Dün üyenin biriyle forumda yanlış Bilgi verdiği için tartıştık.
Adamın bana özelden yazdığı şu şekilde birşey.
XxX adlı üye : Ben zaten forumda sadece okuyorum, yani yazmasamda olur, Diyorum o zaman neden yanlış bilgi veriyorsun bilmediğin şeyler hakkında.
Yani sadece üye olup Foruma hiçbirşey katmayan üyelerde var.
Sadece bilgi alıyorlar.
Bilgi vermeye gelincede yanlış bilgi vermeye çalışıyorlar.
---
Foruma üyelikler kapalı ama Adminler Vs davetiye atabiliyor herhalde istek bölümü var sürekli yeni üye olanlar var.
Kısaca Bencede forumun en gereksiz konularını bile Misafir üyeler okumasın.
Çok zor birşey değil, Forum panelinden yapılabilir bu.
İlerki zamanda da yeni üye olan üyeler bazı bölümlere kısıtlı yada hiç gimeyebilir.
Burda hangi yöntem paylaşılsa 2 gün geçmeden YT adminleri bu forumu takip edercesine o açığı kapatıyor.
Ya gerçekten bu forumu takip ediyorlar yada biz Türkler olarak bu işin Suyunu çıkarttığımız için YT Adminleri her açığı kapatıyor.
Kim ne derse desin Şuanda TR'DEKi en iyi YT forumu burasıdır.
Buradaki üyelerinde bir ayrıcalığı olmalıdır diye düşünüyorum.
Yabancı forumlarda paylaşılmayan birçok konu bu Forumda mevcut.
Biz Spamı yaşatmaya çalışıyoruz Yt bir önlem alıyor karşısına bir yöntemle Biz çıkıyoruz.
Adamın bana özelden yazdığı şu şekilde birşey.
XxX adlı üye : Ben zaten forumda sadece okuyorum, yani yazmasamda olur, Diyorum o zaman neden yanlış bilgi veriyorsun bilmediğin şeyler hakkında.
Yani sadece üye olup Foruma hiçbirşey katmayan üyelerde var.
Sadece bilgi alıyorlar.
Bilgi vermeye gelincede yanlış bilgi vermeye çalışıyorlar.
---
Foruma üyelikler kapalı ama Adminler Vs davetiye atabiliyor herhalde istek bölümü var sürekli yeni üye olanlar var.
Kısaca Bencede forumun en gereksiz konularını bile Misafir üyeler okumasın.
Çok zor birşey değil, Forum panelinden yapılabilir bu.
İlerki zamanda da yeni üye olan üyeler bazı bölümlere kısıtlı yada hiç gimeyebilir.
Burda hangi yöntem paylaşılsa 2 gün geçmeden YT adminleri bu forumu takip edercesine o açığı kapatıyor.
Ya gerçekten bu forumu takip ediyorlar yada biz Türkler olarak bu işin Suyunu çıkarttığımız için YT Adminleri her açığı kapatıyor.
Kim ne derse desin Şuanda TR'DEKi en iyi YT forumu burasıdır.
Buradaki üyelerinde bir ayrıcalığı olmalıdır diye düşünüyorum.
Yabancı forumlarda paylaşılmayan birçok konu bu Forumda mevcut.
Biz Spamı yaşatmaya çalışıyoruz Yt bir önlem alıyor karşısına bir yöntemle Biz çıkıyoruz.