana özelden yazdığı şu şekilde birşey.

XxX adlı üye : Ben zaten forumda sadece okuyorum, yani yazmasamda olur, Diyorum o zaman neden yanlış bilgi veriyorsun bilmediğin şeyler hakkında.

Yani sadece üye olup Foruma hiçbirşey katmayan üyelerde var.
Sadece bilgi alıyorlar.
Bilgi vermeye gelincede yanlış bilgi vermeye çalışıyorlar.

---

Foruma üyelikler kapalı ama Adminler Vs davetiye atabiliyor herhalde istek bölümü var sürekli yeni üye olanlar var.

Kısaca Bencede forumun en gereksiz konularını bile Misafir üyeler okumasın.
Çok zor birşey değil, Forum panelinden yapılabilir bu.

İlerki zamanda da yeni üye olan üyeler bazı bölümlere kısıtlı yada hiç gimeyebilir.

Burda hangi yöntem paylaşılsa 2 gün geçmeden YT adminleri bu forumu takip edercesine o açığı kapatıyor.

Ya gerçekten bu forumu takip ediyorlar yada biz Türkler olarak bu işin Suyunu çıkarttığımız için YT Adminleri her açığı kapatıyor.

Kim ne derse desin Şuanda TR'DEKi en iyi YT forumu burasıdır.
Buradaki üyelerinde bir ayrıcalığı olmalıdır diye düşünüyorum.
Yabancı forumlarda paylaşılmayan birçok konu bu Forumda mevcut.
Biz Spamı yaşatmaya çalışıyoruz Yt bir önlem alıyor karşısına bir yöntemle Biz çıkıyoruz.

mührümü basarım bu düşüncelere.

katılıyorum forum misafirlere kapatılsın.

Dün üyenin biriyle forumda yanlış Bilgi verdiği için tartıştık.
Adamın bana özelden yazdığı şu şekilde birşey.

XxX adlı üye : Ben zaten forumda sadece okuyorum, yani yazmasamda olur, Diyorum o zaman neden yanlış bilgi veriyorsun bilmediğin şeyler hakkında.

Yani sadece üye olup Foruma hiçbirşey katmayan üyelerde var.
Sadece bilgi alıyorlar.
Bilgi vermeye gelincede yanlış bilgi vermeye çalışıyorlar.

---

Foruma üyelikler kapalı ama Adminler Vs davetiye atabiliyor herhalde istek bölümü var sürekli yeni üye olanlar var.

Kısaca Bencede forumun en gereksiz konularını bile Misafir üyeler okumasın.
Çok zor birşey değil, Forum panelinden yapılabilir bu.

İlerki zamanda da yeni üye olan üyeler bazı bölümlere kısıtlı yada hiç gimeyebilir.

Burda hangi yöntem paylaşılsa 2 gün geçmeden YT adminleri bu forumu takip edercesine o açığı kapatıyor.

Ya gerçekten bu forumu takip ediyorlar yada biz Türkler olarak bu işin Suyunu çıkarttığımız için YT Adminleri her açığı kapatıyor.

Kim ne derse desin Şuanda TR'DEKi en iyi YT forumu burasıdır.
Buradaki üyelerinde bir ayrıcalığı olmalıdır diye düşünüyorum.
Yabancı forumlarda paylaşılmayan birçok konu bu Forumda mevcut.
Biz Spamı yaşatmaya çalışıyoruz Yt bir önlem alıyor karşısına bir yöntemle Biz çıkıyoruz.

Evet evet işte bende bu olaya katılıyorum.

Amaç ne ? İnsanları foruma üye yaparak mı bilgi edinmelerini sağlamak yoksa üye olmadan bilgi edinmelerini mi sağlamak.
Yoksa tamamen her forum anlayışı gibi hem bilgi verip bilgi almasını mı sağlamak.

İnsanlar bilgisini alıp çıkıyor. Bir Dünya forumda adam var böyle. Onların üye olmayanlardan ne kalır yanı var? Yani tamam belki bu işe yeni başlamış olabilirsin vs vs. Ama eski üye olup bilgi vermeyeni de var.

Açıkçası ben bu durumu hep görüyorum böyle olunca da insanın bilgi paylaşmaya iştahı kaçıyor.

Forumda bilgili arkadaşlar hangi soruna çözüm bulsalar belli zaman sonra youtubede karşı atağa geciyor Kesınlıkle forumumuzda youtubenın ajanları veya ispiyoncuları var asıl buna bir çözüm bulmak lazım Bu ünlem cıktığı ilk günler video atıyordum ünleme düşüyordu Bende adını değiştirip formatını değiştirip para kazanmasını aktıf edıyordum Şimdi bir işe yaramıyor

Üyelik alımı kapansa, ziyaretçiler giremese daha iyi olacağından eminim.

herkes aynı görüşte ben farklı görüşü olan birini görmedim adminlerin bi anket açması gerekir

kritik yöntemlerin açıklandığı konular ziyaretçilere kapanmalı kesinlikle,belki uzun süre çalışacak yöntemler sırf bu yüzden kısa zamanda patlıyor diye düşünüyorum.

Forumu misafirlere kapatmak neden bu kadar zor geliyor? Şu konuya bakıyorum herkes hem fikir işte, oylama sunun yapalım mı diye %80 i yapalım diyeceğini düşünüyorum.. Bence bu konuyu forumca ankete sunarak karar verelim?

Zor olan misafirlere kapatmak degil. Bu islem 1 dakikadan fazla surmez. Benim anlatmaya calistigim sey forumdaki herkes COK iyi niyetli de , forumdaki kotu niyetliler(Daha basini disari cikarmayanlar) tum konulari okuyup bilgileri alabilecekken , gercekten iyi niyetli , birseyler ogrenmek isteyen hatta ogretmek isteyen FAKAT konulari okuyamayan /ileri giderek uye alimini surekli kaparsak uye olamayan kisiler ne yapacak ????

Siz buna bir cozum bulun saglikli yukaridaki istediginiz seyi yapmak zor degil.

Forumdakilerin %100'u kendini bu ise adamis iyilik melekleri , kimseyi zarari yok ama disaridaki adam forumu okuyunca bunlarin cogu kotu niyetli yaklasimi cok yanlis ve sebep gosterilemez. Bu sebeple forumlarin kapatilmasi yanlis olur.

bence bazı özel bölümlere mesaj girilmesi için mesaj sınırı getirilmeli 500-1000 gibi. her önüne gelen giremez bu yöntemle.

Bu mantikli . Forumda 500 mesaji olan kisi post kasipta hesabini tehlikeye atmak istemeyecegine gore bu uygulanabilir.

En azından dolandırıcılığı yapan kişi Adam olmuş olur, bir daha yeltenmez bu işe :)

Adam olsa, adam olma niyeti olsa dolandiricilik yapmaz.

Dışarıda olan ve buraya kayıtlı olanın en az %90 fazlasında insan burayı takip ediyor ve kötüye kullanıyor. Benim bahsetmek istediğim şey bu.

Forumda ki herkes art niyetli olsa bile dışarıda olan art niyetli insanların en az %10 u kadardır. Ben dışarıda olanların, YouTube yöneticilerin geliştirdiği düzenlemelere kadar bahsettim. Sizlerin paylaştığı örneğin Serkan hocamızın paylaştığı "film yayınlama konusu" ndan sonra full izle kelimesinde 10 kişi çıkarken şimdi 500.000 sonuç çıkıyor. Bu çıkan sonucun neredeyse tamamı Türk ve spam bile diyemeyeceğim; sahte görsel ekleme, p*rno grafik görsel ekleme türünden.

Bir de şu pencere var, Serkan hocamıza hukuksal işlem yapılsa ve sahtecilik, w*arez/telif hakkı gerektiren içerik yayınlama, w-arez/telif hakkı gerektiren içerik yayınlamaya teşvikten başı ağrımaz mı? Ağrır. Bunlara siz büyükler veya bilgililer daha çok dikkat etmelisiniz. Bunun gibi bir sürü pencere açabilirim. Lütfen kimseyi mağdur etmeden, daha fazla kişinin canının yanmasına izin vermeden hatta bu sıkıntılı sürecin kanser gibi yayılmasını sağlamadan ani hamleler yapıp sorunu çözün. Bunların başımıza gelmesini desteklemediğinizi farz ederek.

Biz nasil Serkan veya bir baskasinin hukuki olarak basinin agrimamasi icin ugrasiyor isek ornek olarak verdiginiz seyleri formda tutmamak icin caba sarfediyorsak tabiki soyledginiz durumdan da haberdariz. Fakat forum ici su kadar kotu ve/veya disaridan forumu izleyenlerin su kadar forumdaki kotu niyetlilerden daha fesat demek yanlis. Bu genellemeyi yapamazssiniz.

Bu forumda paylasilan birsey (eskiden gizlenmis sayfalar coktu) bakiyoruz hemen baska forumda paylasilmis. Simdi biz nasil gecelim bunun onune ? Isin icinde kotu niyet oldumu o bir yolunu bulup yapacagini yapiyor.

Tekrar ediyorum. Evet soylediklerinizde haklisiniz . Bu forumdaki ip uclari , yontemler vs cok kisiye ulastimi bir turlu isini pis kokulu seyini cikariyoruz. buna cozum aramiyormuyuz ariyoruz .Fakat Disaridan izleyenlerden sadece varsayim ile onlarin daha cok zarar getirecegini dusunerek bazi bolumleri misafir izlemesine kapatmak bence yanlis.

Soyledigim gibi sahte telifcilerin cogu bu forumda. Aramizda ve UYELER. Kimilerini izliyoruz (hic tahmin edemeyeceginiz kisiler) kimilerini daha ortaya bile cikaramadik. Bu konuda banlananlar vs onlari saymiyorum bile.

COZUM ONERISI sunmadan yasak getirmek topluluk demokrasisi geregi istediginiz ANKET onerisi ile bagdasmiyor.

Bence yapılması gerekenler

Tc ve telefon onayı
Yeni üye biri 1 ay boyunca konu acamamalı,
Hassaas önemli kategorilerde bu 1 ay boyunca girmemeli
Özgün e teşvik paylaşımlar artmalı ve her yeni üyeyi spamcı yaratmamalıyız
Ben eminim insanlar özgün peşinden koşsa sonucunda içinizden çok iyi kazananlar olacak sonra baktı olmuyor 1 ay sonra spama baslar vs ama forum olarak bu işi bilinçli öğretmeliyiz bu da yeni bir üyeyi bile baskasının videosunu yükle kazan fiyerek olmaz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Zor olan misafirlere kapatmak degil. Bu islem 1 dakikadan fazla surmez. Benim anlatmaya calistigim sey forumdaki herkes COK iyi niyetli de , forumdaki kotu niyetliler(Daha basini disari cikarmayanlar) tum konulari okuyup bilgileri alabilecekken , gercekten iyi niyetli , birseyler ogrenmek isteyen hatta ogretmek isteyen FAKAT konulari okuyamayan /ileri giderek uye alimini surekli kaparsak uye olamayan kisiler ne yapacak ????

Siz buna bir cozum bulun saglikli yukaridaki istediginiz seyi yapmak zor degil.

Forumdakilerin %100'u kendini bu ise adamis iyilik melekleri , kimseyi zarari yok ama disaridaki adam forumu okuyunca bunlarin cogu kotu niyetli yaklasimi cok yanlis ve sebep gosterilemez. Bu sebeple forumlarin kapatilmasi yanlis olur.

Bu mantikli . Forumda 500 mesaji olan kisi post kasipta hesabini tehlikeye atmak istemeyecegine gore bu uygulanabilir.

Adam olsa, adam olma niyeti olsa dolandiricilik yapmaz.

Biz nasil Serkan veya bir baskasinin hukuki olarak basinin agrimamasi icin ugrasiyor isek ornek olarak verdiginiz seyleri formda tutmamak icin caba sarfediyorsak tabiki soyledginiz durumdan da haberdariz. Fakat forum ici su kadar kotu ve/veya disaridan forumu izleyenlerin su kadar forumdaki kotu niyetlilerden daha fesat demek yanlis. Bu genellemeyi yapamazssiniz.

Bu forumda paylasilan birsey (eskiden gizlenmis sayfalar coktu) bakiyoruz hemen baska forumda paylasilmis. Simdi biz nasil gecelim bunun onune ? Isin icinde kotu niyet oldumu o bir yolunu bulup yapacagini yapiyor.

Tekrar ediyorum. Evet soylediklerinizde haklisiniz . Bu forumdaki ip uclari , yontemler vs cok kisiye ulastimi bir turlu isini pis kokulu seyini cikariyoruz. buna cozum aramiyormuyuz ariyoruz .Fakat Disaridan izleyenlerden sadece varsayim ile onlarin daha cok zarar getirecegini dusunerek bazi bolumleri misafir izlemesine kapatmak bence yanlis.

Soyledigim gibi sahte telifcilerin cogu bu forumda. Aramizda ve UYELER. Kimilerini izliyoruz (hic tahmin edemeyeceginiz kisiler) kimilerini daha ortaya bile cikaramadik. Bu konuda banlananlar vs onlari saymiyorum bile.

COZUM ONERISI sunmadan yasak getirmek topluluk demokrasisi geregi istediginiz ANKET onerisi ile bagdasmiyor.

abi benim fikrim herkes konu açamasın konular yönetici onayından geçip yayınlansın sizde zaten bak bu konuyu adam anlatmıs ama kötüye kullanan çok olur diyebilcek kadar tecrübelsiniz bu durumlarda sizde yayınlatmasssınız olmazmı böle

abi benim fikrim herkes konu açamasın konular yönetici onayından geçip yayınlansın sizde zaten bak bu konuyu adam anlatmıs ama kötüye kullanan çok olur diyebilcek kadar tecrübelsiniz bu durumlarda sizde yayınlatmasssınız olmazmı böle

Bu cok guzel cozum onerisi acilacak konular icin.

Tamam bizde herseyi cok iyi bilemeyebiliriz. Bu forumda yetkili olmak tovbe hasa hatasiz kul olmak , herseyi cok bilmeyide gerektirmiyor Arkadaslar.

Ama yukarida soyledigim gibi yasak koymak kolay fakat bu yasaklardan hicbir sucu olmayan ve bu yasaklar ile bilgi alma ozgurlugune kisitlama getirilecek kisilerin zarar gormesini engellemek mesele.

En azindan bir anket yapilabilir. Ve sonucuna gorehareket edilebilir.

Bu cok guzel cozum onerisi acilacak konular icin.

Tamam bizde herseyi cok iyi bilemeyebiliriz. Bu forumda yetkili olmak tovbe hasa hatasiz kul olmak , herseyi cok bilmeyide gerektirmiyor Arkadaslar.

Ama yukarida soyledigim gibi yasak koymak kolay fakat bu yasaklardan hicbir sucu olmayan ve bu yasaklar ile bilgi alma ozgurlugune kisitlama getirilecek kisilerin zarar gormesini engellemek mesele.

birde abi senden bir ricam var daha dogrusu sen burdasın şuan bütün yöneticilerden bir ricam var bence herkes satıs konusu açamasın insanla dalga geçer gibi konular açılıyor http://www.ytpara.com/partnerli-kan...e-nation-yeni-partnerli-kanal-satiliktir.html konu linkinide verdim Efendi abimiz satılık partner kanal dior ben kendisine 1.5 dk sonra cevap atıyorum yok 20 dk sonra baska bir arkdas yazıyor talip oluyor ona cevap yok sonradan biri daha yazıyor onada cevap yok en son 2 saat sonra mesaj geliyor adam özel mesajdan baska nickli bir arkadasa satmıs kanalı kanal kimsenin umrunda değil zatende yani konu açtın ben anlamıyorumki insan 5 dk ekranda durmazmı :D

birde abi senden bir ricam var daha dogrusu sen burdasın şuan bütün yöneticilerden bir ricam var bence herkes satıs konusu açamasın insanla dalga geçer gibi konular açılıyor http://www.ytpara.com/partnerli-kan...e-nation-yeni-partnerli-kanal-satiliktir.html konu linkinide verdim Efendi abimiz satılık partner kanal dior ben kendisine 1.5 dk sonra cevap atıyorum yok 20 dk sonra baska bir arkdas yazıyor talip oluyor ona cevap yok sonradan biri daha yazıyor onada cevap yok en son 2 saat sonra mesaj geliyor adam özel mesajdan baska nickli bir arkadasa satmıs kanalı kanal kimsenin umrunda değil zatende yani konu açtın ben anlamıyorumki insan 5 dk ekranda durmazmı :D

Nasil bir Turkcedir boyle? Hicmi noktalama isareti ogretmediler size.

Bence foruma uzun süre yeni üye alınmamalı ve konu açarken ziyaretçi görsün/görmesin seçeneği koyulmalı

herşeyin rekabede acık olması, bu işi durmadan yayılması herkese zarar...her sektörde bi gelişim sağlandıktan sonra bariyer koyarlar..belgelendirme vs. isterler vs. cok ayağa düşük işin baltalanmaması için...bence bu forumda da bi bariyer koyma işlemleri yapılabilir...

Arkadaşlar dünyada bunun örnekleri çok. İncelemek lazım ve bu foruma hangi sistemle uygulanabilir bakmak lazım. Konuyu açan arkadaş son derece haklı. Bu forumda inanılmaz bilgisi ve kalitesi yüksek olan arkadaşlar var, en başta Serkan. Yalnız bunun yaynında bir okadar da paylaşmasını bilmeyen, saldıran, kendisine güveni olmayan, armut piş ağzıma düş diyen, başkalarının kazancını kıskanan, öz güveni yaş itibari ile gelişmemiş bir ergen tayfası var. Diğer bir yandanda edindiği bilgilerle ticaret yapmaya çalışan arkadaşlar var. Genel tablo herşeyin iç içe girdiğini gösteriyor. En büyük sıkıntı ise özgün çalışanlar haricinde video atan arkadaşların gerçekten terbiyesizce hatta insafsızca ve hatta beleşçi ergen tayfasından telif yemesi... Ben kendi adıma şunu şöyliyeyim kanallarına atılan flaglar ve yersiz telifler yüzünden çok ama çok kanal ve para kaybettim... sonra yine buradan bir arkadaşın yardımı ile para kazandırmaları açtırıp, nerdeyse makinanın başında bekleyip partner başvuruları yapıp acilen partnerlere geçtim... Sıkıntı bittimi hayır, özgün çalışmadığımız için halen çıkp bir dengesizin telif atma şansı var... Ama bir yere kadar... Şuan nerede isie türkiyenin en büyük forumu haline gelen ytpara nın içinden çıkıyor bu bahsettiğimiz kişiler... şu an için bunu acilen en aza indirgemenin yolu yine tekrarlıyorum, forum sahibi en iyi yolu bulacaktır ama şuan için iyi yol konuların ve paylaşımların alımların hiç değil ise referans yolu ile yapılmasıdır... Diğer türlü inanıyorumki, sabrı ve yüreği artık ağzına gelmiş bazı kanal sahipleri farklı uygulamalar içinde olacaktır.

Çok uzun zamandan beri paylaştığımız bir cümle var, 'bilgi paylaştıkça güzeldir ve güçlenir' ve 'emeğine sağlık'. Bu konumda artık bilgi silah olarak dönüp beni vuruyorsa ve vuran bite terbiyesizce emeğine sağlık diliyorsa, paylaşmayın arkadaşlar çünkü diğerlerinin paylaşamamazlığı çok yakın bir zamanda hem kendilerinin hemde bizim sonumuzu hazırlayacak...

Ben aylarca uğraşıp bir kanal hazırlıcam, uğraşacam emek vericem niye para kazanmak için. Çalışmalarım meyva verecek herşey süper bir oh çekerken tüm kanalınız kopyalanacak, hadi tamam dediniz, sonra bide kopyalayanlardan telif yiyeceksiniz... Yok usta bir yere kadar...

Saygılarımla...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri